Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са предпочитанията на майките при избора на болница за раждане?
Какви са мненията за бебешките кошари?
Какви са мненията за избора на размери на бебешки дрехи?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са предпочитанията на майките при избора на болница за раждане?
Майките имат различни предпочитания по отношение на болницата, в която биха искали да родят. Някои се насочват към конкретни болници като Пълмед, Токуда, Надявам се, Шейново и Майчин дом и изборът им може да зависи от предишни преживявания, доверие към лекарите, условията в болницата и наличието на неонаталогия.
-
Какви са мненията за бебешките кошари?
Мненията за бебешките кошари са разнообразни. Някои майки смятат, че те са сладки и полезни за сън на бебето, докато други изразяват съмнения относно тяхната необходимост и безопасност. Наличието на предпазен колан и специален дизайн, който предотвратява притискане на бебето, може да бъде фактор за избор на кошара.
-
Какви са мненията за избора на размери на бебешки дрехи?
-
Какви са мненията за избора на болница в град София?
-
Каква е целта на бебешкото креватче и дали е необходимо?
супер се движиш, наистина остана малко
Не мога да разбера жените, които обясняват, че бремеността е "прекрасен" период. Еми не, не е, и накрая става още по-трудно.
Като се появи бебето е дори още по-трудно, но вече е осмислено и е съвсем различно.

ползвам ги за wrap или като филийка и отгоре слагам шунка, кашкавал и зеленчуци.
от Лидл. Имат 34 ккал на 100 гр и само 4 гр въглехидрат. Слагам от соса болонезе и кашкавал или новата ми любима рецепта - след като са сварени, изсипвам водата и добавям малко зехтин, чесън, магданоз и кашкавал (и винаги сол и черен пипер). 
Представяте ли си човек, който няма 160см, с този голям корем каква каца за кисело зеле е?! Направо се плаша още 3! месеца, къде ще го побера този младеж. Той, между другото, нямало да бъде тапишонка като майка си, имал дълги крака и вече тежи 1100гр. (в 27+5г.с.). Не спомена нищо за обременяване с глюкоза, така че май ми се разминава.
А и вече 4-5 пъти разни хора, които забелязваха, че съм бременна използваха един лаф по мой адрес, който първия път ми стана смешно, но следващите вече не.