Пролет слънчева е вече, все по-силно рита Августинското човече! <3 Тема 5

• 18 959
  • 729
  •   1
Отговори
# 165
Ние избрахме име, което е традиционно за България, но го има и по целия свят. В същото време не е прекалено експлоатирано. Има си имен ден на известен празник. Нормално галено име. Няма букви, които се произнасят трудно или се пишат странно на латиница. Значението на името е хубаво. Даже смятах буквите по кабала, по Дънов и по всякакви глупости да са с хубав заряд. Единствено, че има съвпадение с моя роднина и може да има подмятания, но това са бели кахъри. Ще свикнат.

# 166
Ние избрахме име, което е традиционно за България, но го има и по целия свят. В същото време не е прекалено експлоатирано. Има си имен ден на известен празник. Нормално галено име. Няма букви, които се произнасят трудно или се пишат странно на латиница. Значението на името е хубаво. Даже смятах буквите по кабала, по Дънов и по всякакви глупости да са с хубав заряд. Единствено, че има съвпадение с моя роднина и може да има подмятания, но това са бели кахъри. Ще свикнат.
Пояснете, че не е на този човек , а вече кой какво ще си помисли тяхна работа. Няма как да се контролира чуждото мислене

# 167
Момичета, според вас ще има ли намаления на 1 юни?
Вече ме сърбят ръцете да купувам Simple Smile

Относно името и при нас е сложно с момченце сме. Аз съм харесала 2, но ММ малко се дърпа.
Въпросът за имения ден и за мен е важен да го има и да не съвпада с рождения. При мен са на два поредни дни и като минат цяла година чакам Simple Smile

# 168
  • София
МП е със същото име като вуйчо си... ама не бил кръстен на него Wink Сега не иска да кръщаваме бебето на никого  (а аз искам на баща ми), защото бил отделен нов човек и трябвало да си е кръстен на него си. Е да ама не може да ме убеди, че не е кръстен на вуйчо си (при положение, че е толкова близък роднина) Smiley

# 169
Аз и за момче бях избрала за всеки случай. Пак така - традиционно българско име, което да звучи нормално по света. Да има имен ден, хубаво значение, галено име, да не е на роднини и да е с нечетен брой букви. Само дето в последните години стана доста използвано.

# 170
  • Sofia

Относно името и при нас е сложно с момченце сме. Аз съм харесала 2, но ММ малко се дърпа.
Въпросът за имения ден и за мен е важен да го има и да не съвпада с рождения. При мен са на два поредни дни и като минат цяла година чакам Simple Smile

За намаленията и аз си мисля-една - две приятелки казват, че ще има в Хиполенд и други магазини. За колички и по големи неща си заслужава май да се почака...
Обаче, май не ни се чака вече. За срам, майка ми е купила повече неща от ме вече хахахха.
За именния ден те разбирам, моят е толкова близо до Никулден(брат ми празнува тогава), че никой не го отбелязва и аз страдах доста като дете...
Но всъщност, по важно е детето да не се притеснява и срамува от името си някой ден. Което и да е нормално за страната му име е ок. И родителите да го харесват, разбира се.

# 171
МП е със същото име като вуйчо си... ама не бил кръстен на него Wink Сега не иска да кръщаваме бебето на никого  (а аз искам на баща ми), защото бил отделен нов човек и трябвало да си е кръстен на него си. Е да ама не може да ме убеди, че не е кръстен на вуйчо си (при положение, че е толкова близък роднина) Smiley
Това с детето да не  е кръстено на никого и бля бля , същото е и при мен 😅

# 172
Ние името, което сме избрали, е без имен ден. Не искаме детето да е кръстено на никого, но първата буква съвпада с тази на баба ми. Да не говорим, че рожденият й ден е на 07.08, а моят термин е за 10.08. Сигурно родата ще реши, че е на нея, но все ми е едно.
Един път се опитаха да ми кажат, че трябвало да го кръстим на свекървата, втори път нямаше.

Аз имен ден имам на голям църковен празник, но като черпя всеки ме пита какъв ден е днес... и е много сконфузно. Все пак се черпи за здраве, но на всеки втори да обясняваш едно и също, е ужасно.

# 173
Ние след много спорове и ядове се спряхме на име. Имахме изисквания да не е на никой, родителите ни също така ни посъветваха, защото и ние самите не сме кръщавани на никого и е имало големи проблеми едно време. Да, обаче не стигнахме до консенсус и избрахме едно от най-популярните имена 😀 Производно на името на свекъра и с първата буква на свекървата 🤣 Но това е името, което и двамата горе-долу харесваме... Попитах моите дали имат нещо против, те много се зарадваха, казаха че си е много хубаво име и да сме престанели да мислим в такива детайли. Майка ми даже каза, че ако съм била момче е щяла така да ме кръсти и че й е любимото мъжко име 😀. Така че засега си имаме име - УРА! Вече не се обръщаме към корема с Бебенце, а с име. Свекърите още не са разбрали за плановете, ще поизчакат. Пък и не е сигурно...
Мен много ме глождеше тоя проблем, защото се нервирах на мъжа ми, понеже той само отхвърляше, и това ИМА Време ме вбесяваше, чувствах все едно не му пука за бебето. Сега е много спокойно 😀

# 174
  • София
anichkata1 и аз празнувам на същия ден своя имен ден. Баща ми не ми го честити, защото какъв пък толкова бил тоя ден (не е Гергьовден или Йордановден или Никулден...), а аз мисля, че не е чак толкова малък празник. Брат ми ако се сети или ако майка ми му каже ми го честити. МП все още не признава, че името ми има нещо общо с празника, макар че според мен съмнение няма. Така в цялото семейство остава само майка ми, която ми почита имения ден и го отбелязва като празник. Аз не съм страдала никога за такива неща и даже не съм се замисляла дали детето ще има имен ден.

Daisy1123, ако не било това име на баща ми, можело да го кръстим така, харесвало му... иначе - не. Е то аз затова го искам, защото е на баща ми Unamused Иначе за нищо друго не проявява интерес, но за името взима страхотно участие. Точно както казва Madjarova92 все едно не му пука. Даже не иска да пипа корема, когато мърда, защото имал чувството, че е в Пришълеца Triumph

# 175
Предполагам, че  бейби. бг, комсед, хиполенд ще пуснат намаления. Аз искам да отвори Хиполенд да купя комплект за изписване. Друго на този етап не ми трябва. Мисл да поръчам козметика на А дерма, че гледам сега е намалена.

# 176
♥ LoVeLy Wife ♥ Ако случайно родиш на 15.08 да имаш на предвид името МартЕн. 😁 Как само една буква променя баналното Мартин и в същото време звучи много добре.

А между другото какво стана с момичето в болницата? Не е писала скоро,всичко наред ли е?? 🥺☹

# 177
Искам да споделя нещо- от около месец имам трептене на едното око. Дали има общо с бременността и дали е притеснително?
[/quote]
На мен лявото ми око играе от няколко месеца, а досега не се е случвало толкова често. Почти всеки ден става.... И започвам да си мисля, че има общо, но какво ли...?

# 178
Май се чудите какво да си въобразите Simple Smile. И на мен ми се е случвало дори не съм била бременна.

# 179
Ако се претоварват очите така става. Като бях на работа едното ми око не преставаше. На монитор работех по цял ден. Сега е ок.

Общи условия

Активация на акаунт