Уреаплазма и Микоплазма - 3

• 63 503
  • 753
  •   1
Отговори
# 600
аз пусках в цибалаб,бодимед и всички.единствено в геника и надежда ми я хващат.пих азакс 10 дена и от стойност 4.3   ,сега е 5:cry: не знам ,какво да правя вече..борим се за бебе от много време и не мога са направя цветна снимка.Днес излезна след 30 дни от контролата.. моля ви посъветвайте ме ,как да я преборя.И приятелят ми има

# 601
Не мога да случа на гинеколог просто... 2 години с бактериална вагиноза НИКОЙ АГ не се сети, че може да има друго. Чак като прочетох тук си направих такова изследване и сега пак компетентното й решение да ми вземе влагалищен вместо цервикален секрет, въпреки че изрично й казах... в чудо се видях вече

# 602
аз пусках в цибалаб,бодимед и всички.единствено в геника и надежда ми я хващат.пих азакс 10 дена и от стойност 4.3   ,сега е 5:cry: не знам ,какво да правя вече..борим се за бебе от много време и не мога са направя цветна снимка.Днес излезна след 30 дни от контролата.. моля ви посъветвайте ме ,как да я преборя.И приятелят ми има
А партньора ти изследван ли е и проведено ли е лечение с него? Така описан случая ми се струва, че става дума за реинфекция или резистентен щам! Ако е второто то препоръчително е 14 дни Авелокс!

# 603
Здравейте момичета, много съм притеснена прочетх много теми и коментари, но имам нужда от още малко информация. Случеят е следният: Аз съм на 31г. мъжът ми е на 34г. женени сме от две години и от една правим опити за бебче. В така създалата се ситуация с Ковид 19 и двамата работим от вкъщи и от една година сме непрекъснато заедно. Започнахме да ходим по изследвания за да открием причина да не става бебче и така при всякакви прегледи и изследвания се видя бактерия "уреаплазма парвум". Нямаме никакви симптоми, мойте резултати все още не са излязли. Не можах да открия друга причина за появата на тази бактерия освен предаване по полов път. Някой има ли информация освен този начин какъв друг има, защото съм много шокирана от това. Имам му пълно доверие, познавам го много добре и знам че не е имал други полови контакти, да не говорим че повече от година сме по цял ден и цяла нощ заедно (и до магазина ходим заедно..) Ще ви бъда безкрайно благодарна ако някой знае друго логично обяснение за тази бактерия Simple Smile съжелявам ако се повтарям с някой, но прочетох подробно и не открих подобна ситуация. Благодаря ви!

# 604
  • София
Мъжът ви е верен. Не го мислете.
А уреаплазмата е гадна работа, но не пречи да имате бебе.
Много жени са родили, без дори да знаят, че я имат.
Лошо е само, ако ви падне много имунната система и ако бактерията ''манифестира'' докато сте бременна. Ама то ...заплахи безкрай докато сме бременни - филмирането, по мой опит и наблюдения, е най-голямата такава.
Успех! Всичко ще бъде наред.

# 605
Здравейте момичета, много съм притеснена прочетх много теми и коментари, но имам нужда от още малко информация. Случеят е следният: Аз съм на 31г. мъжът ми е на 34г. женени сме от две години и от една правим опити за бебче. В така създалата се ситуация с Ковид 19 и двамата работим от вкъщи и от една година сме непрекъснато заедно. Започнахме да ходим по изследвания за да открием причина да не става бебче и така при всякакви прегледи и изследвания се видя бактерия "уреаплазма парвум". Нямаме никакви симптоми, мойте резултати все още не са излязли. Не можах да открия друга причина за появата на тази бактерия освен предаване по полов път. Някой има ли информация освен този начин какъв друг има, защото съм много шокирана от това. Имам му пълно доверие, познавам го много добре и знам че не е имал други полови контакти, да не говорим че повече от година сме по цял ден и цяла нощ заедно (и до магазина ходим заедно..) Ще ви бъда безкрайно благодарна ако някой знае друго логично обяснение за тази бактерия Simple Smile съжелявам ако се повтарям с някой, но прочетох подробно и не открих подобна ситуация. Благодаря ви!
най-вероятно заразяването ви е станало преди още да се познавате (уреаплазмата се предава и от майка на бебе при нормално раждане). Уреаплазмата може да причини дори запушване на тръби, ако е активна инфекция, но и наистина много жени раждат дори без да знаят, че съществува такава бактерия.

