Изпитани сайтове за парфюми - 25

• 59 090
  • 744
  •   1
Отговори
# 435
# 436
# 437
Често имат интересни неща, но тази доставка от ВЕЧЕ 8 лв. моментално ме "отрезвява" и пренасочва към други сайтове... Unamused

# 438
Често имат интересни неща, но тази доставка от ВЕЧЕ 8 лв. моментално ме "отрезвява" и пренасочва към други сайтове... Unamused
Цената на доставка е направо възмутителна, само когато имат дълго търсен, неоткриваем другаде парфюм си струва. Още по-неприятното е, че дори нямат опция до офис на доставчик.

# 439
  • София
Не съм разглеждала за нещо наистина изгодно при тях. Кодът може да е полезен за нещо, което наистина си заслужава, въпреки че доставката им е направо бомбастична. Аз лично няма да го ползвам.

# 440
  • Sofia
Пробвах кода на La tulipe 100 мл,  намалява на 309 лв и доставката е безплатна.

# 441
Миналта седмица поръчах отливка и ролон от Брасти, доставката е 3,65лв и 2 лв гаранция.

# 442
Мен миналия месец за 100мл Covet си ме таксуваха 7,95 за доставката. За 2та лв гаранция нямам спомен...

# 443
Цената на доставка е направо възмутителна, само когато имат дълго търсен, неоткриваем другаде парфюм си струва. Още по-неприятното е, че дори нямат опция до офис на доставчик.
Напротив, имат опция за доставка до офис на куриер - Спиди - аз посочих адреса на офис  и всичко беше точно, дори куриерът ми се обади, че оставя пратката там. Бях поръчала доста изгодни неща - козметика за коса основно.
Цена на доставка:
До адрес на получател – 7,95 лв.
До офис на СПИДИ– 7,95 лв.
При покупка над 220 лв. доставката е безплатна.
Може да се плати с наложен плагеж при получаването.
Информацията е от https://www.brasty.bg/dostavka
В Елинор безплатната доставка е над 200 лв, в Парфимо и Нотино може дори на тази стойност да не е безплатна доставката, а и ще ти удържат 2 лв за наложен платеж, което е доста по-възмутително, според мен.

# 444
И аз сега чакам едни мостри от brasty  но доставката си ми пише че ще 7.95лв и мисля да пренасоча към офис на Спиди когато получи имейл,  ще видя дали ще се оскъпи.
На мен никъде не ми излиза че могат да избера офис на Speedy къде го пише това при попълване на самите данни никъде не излиза такова поле има само до личен адрес

# 445
Вижте цената обаче - пак е 7,95, така че смисъла за мен поне се губи. Обикновено е по евтино до офис на доставчик отколкото до адрес.

# 446
CoCo`Milk, за адрес напиши адреса на офиса на Спиди.

# 447
В Брасти като цяло са по-високи цените. От там бих пазарувала единствено отливките, ако искам да пробвам повече парфюми или не искам големи милилитри от даден парфюм.
Парфимо нямат безплатна доставка, но пък компенсират с може би най-ниски цени онлайн.
При Нотино е съвсем различно – там е много променлива и гъвкава политиката. Често пускат намаления на определени продукти или пък безплатна доставка за други, което пак може да си заслужава чакането, защото се прави често. От там пазарувам обикновено малки разфасовки на намаления, когато са с безплатна доставка.
В Елинор имам персонална отстъпка, така че може да се каже, че доставката си я спестявам, а и има често добри цени.
Мейкъп пък имат безплатна доставка над 49 лв. и чудесни цени, така че там си е винаги в десетката.

# 448
В момента чакам поръчка от Парфимо и си гледам електронната фактура и никъде не виждам да са ми удържали 2лв за наложен платеж. Имам спомен, че тук някой спомена, че има такъв случай, но при едната ми поръчка от тях след началото на ИП не е така.
Истината е че трябва да се следи, защото условията се променят ежедневно, един и същ парфюм поръчах последните месеци от три различни сайта, точно заради плаващите цени, различни отстъпки и условия за доставка.

# 449
Базила, така е за парфюмите, но за професионална козметика за коса, когато поръчвах, цените бяха много по-добри, отколкото посочените от теб сайтове, дори намерих рядко срещани продукти. Трябва да се сравнява.

Общи условия

Активация на акаунт