Пролет слънчева е вече, все по-силно рита Августинското човече! <3 Тема 5

• 18 941
  • 729
  •   1
Отговори
# 210
Baby life малечко и Вис Виталис.

# 211
Мое бебе Слънчице - също имат доста модела колички.

# 212
Да, моята е от Слънчице с поръка

# 213
Каква сте избрали? Че от там едно Husky не ми излиза от ума. Ходим, гледаме други и пак за Husky- то си мислим.

[/b]
Да, моята е от Слънчице с поръка

# 214
Ако е на baby design- вземай я! Моята е на bbay design само че Dotty Denim от преди 3 години. Харесах я само по видеа. Ами...и аз така. Ходих, обикалях, гледах... Само тя ми бепе в главата и я поръчах. Не съжалявам. Желязна е!

# 215
На 8,9 и 10.05 в Дундьо ще има намаление от 15 до 35% на наличните модели колички. Утре ще звънна на питам и аз в магазина дали имат налична тази, която съм харесала и на каква цена ще бъде, за да знаем дали да отидем до София. Много е лошо, че само там има на живо, това което съм харесала Sad а без да я разходя, няма как да стане.

# 216
И да я разходиш в магазина пак нищо няма да усетиш. Тротоарите са истинско предизвикателство. Аз веднъж щях да обърна количката с все дете в нея, защото пропадна в една шахта.. но да видиш как се обръща коша, до къде е сенника, какъв е багажника не е зле.

# 217
Виж и Babylife malechko. Мисля, че беше на околовръстното, иначе на изхода за Пловдив ако не се лъжа е втория такъв и е най-големия магазин за бебешки стоки в България. Приятелка ходи в този пловдивския и каза, че не е влизала в по-голям магазин.

# 218
На нас ни подариха количка, но хич не ми харесва. Според хората около мен е идеална, всичко си има и няма смисъл да се дават пари. Пък ми е на сърце една розова на cybex.  Цената е абсурдно висока и все пак толкова много ми харесва, че не знам дали здравия разум ще надделее. Вие как мислите? Заслужава ли се да се дадат няколко хиляди за количка? Ако не е тя, друга не искам, ще карам с подарената.

# 219
  • Köln
Наум Шопов беше качил клип в YouTube как пазаруват за бебчето от този магазин Малечко в Пловдив. Бил по голям от този в София.

# 220
Вчера минахме от там. Сградата е голяма просто. Има доста неща, но не си представяйте нещо уау.

# 221
На нас ни подариха количка, но хич не ми харесва. Според хората около мен е идеална, всичко си има и няма смисъл да се дават пари. Пък ми е на сърце една розова на cybex.  Цената е абсурдно висока и все пак толкова много ми харесва, че не знам дали здравия разум ще надделее. Вие как мислите? Заслужава ли се да се дадат няколко хиляди за количка? Ако не е тя, друга не искам, ще карам с подарената.

Определено не си струва няколко хиляди за количка, пък и има един тънак момент, че на бебето може изобщо да не му се вози в количката. Simple Smile

# 222
мисля, че можеш да ползваш подарената, а после да си купиш лятна, която е до 200 лв.

# 223
Хубаво е, количката да си ти харесва и да ти е кеф да си я буташ, но цената на количките на Cybex e прекалено висока според мен. Добър вариант е да изпробваш подарената количка, дали ще ти е удобна, дали на бебето ще му е добре в нея и вече ако се появи голям проблем да купите друга количка, или най-добре направо лятна и пак може да е на Cybex.  Simple Smile

# 224
Кажи ни какъв модел е подарената количка , ако можем да ти помогнем с плюсове и минуси

Общи условия

Активация на акаунт