Изпитани сайтове за парфюми - 25

• 59 104
  • 744
  •   1
Отговори
# 465
Ами казвате да изберем 3 отливки от по 10 мл излиза безплатна доставка Ок аз съм поръчала 4 по 10 мл и си плащам доставката никъде не ми е излязло безплатна ,даже когато бяха три в кошницата понеже се двоумях колко да взема и нищо не излиза опция когато съм се опитвала да приключа поръчка да бъде безплатно. Нещо на избирателен принцип май е
Мисля, че трябва да се вкара посочения по-горе код, автоматично не става. И преди приключването да се провери дали е отчетен кода, защото на мен ми беше изчезнал и им звънях да ми го добавят.

# 466
  • Sofia
При Елинор е много тъпо, че когато се ползва код, отстъпката по програмата за лоялност не се начислява.

Например в strawberrynet се кумулираха всички отстъпки - за 3 продукта,  за лоялност,  и то върху намалени продукти.

А парфимо е смешно с тези 5 лв, сакън да не се минат ако са 5%.

# 467
Аз съм доволна от parfumi-shop, поръчах тестер на Bvlgari Omnia coral, но получих продукт! От Elinor отказах поръчката на Paco Rabanne Black XS след разговор по телефона. Поръчах, заблудена от снимката, старата версия от 2005 г. , но ми казаха, че имат само тази от 2018.
Аз наскоро разбрах за новата версия. Всъщност искам старата. Има ли я някъде в някой проверен сайт, аз не открих такъв. Имат ли общото старата и новата версия или са абсолютно различни аромати..?За мъжкия питам..

Последна редакция: вт, 12 май 2020, 20:45 от Be_Special

# 468
2лв за наложен платеж има в нотино /ензо/

Поръчка направена  в Нотино на  10.05 /неделя/нямам наложен платеж, само доставка

KérastaseRésistance Bain Extentioniste
шампоан за растеж на косата 250 мл.
1 бр.
35,09 лв
Доставка
СПИДИ - До поискване - 3011 9, 1000 СОФИЯ
5,95 лв
Купон за отстъпка
-15,99 лв
Наложен платеж
безплатно
Плащане
Наложен платеж
безплатно
Обща цена на стоките с ДДС:
291,54 лв

# 469
Ами и те са я смъкнали с отмяната на строгия режим. Има резон. Остава и след смъкване на забраните да ми налагат 2 лева наложен платеж.

# 470
Аз мисля, че си я слагат и махат, когато им скимне. По едно време преди ИП също имаше, без някаква особена причина.

# 471
Скрит текст:
Аз съм доволна от parfumi-shop, поръчах тестер на Bvlgari Omnia coral, но получих продукт! От Elinor отказах поръчката на Paco Rabanne Black XS след разговор по телефона. Поръчах, заблудена от снимката, старата версия от 2005 г. , но ми казаха, че имат само тази от 2018.
Аз наскоро разбрах за новата версия. Всъщност искам старата. Има ли я някъде в някой проверен сайт, аз не открих такъв. Имат ли общото старата и новата версия или са абсолютно различни аромати..?За мъжкия питам..

Радика, само в elfragrance.bg съм го мяркала, но е само 30мл
http://www.elfragrance.bg/paco-rabanne-black-xs-2005-eau-de-toil … -myje-p-9340.html
и 50 в комплект
http://www.elfragrance.bg/paco-rabanne-black-xs-podarychen-kompl … myje-p-16841.html

Мъж ми го ползва и каза, че има разлика в аромата

Скрит текст:
Влизам да се оплача каква съм ....
Бях си взела Номад Абсолю от Нотино, но бързах да реша дали да го задържам, а не ме се затваряха пари за пореден парфюм на сляпо, реших че не е мой....Ноооо имам мосричка и сега като си пръснах от нея ... се "пръснах" от яд...така че ще го следя, ама едва ли да падне пак на тази цена Sad
Някъде да сте го виждали на подобна  добра цена скоро ?

Най добра цена излиза тук за 50мл
http://www.elfragrance.bg/chloe-nomade-absolu-de-parfum-eau-de-p … jeni-p-17380.html

имат и код за 10% допълнителна отстъпка

Последна редакция: ср, 13 май 2020, 08:56 от bubanka

# 472
Някой пазарувал ли е от
https://www.esteelauder.co.uk/
Не намирам Beyond Paradise.
И още един въпрос.
https://www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/Champs-Elysees-Eau- … -Toilette-66.html
намирам
https://www.perfume.bg/damski-parfyum-guerlain-champs-elysees-ea … toilette-new-pack
само опаковката ли е нова?

# 473
  • София

Аз съм пазарувала от estee lauder. co, но само кремчета.

# 474
През посредник или директно? Нещо по-особено да има?
Благодаря!

Последна редакция: ср, 13 май 2020, 10:41 от mamamari

# 475
Mai ka, какъв е кодът за елфрагранс?

# 476
  • София
mamamari с превозвач от Англия.

# 477
  • София
Здравейте момичета, за първи път пиша тук. От около 2 години си поръчвам козметика и парфюми от Нотино. Пиша по повод на поръчан парфюм - Scandal by night - 80мл. Преди половин година ми бяха подарили същия, 50мл, купуван от парфюмерия в Рим. Пазя опаковката и самия парфюм, тъй кото все още не е изпръскан напълно. Като ми дойде доставката от Нотино и разопаковах парфюма, ми направи впечатление, че самата кутия се отваря по различен начин и реших да ги сравня. Еми да Ви кажа, открих 2 разлики ( мога и снимки да кача, за да ми кажете, дали се филмирам). Разликите в опаковките са : на парфюма от Рим, изписаните думи  "Scandal" и "by night" са в един и същи цвят ( тъмен пепел от рози), този който получих от Нотино, думата "Scandal" е в ярко червен цват. Другата разлика, не съм сигурна дали ще я обясна добре, но горния капак на кутията на парфюма от Нотино стига чак до металния край на дъното. Докато при парфюма от Рим, капака стига до борда с хоризонталните линии на основата, в която е поставен, а не чак до металната лайсна:

Трябва ли са че притеснявам относно автентичността на парфюма?

# 478
  • Sofia
Сравни ароматите, опаковките търпят промени в детайлите.  Например на Dior сериите Addict,  Jadore,  poison в годините доста се менят.

# 479
Здравейте момичета, за първи път пиша тук. От около 2 години си поръчвам козметика и парфюми от Нотино. Пиша по повод на поръчан парфюм - Scandal by night - 80мл. Преди половин година ми бяха подарили същия, 50мл, купуван от парфюмерия в Рим. Пазя опаковката и самия парфюм, тъй кото все още не е изпръскан напълно. Като ми дойде доставката от Нотино и разопаковах парфюма, ми направи впечатление, че самата кутия се отваря по различен начин и реших да ги сравня. Еми да Ви кажа, открих 2 разлики ( мога и снимки да кача, за да ми кажете, дали се филмирам). Разликите в опаковките са : на парфюма от Рим, изписаните думи  "Scandal" и "by night" са в един и същи цвят ( тъмен пепел от рози), този който получих от Нотино, думата "Scandal" е в ярко червен цват. Другата разлика, не съм сигурна дали ще я обясна добре, но горния капак на кутията на парфюма от Нотино стига чак до металния край на дъното. Докато при парфюма от Рим, капака стига до борда с хоризонталните линии на основата, в която е поставен, а не чак до металната лайсна:

Трябва ли са че притеснявам относно автентичността на парфюма?
Приложи снимки.
Иначе аз по аромат се ориентирам. Това за мен е най-показателното, ако не намирам разлика в трайност и излъчване, значе за мен всичко е наред.

Общи условия

Активация на акаунт