# 606
Победих М. Хоминис, но се боря с Уреаплазма Уреалитикум все още. Каква е схемата за пиене на Сумамед директно след приключването на  Доксициклин?

# 607
Победих М. Хоминис, но се боря с Уреаплазма Уреалитикум все още. Каква е схемата за пиене на Сумамед директно след приключването на  Доксициклин?
12ч след докси 1гр!

# 608
Мъжът ви е верен. Не го мислете.
А уреаплазмата е гадна работа, но не пречи да имате бебе.
Много жени са родили, без дори да знаят, че я имат.
Лошо е само, ако ви падне много имунната система и ако бактерията ''манифестира'' докато сте бременна. Ама то ...заплахи безкрай докато сме бременни - филмирането, по мой опит и наблюдения, е най-голямата такава.
Успех! Всичко ще бъде наред.

Много благодаря за бързият отговор, надявам се да я излеуваме тази гадинка, да забременея и всичко да е наред!
Не мога да отрека, че много съм се притеснила, но определено се радвам че се откри за да може да се отстрани преди бременност.

# 609

Момичета, това ми е резултатът от последното изследване след проведено лечение, но мен ме притеснява, че тази докторка ми е взела влагалищен секрет, а преди ми откриха уреаплазмата в цервикален. Още на момента видях и се върнах да я питам, но тя ми каза, че е взела цервикален. Освен това гледам, че пише отрицателни урогенитални микоплазми...
Кажете какво да правя, да ходя ли при друг лекар наново, че вече ми писна да пръскам пари и да не си вършат работата.

Здравейте, и на мен ми взеха цервикален секрет, а в резулата ми от лабораторията пише "вид материал:влагалищен секрет", може би така ги пишат навсякъде, а съм сигурна, че ми взеха цервикален, защото докторката надълго и нашироко ми обясняваше, че трябва цервикален, а не влагалищен секрет за тези изследвания.

# 610
Забременях, като преди това имах - тест на парвум. Мисед аборт, уреаплазма парвум +. Почна се ходене по мъки вече почти 1 година след аборта. Постоянно положителен тест 100 антибиотика изпих, не се маха и не. При приятеля ми от семена течност е -. Знаете ли някой добър гинеколог, които може да излекува тази гад! Sad Четох че тази бактерия уж е нормална, уж се предава по полов път. От Пловдив съм, но не пречи и до София да отида при добър лекар, да излекува или подтисне тази гад.... за 1 бебе се надявам Sad

# 611
Спокойно, аз съм минала през това, вече не броя колко АБ съм изпила, че ми се реве. Но в Пловдив имаме много добър специалист, който ще ти помогне. Д-р Бране Лазороски, може и на лично.

# 612
Здравейте, дами. Имам въпрос към по-запознатите. Оказа се, че имам уреаплазма и ми изписаха два антибиотика, от които единият ще го пие и ММ, но само за 5 дни. Това достатъчно ли е и кога би следвало да се изследва и той?  Какво представлява изследването за мъжете - с.течност или урина се изследва? На мен ми е предписано 10 дни един антибиотик, пауза 10 дни и после 7 дни друг антибиотик. За съжаление много трудно успявам да се свържа с АГ-то и докато й задавам следващия въпрос вече е затворила.
Благодаря предварително.

# 613
Здравейте, дами. Имам въпрос към по-запознатите. Оказа се, че имам уреаплазма и ми изписаха два антибиотика, от които единият ще го пие и ММ, но само за 5 дни. Това достатъчно ли е и кога би следвало да се изследва и той?  Какво представлява изследването за мъжете - с.течност или урина се изследва? На мен ми е предписано 10 дни един антибиотик, пауза 10 дни и после 7 дни друг антибиотик. За съжаление много трудно успявам да се свържа с АГ-то и докато й задавам следващия въпрос вече е затворила.
Благодаря предварително.

Кои са антибиотиците и коя уреаплазма имаш? Уреалитикум или Парвум? Иначе за мъжете казват най-добре семенна течност.

# 614
Момичета има ли от вас, излекувана от Парвум изобщо? И ако "да" какъв антибиотик го е постигнала аз вече изпих : Азакс, Клацид, Авалокс и още 1 дето не го помня.

Общи условия

Активация на акаунт