На море в България 2020 г.! - 2

• 33 824
  • 744
  •   1
Отговори
# 390
Бихте ча почивали с болни от Варицела?

Да. Карала съм я (както и цялото ми семейство) и имаме изграден имунитет-за разлика от корона вируса, към който все още не е ясно изгражда ли се такъв; отделно смятам, че аналогията не е удачна, едно заради начина на протичане на заболяванията, уврежданията и смъртността..

# 391
Не виждам какъв е проблема, ако в хотелите има и карантинирани, което все ще се случи. Карантинираните и те трябва да спят някъде, няма да ги изпъдят по улиците. Просто ще си седят по стаите или в лобито, като няма да им се разрешава да се къпят в басейните, и може да им се направи някакъв час в който да ходят да се хранят в резторанта. Може даже да им се отделят няколко чадъра и шезлонга в края на плажа и там да ги изпъдят да се пекат  и къпят отделно от останалите, като прокажени.

Как ще стоят в Лобито? Ами другите гости?

Относно тестовете, тези 3 дни,в които резултатите ще важат,каква гаранция дават,че 5 минути след направеният тест,не си бил контактен със заразен?

Леля ми работи в болница в Германия и там при тестуване винаги се правят 3 теста. Един не се счита за доставерен. Смятайте колко са точни тези тестове!

# 392
  • София
Няма гаранция за 3-те дни (72 ч.), нали това писахме по-горе, но няма как и на границата всеки да стои в колата си по 6 часа за резултат.

# 393
Няма гаранция за 3-те дни (72 ч.), нали това писахме по-горе, но няма как и на границата всеки да стои в колата си по 6 часа за резултат.

Въпросът ми беше реторичен! Прочетох какво е написано. Ясно е,че гаранция няма! Ама по тая логика,защо да си правя тест,като няма гаранция,че не съм се заразила 5 минути след това? Иначе и с тестуването на границата не е вариант - така е!

# 394
  • София
Ами не е едно и също съвсем - с никакъв тест или все пак с тест отпреди 72 часа, съгласете се. Има риск, но се минимизира значително, само до времевия прозорец от направата на теста до влизането в съответната страна, макс. - 72 ч.
У нас това още не е прието обаче....

# 395
https://dnes.dir.bg/ikonomika/predlagat-210-lv-vaucher-za-7-dni-na-more

"Ваучер за море в размер на 210 лв. за 7-дневна почивка предвиждат законовите промени за спасяване на туризма. "  -  я кажете къде има 7-дневна почивка за 210лв?!? Laughing

# 396
Ами не е едно и също съвсем - с никакъв тест или все пак с тест отпреди 72 часа, съгласете се. Има риск, но се минимизира значително, само до времевия прозорец от направата на теста до влизането в съответната страна, макс. - 72 ч.
У нас това още не е прието обаче....

Не е едно и също - така е!

MTV, ясно е,че няма да стигнат за едноседмична почивка,но пак е нещо! Проблема е,че няма да стигнат до нас тея пари! Говорят празни приказки отново!

# 397
# 398

"Ваучер за море в размер на 210 лв. за 7-дневна почивка предвиждат законовите промени за спасяване на туризма. "  -  я кажете къде има 7-дневна почивка за 210лв?!? Laughing

Това май беше коментирано . Хората , които са резервирали 7- дневна почивка ще получат ваучер за 210 лв , а не , че толкова ще струва почивката.

# 399

Това май беше коментирано . Хората , които са резервирали 7- дневна почивка ще получат ваучер за 210 лв , а не , че толкова ще струва почивката.
https://dariknews.bg/novini/bylgariia/nfsb-edna-sedmica-bezplatn … -bylgarin-2225201

# 400
# 401

Тези ваучери са си див популизъм. Тези, които са резервирали 7-дневна почивка, при резервацията са били наясно колко ще им струва, без да разчитат на тези ваучери. А и се предполага, че щом резервират предварително, едва ли става въпрос за нискобюджетен хотел, а от това следва, че тази сума няма да я усетят. А предвид ситуацията в страната, да хвърлиш няколко стотин милиона за глупости си е направо цинизъм. Нима свършиха хората, които събират средства за лечение в чужбина!?!

# 402
  • ВАРНА
Никакви милиони не са хвърлени.    

Всичко е предложения засега!    И гръмко рекламираните безплатни шезлонги - чадъри...се оказа че все още не е решено нищо!  

Варненските концесионери ще обсъждат с министър Ангелкова цените следващата седмица....ще намалят цените -  но няма да има  безплатно нищо!  

Абсолютно глупости надрънкаха даже високопоставени министри като В. Йорданов!  А очакваме новини от сайтове!  Те даже министрите дрънкат наизуст!

Отделно дори в Германия всичко е каша с туризма...до 15 юни затворени граници....днес протести в Берлин за ограниченията които ще продължат цяло лято.

Последна редакция: пн, 11 май 2020, 14:45 от Варненец

# 403
Как предвиждат да се взимат и ползват тези ваучери ?
Аз съм си запазил за 7 дни и един ваучер ще ми е около 60% от цялата сума. Ама предполагам че ще бъде такава бумащина че на хотелиерите няма хич да им се занимава.

ПП: Сега говорих с хотела и казаха че края на май са им първите туристи, а на 1-ви юни отваряли плажовете.

Последна редакция: пн, 11 май 2020, 14:34 от IvanGeorgiew

# 404
Те това го говорят за пред телевизора. Май искат да отворят летния сезон на всяка цена.

Общи условия

Активация на акаунт