Изпитани сайтове за парфюми - 25

• 59 150
  • 744
  •   1
Отговори
# 270
  • Варна
Влизам да похваля ElFragrance, вчера поръчах Mr. Burberry, /обясних че е за подарък/, днес е при мен, перфектно опакован! Дали е оригинален, надявам се, не знам! Но бяха супер отзивчиви по телефона!

Дааа, днес два пъти си говорих с мъж с много приятен глас. Доста коректни, поне за сега. Очаквам пратка след два дни.

# 271
  • Пловдив
Тези от Елинор много бързи. Онази вечер поръчах Мансерата, която Sun сподели тук, и днес вече получих смс, че пратката е в офиса на Спиди.  Не успях да я взема. В петък отивам ❤

# 272
Sasi6, казвала съм, че имам проблем с обонянието, затова не смея да правя кардинални заключения, но на първо четене не намерих разлика.Ще го разнося още веднъж  преди да преценя окончателно.Като че ли не е толкова пудрен като стария, но не съм напълно сигурна.Ще ги сравнявам тепърва 🌷

# 273
Момичета, искам да купя идилията на Гарлен, но не знам каква е разликата между двете бутилки,има ли разлика в аромата и коя препоръчвате?

# 274
  • София
Момичета, искам да купя идилията на Гарлен, но не знам каква е разликата между двете бутилки,има ли разлика в аромата и коя препоръчвате?

Разкошен аромат!
Аз съм в пауза. Поръчах душгелове от Парфимо, но нещо не мърда.

# 275
  • Варна
Ако имаш предвид избор между старата и новата бутилка, то ако намериш някъде старата- вземи нея. В новото шише, парфюмът имаше остатъчна миризма на пластмаса. Нищо общо, освен името. Аз върнах едно голямо шише, защото ми изпратиха парфюм с новата бутилка. Сега си чакам паричките.

# 276
  • Стара Загора
Скрит текст:
Ако някой има мерак Wink
https://www.parfumdreams.de/Estee-Lauder/Damenduefte/Azuree/Eau- … /index_89843.aspx
с код за -15% цената става около 54 лв., безплатна доставка до немски адрес (с превозвач).
Имаш ли опит с пазаруване от този сайт? Доволна ли си?
Да, няколко пъти съм пазарувала от там и всичко е било наред.

# 277
Ако имаш предвид избор между старата и новата бутилка, то ако намериш някъде старата- вземи нея. В новото шише, парфюмът имаше остатъчна миризма на пластмаса. Нищо общо, освен името. Аз върнах едно голямо шише, защото ми изпратиха парфюм с новата бутилка. Сега си чакам паричките.
А коя е старата?

# 278
Старата
Скрит текст:
Новата
Скрит текст:

# 279

Ми абсолютно НЕ! Имам новата версия на опаковката, тествала съм и старата /намира се до 50мл /.
 Самосезирам се и чак се чудя що се трепя да отговарям на такива постове посред нощите.
 Joy Close
Изтрих го. Има достатъчно информация и който търси ще намери.
Някои  магазини са си го написали да е ясно

Идилия...

Последна редакция: ср, 06 май 2020, 02:06 от mimoza7710

# 280
Добро утро, изпратили са ми Mon Guerlain EDP тестера, от Парфимо, който поръчах на 30ти. Би трябвало да дойде тази седмица или поне много се надявам Simple Smile

# 281
Получих Rochas Mademoiselle от makeup и козметика. Всичко е точно. А снощи поръчах от Elinor Paco Rabanne Black XS.

# 282
  • Варна

Ми абсолютно НЕ! Имам новата версия на опаковката, тествала съм и старата /намира се до 50мл /.
 Самосезирам се и чак се чудя що се трепя да отговарям на такива постове посред нощите.
 Joy Close
Изтрих го. Има достатъчно информация и който търси ще намери.
Някои  магазини са си го написали да е ясно

Идилия...

За мен има разлика в аромата, както и в трайността. Точно за това предпочетох старата версия на парфюма.

# 283
  • Sofia
Unforgiven*, дано ти хареса. Да пишеш. Simple Smile))

Аз вчера я прибрах и пръснах във въздуха. Ако обичаш Теракота Льо Парфюм и Бронзовата Богиня, само че на стероиди, с много приятна сладост, има голям шанс да се харесате. Hug
Плюс за Елинор.Simple Smile)

Плюс и за Парфимо, получих си козметиката, както винаги много добре опакована.

От МейкЪп също съм доволна, плюс. Само малък фал е станал със спиралата - не получих МАК, а някаква друга, но много бързо реагираха, поискаха снимки и снощи са ми отговорили, че са ги получили. Сега ще чакам обратна връзка от тях и какво са решили отдел Рекламации. Simple Smile)
Ще информирам за развръзката. Simple Smile)

# 284
Мон Интенз е наличен в Парфимо

Общи условия

Активация на акаунт