Уреаплазма и Микоплазма - 3

• 63 504
  • 753
  •   1
Отговори
# 585
Не знам, ама вече ще се побъркам. Уж нищо ми нямаше, отрицателна бях преди около месец. Имам Klebsiela pneuumoniae в урината, а приятеля ми уреаплазма уреалитикум....сега пак трябва да се тествам Sad
Писна ми вече.
А пия антибиотик за тази в урината сега....

# 586
  • София
То аз пусках стерилна урина която включваше и микоплазма и уреаплазма еш коли и много други и излезна чиста нямаше никакви бактерии... Просто от както забремвнях ми се появи бледо жълто течение и затова имам много лактобацили а на МБ винаги излиза,че няма левкоцити... Ще потърся да видя урина само за М и У, защото може стерилната да не ги е изолирала..

Във Цибалаб, когато се пуска урина за М и У винаги е само за тях и я няма в пакет със други бактерии.

# 587
Оууу това е в Кандиларов...
Добре благодаря ще пусна само за тях

# 588
  • София
Зарежи ги Кандиларов, използват евтини среди и не могат да уловят нищо. Вече не са това, което бяха преди години.

# 589
Не знам, ама вече ще се побъркам. Уж нищо ми нямаше, отрицателна бях преди около месец. Имам Klebsiela pneuumoniae в урината, а приятеля ми уреаплазма уреалитикум....сега пак трябва да се тествам Sad
Писна ми вече.
А пия антибиотик за тази в урината сега....

Тази в урината се активира най- вече от уреаплазмите, намаляват локалния имунитет и от там тръгват ешерихия, клебсиела, бактериална вагиназа и кой знае още какво.
Писала съм назад в темата аз как махнах уреа уреалитикум.

# 590
Здравейте ! Някой лекувал ли се е по тази програма ?

# 591
  • София
Незнам за кой път ще пиша това, но след огромно мое четене на клинични проучвания и резултати от тях, единственият вагинален лекарствен продукт който показва някакъв ефект срещу Мико и Уреа плазми е „Макмирор комплекс”. Общо взето последните две неща са ви дадени за да не гъбясате от антибиотика а не да броите плазмите. Антибиотика който ви е изписан Сумамед и Доксициклин са обичайните антибиотици за плазмите. Не виждам нищо особено във схемата , освен че имате две неща изписани за да не гъбясате. Нищо по-особено във схемата.

# 592
Доксициклинът и сумамеда на какво разстояние един от друг го пиете?

# 593
Доксициклинът и сумамеда на какво разстояние един от друг го пиете?
През 7 дена  пия сумамед.На 9,16,23 . А доксициклин от 9-22 включително.

# 594

Момичета, това ми е резултатът от последното изследване след проведено лечение, но мен ме притеснява, че тази докторка ми е взела влагалищен секрет, а преди ми откриха уреаплазмата в цервикален. Още на момента видях и се върнах да я питам, но тя ми каза, че е взела цервикален. Освен това гледам, че пише отрицателни урогенитални микоплазми...
Кажете какво да правя, да ходя ли при друг лекар наново, че вече ми писна да пръскам пари и да не си вършат работата.

# 595
според мен пуснете в геника с цервикален секрет,защото е днк,а тук е посявка,изобщо не си струва да пускате такива от опит говоря : )

# 596
Моята гинеколожка беше категорична само ДНК тест. Като я питах за контролата след това ми каза, че каквото е било изследването за откриване - такова трябва да е и за контрола, за да е сигурно.

# 597
Аз съм в Плевен и няма такава лаборатория за съжаление.... тоест пак ли трябва да си пускам фемофлор?

# 598
  • София
В Плевен има Цибалаб. Аз съм доволна от тях. Знам, че стриктно спазват протоколите. Случвало ми се е да се обаждам за МБ и да им искам допълнително втори преглед от лаборантка на микроскоп и го направиха безплатно. Трябваше да потвърдя с точност едни бактерии и те го направиха без проблем.

# 599
Аз също точно с фемофлор в Плевен я открих, но понеже на него няма абтибиограма, искам да мина през Цибалаб, за да дам там урина и отново секрет. Само че това означава, че отново трябва да мина през АГ и да се моля да ми вземат от двете места? Засега изчаквах да мине достатъчно време от антибиотик, слагах и макмирор, а ме изненада и два пъти менструация за 10 дни. Като свърши, ще ида до лабораторията да го уточня с тях.

Общи условия

Активация на акаунт