Пролет слънчева е вече, все по-силно рита Августинското човече! <3 Тема 5

• 19 650
  • 729
  •   1
Отговори
# 525
А как сте със съня като цяло. При мен положението вече е нетърпимо. След 12 на всеки кръгъл час ходя до тоалетната и може да се каже, че до 4.30 почти не спя. Сутрин “спя” до късно, но някакъв повърхностен и много некачествен сън. Гледам да не спя през деня, за да спя вечер, но пак не помага.

# 526
А как сте със съня като цяло. При мен положението вече е нетърпимо. След 12 на всеки кръгъл час ходя до тоалетната и може да се каже, че до 4.30 почти не спя. Сутрин “спя” до късно, но някакъв повърхностен и много некачествен сън. Гледам да не спя през деня, за да спя вечер, но пак не помага.

В началото ставах и аз постоянно Toilet...Сега лягам към 22ч, ставам май само веднъж и то свикнах да не светвм лампи - сигурно съм и полузаспала и някои ставания не ги броя. Сутрин лятото съм рано пиле, не обичам жегите.

# 527
За сега си спя добре. Ставам до тоалетна по 2-3 пъти нощем, но после заспивам.Лягам към 11ч и си навивам даже аларма за 10ч сутрин, за да мога да стана, да закуся и да пия хапчета, иначе мога да откарам още. На обяд не обичам да спя, защото после се чувствам много отпаднала.

# 528
Ужас, значи проблема е само в моя телевизор. Гледам да не пия никакви течности след 6 и пак същата работа. През деня пък не мога да излеза за повече от 1.5 часа защото задължително ще ми се приходи до тоалетната.

# 529
Най- лошото е, че в 22 ч ми се довежда диня...ей тогава вече се закопавам сама Simple Smile

# 530
Сънят и при мен е повърхностен, всеки шум чувам и се будя. За тоалетната задължително по 2 пъти на вечер ставам. От 2-3 дни се събуждам в 7 и не мога да заспя повече Sad

# 531
Динята я ям само преди обед и тъкмо обядвах с нея и малко сирене.

# 532
Аз откакто започнах да ходя редовно на работа съм доста активна 😀и откакто поспрях с безразборното хранене. През нощта вече не ставам, лягам към 9 😀в 10 съм заспала, сутрин се събуждам сама в 6. 30 и лежа до 7, спя си като пън, после за 1 час си шетам, върша си работа и после пък на работа. В работата не ми се доспива, което често се случваше 😀
Иначе аз по принцип винаги много съм стискала за вц, рядко ходя по принцип, но сега се навивам да ходя често. Не знам защо, вероятно бебето притиска, но като ида до тоалетна, и като излезем с ММ на разходка след вечеря, и така рязко ми се дохожда, а това не е в мой стил да ми се ходи до тоалетна, но като походя малко и ми мине, може би се размества и отстъпва от мехура 😀
Започва да ме уморява единствено жегата, иначе мъжа ми постоянно ме влачи да се разхождаме заради кръвната захар, а аз вече нямам чак толкова сили, май-вече заради задушния въздух, по 10 000 крачки дневно не съм правила като не бях бременна 🤐 а сега е ежедневие 🚶‍♀️🚶‍♂️

# 533
PeacockLove и мен са ми много грозни нощниците, за това мисля да си купя пижама , като горната част е с копчета
https://www.boohoo.com/contrast-piping-button-down-satin-set/NZZ … &gclsrc=aw.ds
Нещо такова,може би в къс вариант понеже ще е топло.

G.Savova Благодаря ти,но опаковката,която съм си взела ще ми стигне почти до края и не мисля да си вземам за 10,15 дена отново нова опаковка ,така или иначе се раждат големи бебета ако сме пили витаминки,което ме плаши доста 😐.

# 534
Здравейте момичета, искам да ви попитам как са движенията на бебенцата ви. От около 2 седмици моето е много активно, като под активно имам предвид , че направо ме пребива. Коремът ми постоянно се движи и изобщо не знам кога спи...вечер стават 1 път то ве це около 4 часа и след това няма заспиване - ритане , блъскане, на моменти не се издържа. Не ям сладко заради диебета, не пия кафе и газирано и всякакви храни и напитки, които може да го възбуждат ( края на 28 седмица съм). При вас така ли буйстват мъниците?

