Изпитани сайтове за парфюми - 25

• 59 075
  • 744
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Момичета, имаше ли код за makeup.bg?

# 481
Ако някой през компютъра успее да изкопи кодче за Нотино и не смята да го ползва, може ли да ми го сподели?
През тел не дава кодчета.
Благодаря.

# 482
Влез през инкогнито на браузъра, би трябвало да се получи.

# 483

Не, няма код.

# 484
Никога не ми е излизал код така в Нотино, хем разглеждам постоянно. И с профил, и без профил. Ще следя дали ще излезе нещо.

# 485
  • София
Ако някой през компютъра успее да изкопи кодче за Нотино и не смята да го ползва, може ли да ми го сподели?
През тел не дава кодчета.
Благодаря.

Заповядайте код за Нотино : EB1-23K-JX9

# 486
Beyond Paradise го има , аз го купих преди няколко дни от Pretty Shop София.Имат и 20 % отстъпка още..

# 487
Mai ka, какъв е кодът за елфрагранс?

* код за допълнителна 10% отстъпка от цената: chnabs50ml

(въвежда се в края на поръчката и важи само за този продукт)

има го на самата страница на парфюма

# 488
  • на последния етаж
Разочарована съм от Елинор. Направих първа поръчка в неделя, потвърдиха ми, а в понеделник получих и потвърждение, че парфюмът е наличен в склад в Германия и да очаквам доставка в рамките на 4 дни. Днес ми се обаждат, че не бил наличен. Disappointed Rolling Eyes Unamused

# 489
  • Стара Загора
Разочарована съм от Елинор. Направих първа поръчка в неделя, потвърдиха ми, а в понеделник получих и потвърждение, че парфюмът е наличен в склад в Германия и да очаквам доставка в рамките на 4 дни. Днес ми се обаждат, че не бил наличен. Disappointed Rolling Eyes Unamused

При мен са на етап: налични в склада ни в чужбина. Grinning

# 490
  • Варна
Аз също имам забавяне от Елинор и на мен казаха  част от парфюмите са в склад в чужбина. Вече забравих какво чакам поръчка от 29.04:flushed:

# 491

Аз досега не съм виждала никога код за намаление в makeup, а пазарувам уж редовно от там.

# 492
От Брасти нещата за колко време ви пристигат? В Спиди ми излиза Допълнително отлагане на доставка, два пъти по 8 и 10 дни, какво е това? По тел не се свързвам с тях....

# 493
В неделя поръчах, днес имам имейл да очаквам парфюма утре 🌷

# 494
Malena-shop супер коректни и точни. 😇

Общи условия

Активация на акаунт