На море в България 2020 г.! - 2

• 33 807
  • 744
  •   1
Отговори
# 465
Да, благодаря ви, май ще изчакам. За туризма в момента абсолютно нищо не може да се каже, всеки пет минути ново двайсет. Омръзна ми да слушам на Ангелкова "Обстановката е изключително динамична", на мои познати изгоря резервация изцяло платена по време на ИП, сега им искат за лятото доплащане, че било поскъпнало. Супер наглост, при положение, че ти държат парите, но това е положението. Та май няма да бързам да плащам нищо, че веднъж вече дадено, не се възвръща, нищо че услугата не е предоставена.

# 466
За британците е ясно, просто защото само 8-9 държави в света не са им сложили забрана за влизане. У нас не могат да влизат не само британци, но и всички други националности, които идват от Великобритания, като изключение са само българи или постоянно пребиваващи тук. Но за изключението карантината е задължителна. Но не могат да забранят на британците да ходят в държави, които ги приемат - Швеция, Холандия, ... Както и на нас не могат да ни забранят да излизаме в страни,  в кото няма забрана за влизане на български граждани (с или без карантина).
Нямам намерение да стимулирам нашенския черноморски туризъм, напротив чакам в края на август сриващи се цени за нощувки. Иначе, без мен!

# 467
  • There I was on a July morning
Ами тя, ако остане карантината 14 дни след завръщане в България, все едно са забранили туризма извън страната. Кой ще може да си го позволи?
Аз не разбрах, ако аз отида в Гърция за 2 дни, после ме чака карантина 14 дни. Ако чужденец дойде на почивка, подписва декларация и няма карантина. Как става това?
Това няма как да стане. Ако падне карантината - ще падне за всички! Иначе си е чиста дискриминация и в разрез с политиката и рекомендациите на ЕС.

Аз не мисля да резервирам нищо предварително. Ще се ослушвам до последния момент и тогава ще реша дали и къде. И без това няма никакви изгодни оферти към момента

# 468
Абе то май е едно и също, ама нейсе. Изкушавам се да букна чрез Букинг, нищо че са им високи цените, поне мога да канселирам без обяснения и проблеми, а и нищо не искат предварително.
Защо не изчакаш? Наплив едва ли ще има и за море и за спа .Та в последния момент реши.
От една седмица поне Лъки Банско гръмко тръбят , че отварят на 26.06.
Чудя се , защо са толкова сигурни и как измъдриха точно тая дата..
Това за ваучерите за море по 200 лв верно ли само за поч.станции??Та те и сега са за без пари за полицаите например.И защо пак ще делят на съсловия, ако е верно. Само глупости се чуват с тоя туризъм.
От днес в коалицията са се споразумели ваучери да се предоставят само за хората от първа линия -полицаи, медицински лица и РЗИ, за около 50 000 човека, които да се ползват в почивни бази. Още обаче нищо не е решено окончателно.

Ms Whiskers, трудно ще намериш малък/среден  хотел 4 или 5*. Повечето малки и средни са 3*. В Бългирия няма частни плажни ивици. Има такива отдадени на концесия или под наем. Вторите може да са отдадени на хотел. Ето този на Слънчев бряг отговаря на тези изисквания, стига цените да ни те стряскат. https://www.hoteldune.com/hotela   https://www.hoteldune.com/hotela

Последна редакция: вт, 12 май 2020, 22:20 от fatalina

# 469
  • София
https://segabg.com/hot/category-foreign-country/london-britancit … bina-prez-lyatoto
Лондон: Британците няма да почиват в чужбина през лятото

След като по белия свят се казва на населението да не ходи да почива в чужбина, какво ни пречи и тук в България да се забранят почивките в чужбина? Хем ще стимулираме нашшенския черноморски туризъм, хем хората ще развият своя патриотизъм и ще купуват бългърското. А Гърция, Трция, и т.н. да останат за догодина. Ангелкова да придвижва въпроса с ваучерите за българското черноморие и хората да разберат, че тази година няма чужбина, а има българско море.
Е тази простотия ще ме накара завинаги да забравя българското черноморие! Дайте да им забраним да ходят в чужбина, та да везродим нашенския туризъм. Като едно време -не ги пускайте на запад, за да не видят колко е хубаво! 😂😂😂

# 470
  • Somewhere far away
Пак безумни спорове.
Хора, има супер красиви места в България, има и супер красиви места в чужбина. Който където желае да почива - всичко друго са излишни думи.
Аз лично предпочитам да  не се навирам в тълпи и навалици , каквито има най- вече лятото и най-вече на морето където и да е то - наше или чуждо! За останалите - решението  си е само ваше.

# 471
Здравейте,
Търся препоръка за луксозен хотел, поне 4*, малък/среден, имам предвид не от големите комплекси, с частен плаж по южното черноморие.
Благодаря!
Оазис Ризорт и Спа, Лозенец. Има 4 и 5 звездна част. Оазис е 4*, а Малтийски замък мисля че се казваше е 5*.

# 472
Пак безумни спорове.
Хора, има супер красиви места в България, има и супер красиви места в чужбина. Който където желае да почива - всичко друго са излишни думи.
Аз лично предпочитам да  не се навирам в тълпи и навалици , каквито има най- вече лятото и най-вече на морето където и да е то - наше или чуждо! За останалите - решението  си е само ваше.

Да има.
Но всяка година една и съща плоча свири: заградени плажове, съмнителни строежи, съмнителни концесии. На българското море гледат на българите като на туристи трета ръка. Този комплекс ни е осранал още от соца.

# 473
# 474
Уикенда духваме с жената.
Харесах 5-6 хотела, които ще работят уж и утре ще ги преслушам всичките .

# 475
Здравейте!Имам резервация за 01.06 за Бела Виста и днес от Ник травел ми изпратиха емайл,в който пишат,че хотела ще отвори на 12.06 и ми предлагат без допълнително доплащане да се съглася.Друго не ми предлагат или губя капарото или плащам остатъка и заминавам на 12.06.Как мислите вие и ще има ли други,които ще идат на морето средата на юни?

# 476
Нашето първо море е от 7-ми юни.
Ще отидем.
От хотела казаха,че отварят на 5-ти.

# 477
  • софия
Здравейте!Имам резервация за 01.06 за Бела Виста и днес от Ник травел ми изпратиха емайл,в който пишат,че хотела ще отвори на 12.06 и ми предлагат без допълнително доплащане да се съглася.Друго не ми предлагат или губя капарото или плащам остатъка и заминавам на 12.06.Как мислите вие и ще има ли други,които ще идат на морето средата на юни?

Аз бих се съгласила! А на нас ни искат 600 лева доплащане, не мисля, че е редно.,

Последна редакция: вт, 12 май 2020, 22:19 от dilyanad

# 478
Мутренски истории.
Какво е това, или друга дата или горите с прите.
 Това сериозно ли?

# 479

Аз бих се съгласила! А на нас ни искат 600 лева доплащане, не мисля, че е редно.,

За какво ти искат още 600 лв? Най-добре утре звънни в МТ или в КЗП? Тези тъпаци от Ник Травел просто прекаляват.  Аз също още ги чакам да ми потвърдят предложената от тях дата за 12.09.20 г.

Общи условия

Активация на акаунт