# 535
Здравейте момичета, искам да ви попитам как са движенията на бебенцата ви. От около 2 седмици моето е много активно, като под активно имам предвид , че направо ме пребива. Коремът ми постоянно се движи и изобщо не знам кога спи...вечер стават 1 път то ве це около 4 часа и след това няма заспиване - ритане , блъскане, на моменти не се издържа. Не ям сладко заради диебета, не пия кафе и газирано и всякакви храни и напитки, които може да го възбуждат ( края на 28 седмица съм). При вас така ли буйстват мъниците?

Аз съм в 27 седмица и моята движи, когато съм легнала по гръб. Правя й клипчета често и ги пращам на баща й докато е на работа. А от скоро време, вечер преди лягане, си има ритуал и започва яко движение. Като ставам до тоалетна нощем и после легна, пак започва леко да се обажда, обаче аз заспивам и после не я усещам 😁 Но със сигурност започват все по-активни да стават

# 536
При мен спането е горе-долу, защото преди никога не съм ставала до тоалетна, ама никога, спях си като...
То не че сега е кой знае какво, защото ставам само 1път и то в полупросъница и после веднага си заспивам. Вече използвам и това ставане, за да си пия Лтироксина, че като стана да не чакам поне 30мин до храна, кафе и т.н. Но виж въртенето и това, че всички пози са ми неудобни ме измъчва Laughing Като лежа настрани доста ме болят тазобедрените стави, въпреки че ползвам възглавница.

Иначе аз имам една нощница от NewYorker, бях си я купувала пак за болница. Мисля да видя и в Джъмбо, там имало доста неща и на приемливи цени, че за такова нещо, което по принцип не нося, не мисля да влагам средства.

ebk_kbe, при мен си е средно активно бебето. Най-вече усещам движенията като съм в покой, но не е нещо болезнено. Сега дебна дали ще промени мястото на ударите и да "разбера" за промяна в позицията. Сега е седалищно, а така ми се иска да се обърне главично... (и да си остане така докрая Smile)

# 537
При мен ритането е активно вечер като си легна. Обикновено е отстрани, но снощи имах чувството че ме рита право в пикочния мехур.

# 538
  • Denmark
Рита навсякъде и по всяко време. Онзи ден изрита ръката на баща си и той с един назидателен тон му викаше "по-спокойно ритай мама" 😅😅 болезнено е понякога и като усетя, че нещо се дразня, ме хваща срам на мен си и започвам да му говоря да си рита и че е хубаво.

А усещате ли ги да хълцат? Аз чета, че е нормално да ги усещане как хълцат, но се чудех какво/как точно е? 😅

В 27-ма седмица влизаме в 3-ти триместър. На мен ми се пада този петък, но вече усещам, че ми се връща сънливостта. Едни 15 мин през деня си ги вземам. Flushed
Ясноо какво било 😅 и аз така. Да не започвам да се оплаквам, че няма да ми стигне лимитът букви. 😅 А не трябва! 😳

# 539
  • София
И аз така преди никога не ставах до тоалетна нощно време. Дори да се събудя и да усетя, че ми се ходи трябва да е нещо много, за да се надигна. Сега ставам по 1 път, а снощи нито веднъж, което е рядкост. Случва се като тръгнем някъде да ми се приходи много и в един момент да е спряло да ми се ходи, а аз да се усетя след доста време.
При мен на последните два прегледа бебока беше главично. Надявам се, че още си е така. Супер активен е по цял ден. Особено много му харесва, когато съм на работа. Днес не е спал според мен изобщо. От сутринта в колата до сега не е спрял да движи от пъпа нагоре. Все пак, когато движенията са под пъпа ми е по-неприятно, отколкото като са в горната част, така че е поносимо. Опитах и аз на няколко пъти да му направя клипче, но сякаш разбира, че ще го клюкаря на баща му и спира или силно ограничава движенията. Точно изключвам камерата и се започва пак едно блъскане. Предполагам, че му е тясно. Нямам търпение след 2 часа да разбера що за тюленче е станал Satisfied
А усещате ли ги да хълцат? Аз чета, че е нормално да ги усещане как хълцат, но се чудех какво/как точно е? 😅
Аз мисля, че го усещам, когато хълца. Някакво движение, супер ритмично, като секундарник, което е много леко. Обикновено го усещам ниско, но си мисля, че ако е предизвикано от ръчички и крачета няма да е толкова отмерено.

Последна редакция: ср, 20 май 2020, 12:52 от AnMary

Общи условия

Активация на акаунт