Пролет слънчева е вече, все по-силно рита Августинското човече! <3 Тема 5

• 19 665
  • 729
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Аз съм 27 гс в началото ( ее, вече 3ти триместър) и си усещам и шутове, и подскоци, и хълцането - то е много ритмично и няма как да се сбърка. Мен лично много ме забавлява. Grinning Най-обича девойката да шава като седна и се облегна назад. Понякога и като си легна се намества, но аз спя само настрани, по корем вече не става, а по гръб по принцип не обичам.
Иначе и аз ставам всяка нощ, рядкост е да не стана, но по 1 път и после си спя до сутринта.

# 541
И аз ставам веднъж до тоалетна, после малко трудно заспивам и сутрин към 6 - 7 вече съм се паспала и ставам окончателно. Денем не спя. Преди обичах да си поспивам, сега не мога. Съответно и не кипя от енергия.

Бебка като че ли не рита толкова, а по - скоро я усещам, когато се движи. Май й е тясничко вътре. Без значение дали седя, лежа, или ходя, я усещам. Но понякога ме изненадва с някой силен удар и аз чак се стряскам. 😁
Тя или е супер ниско долу, или е от дясно под ребрата ми. Над пъпа рядко ме побутва.
Хълцането също го усещам, понякога продължава по 5, 10 мин. и аз започвам да се паникьосвам дали е добре.

# 542
Да, най - неприятно е в пикочния мехур... тъкмо си се оправил да приличаш на човек, спрял си да се потиш за известно време, изчислил си всичко с течностите и колко време имаш навън , и след първите 200 метра един ритник ниско долу и всичко започва отначало Grinning

# 543
  • София
С нощните посещения до WC-то почти се сбогувах след преминаването към диетата за гестационен диабет Grinning Преди това задължително ставах поне по веднъж, а сега вече мога да изкарам цяла нощ. Обяснявам си го със задържането на течности? Thinking

Бебочи си мърда, последните дни не толкова активно и като че ли ме ръчка по-нагоре, което ме кара да се чудя дали не се е завъртял. Последно още си беше по дупе. Иначе онези ръчканици ниско долу стават доста неприятни, наистина. Понякога и мен ме изненадва с едно рязко побутване, но като цяло още не е супер некомфортно Grinning

Май и аз усещам хълцане, но при нас трае не повече от минутка? И понякога едни пърхащи движения, които ме карат да се чудя какво точно прави.

Благодаря за рецептите за здравословен сладолед! Hug Днес разбих в блендера скир, замразени къпини и малини и ягоди и метнах във фризера. Много ми е интересно какво ще стане. Следващия път мисля да добавя и капка подсладител и още нещичко за текстура Grinning

# 544
Моето става много активно като хапна джинджифил. Веднага го усеща и май не му харесва. Също като ям сладко.
Иначе прави доста дълги паузи за сън, а аз я бутам, да се раздвижи и са знам, че е добре.
Почнах да й пея. Бащата и той научи няколко песнички и боботи фалшиво отстрани.

# 545
  • Denmark
Малко със страх ще споделя, че аз не ставам до wc през нощта Flushed хем, че пия много вода вечер. На сутринта като се събудя ми се пишка, разбира се, но не толкова, че да се събудя. А излизането навън е строго планирано и поне час преди това не трябва да съм пила нищичко.
Понеже леглото ни е доста меко и ставането, като съм отвътрешната сърана, е много смешно. МП ме побутва за помощ. 😅😅😅

За мамите, които имат нужда, имам рецепта за питки без брашно, също така с какво заменям ориз, спагети и.. картофи (макар че сега така ми се ядат с копър и чесън :Х). Дори и да нямам проблеми със захарта, имам тези навици от диетуването ми преди бебето. Само не знам дали тук няма да е досадно за останалите.

# 546
Мина ми ФМ. Голямо е дечко вече - 1650 гр е . Огледа му всичко и всичко е наред- крачета, ръчички, гръбнак, пъпна връв, поток. Направи идеални снимки, както се шегувам- вече мога да вадя паспорт с тях.
Още два прегледа и айде- човечето е тук Simple Smile

# 547
Мина ми ФМ. Голямо е дечко вече - 1650 гр е . Огледа му всичко и всичко е наред- крачета, ръчички, гръбнак, пъпна връв, поток. Направи идеални снимки, както се шегувам- вече мога да вадя паспорт с тях.
Още два прегледа и айде- човечето е тук Simple Smile
Еха това в коя седмица е?
Сега минавам покрай махлянския магазин да си взема вода и да продължа с разходката и магазинерката ме почва “ мале какво е станало с теб, хич не изглеждаш добре”....
Simple Smile

# 548
В 29 +3 съм аз.

# 549
Еее то в тези седмици коя не прилича на слоница Simple Smile))

# 550
Малко със страх ще споделя, че аз не ставам до wc през нощта Flushed хем, че пия много вода вечер. На сутринта като се събудя ми се пишка, разбира се, но не толкова, че да се събудя. А излизането навън е строго планирано и поне час преди това не трябва да съм пила нищичко.
Понеже леглото ни е доста меко и ставането, като съм отвътрешната сърана, е много смешно. МП ме побутва за помощ. 😅😅😅

За мамите, които имат нужда, имам рецепта за питки без брашно, също така с какво заменям ориз, спагети и.. картофи (макар че сега така ми се ядат с копър и чесън :Х). Дори и да нямам проблеми със захарта, имам тези навици от диетуването ми преди бебето. Само не знам дали тук няма да е досадно за останалите.

На мен ще ми е интересно да споделиш рецептите.

# 551
Еее то в тези седмици коя не прилича на слоница Simple Smile))
Доктора каза, че изглеждам идеално, да си се пъпа спокойно Wink
Всъщност, не ми пука много кой какво говори, защото това ми е последният шанс да се пъча с бременен корем..а и... толкова малко остана Sad

# 552
Аз пък все още изпитвам неудобство и не искам да ме зяпат в корема Simple Smile. То освен най- близките ми и няколко приятелки, никой друг не знае.

# 553
Аз пък все още изпитвам неудобство и не искам да ме зяпат в корема Simple Smile. То освен най- близките ми и няколко приятелки, никой друг не знае.

Леле, мислех си, че само аз съм така.
До скоро ходех с яке и като сложа ръце в джобове - все едно нямам корем. Досадни са ми погледите и въпросите...дори преживях мини криза вкъщи миналата седмица. Като цяло не обичам да съм в център на вниманието, но сега...

# 554
Сега разбирам колко е досадно да се питат бременните ама какво ще е? Ама кога е термина и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт