Изпитани сайтове за парфюми - 25

• 59 075
  • 744
  •   1
Отговори
# 450
CoCo`Milk, за адрес напиши адреса на офиса на Спиди.
Да аз това правя Пиша адреса на Спиди който ми е удобен но куриера винаги ми звъни и аз му казвам просто да остави пратката в офиса и това е всеки път ,даже и долу в бележки където има в сайта при поръчка, съм писала че искам да бъда доставено до еди-кой-си офис на Спиди и не ме отразяват😄 Не че ми е проблем да си поговоря с куриера но би трябвало да има в самия сайт падащо меню откъдето да си избираш офис както в повечето сайтов. А не да се занимаваме с излишни неща

# 451
Аз пък сутринта тествах 2 отливки общо около 50-на лв. Няколко пъти бях на крачка от поръчка, дори имах вариант без доставка, после с 3,65лв. Сега ви изчетох и опитах пак, преди да се логна- 3,65лв., влязох си в профила и на стъпка доставка- 7,95лв. Тези са луди...
Преди известно време поръчах 3 отливки, доставката ми беше 2 лв. Много странно...

# 452
Ето тук прочетете за безплатна доставка от Brasty. Аз поръчах 3х10 мл и доставка не ми начисли.
https://m.bg-mamma.com/?topic=1158915.msg39798474#msg39798474

# 453
За козметика не знам, Росита, аз пиша за парфюми, темата е за парфюми. А и козметика като цяло рядко поръчвам онлайн. Ако поръчвам е от Нотино или Арлен.
2 лв. за наложен платеж имат само Нотино.

# 454
2лв за наложен платеж има в нотино /ензо/

Последна редакция: вт, 12 май 2020, 13:51 от LOSHKA

# 455
Enzo отдавна е Нотино. В Brasty в някакви случаи начисляват 2 лв за опаковане 🙄

# 456
На мен пък ми бяха написали, че опаковането е безплатно, но предлагаха 2 лв. за застраховка Simple Smile
Базила, така е, темата е за сайтове за парфюми- написаното за продуктите за коса го дадох като пример, съжалявам!

# 457
  • Стара Загора
В Brasty добавих 3 мостри по 10 мл - излезна безплатна доставката.
При 3 мостри по 2 мл - доставка 2,15лв

# 458
Момичета, някоя има ли Moschino Funny? Какво ви е мнението? Насочила съм се към нещо бюджетно за лятото и този парфюм ми хвана окото. Принципно харесвам цитруси. Hug
Скрит текст:

# 459
Хубаво е това Москино, погледни и I love love.

# 460
И последно за Брасти, че можете да решите, че го рекламирам.
Това получих като съобщение при отваряне на сайта:
Скрит текст:
Харесва Ви продукт, при който няма безплатен транспорт? Не се притеснявайте! Безплатен транспорт можете да получите при покупка на 3 произволни мостри (10 мл) на парфюми в кошницата! И не се отнася за продукти на промоция или в разпродажба 
Код: MINP56

# 461
  • София
Ламята, нотино начислява 2 лв. при наложен платеж. От началото на ИП.

# 462
Да, Нотино ми начисли миналия месец за всяка поръчка такса доставка 5,95 плюс 2,00 лв. такса наложен платеж. Вчера направих поръчка за парфюм с безплатна доставка - няма я и таксата наложен платеж.

# 463
Ами казвате да изберем 3 отливки от по 10 мл излиза безплатна доставка Ок аз съм поръчала 4 по 10 мл и си плащам доставката никъде не ми е излязло безплатна ,даже когато бяха три в кошницата понеже се двоумях колко да взема и нищо не излиза опция когато съм се опитвала да приключа поръчка да бъде безплатно. Нещо на избирателен принцип май е

# 464
Безплатната доставка в Брасти не е автоматична, трябва да въведете код MINP56.
При минимум три безплатни мостри става. Отливките също се броят за мостри.

Последна редакция: вт, 12 май 2020, 14:20 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт