Пролет слънчева е вече, все по-силно рита Августинското човече! <3 Тема 5

• 18 970
  • 729
  •   1
Отговори
# 510
  • Denmark
Ще му кажа довечера, че не съм аз само аз така, да се успокои малко. 😅

Приключих с теста, но само ако имало нещо нередно, ще ми каже акушерката в сряда, иначе няма да видя резултати. 😅 Да се смея ли, да плача ли..

# 511
С предната бременност като почвах да плача мъжът ми само ме питаше: има ли причина или са хормоните? Wink
Като се роди детето една вечер си изплаках очите , че върна малко мляко и реших, че не е добре. Плачех и го гледах втренчено дали е добре... Та, луда си бях Wink
Сега по- скоро съм нервна, отколкото ревлива.
Значи, направо нямам думи.. ходих в един детски магазин да питам за тънка пелена за изписване -15 лв. Отивам две пресечки по- нагоре , същата пелена -9 лв! Ама същата ви казвам ! Тези са луди!!

# 512
  • София
Да, парите ги нямат за нищо, а и защото знаят, че бременните са луди и са склонни да пръскат пари, та се възползват от положението Satisfied В аптеките е същата работа. Желязото, което пиех беше с до 10 лв. разлика в различни аптеки.

# 513
Точно това е- много се ъвзползват и много се дразня. То е на принципа - ако искаш (с изключение на лекарствата) ама все пак.. Прекалено е. Като им казах в магазина, че в съседния е с 6 лв  повече, направо зяпнаха Simple Smile

# 514
Има ли августинки от Варна?

Аз, но само ви чета. Blush

# 515
  • Denmark
Точно това е- много се ъвзползват и много се дразня. То е на принципа - ако искаш (с изключение на лекарствата) ама все пак.. Прекалено е. Като им казах в магазина, че в съседния е с 6 лв  повече, направо зяпнаха Simple Smile

Ти хубаво им кажи, та и те да сложат по-голяма надценка. 😁😁😁
Шегувам се, дано са съвестни хората.

Аз не съм от лудите бременни, даже станах пестелива (на 25 г. най-сетне😅) и гледам да заделям всичко за "черни дни" след това положение. Наистина харча повече за хубава храна, може би така компенсирам за добавки. 😁

# 516
Аз пък да ви кажа може и да ме линчувате ама понеже никой не му пука тука и си самоназначавам витамините,които вземам 😁, после като кажа на акушерката какво вземам и тя е съгласна с мен . Та аз си пия Прегнакеъра, отделно витамин Д , омега 3(понеже с тоя вирус на пазара хората поспряха да купуват прясната риба и ми изглежда старичка и не вземам .. а толкова много обичам риба),цинк (за имунната система , за да не се разболея точно сега,а и четох,че помагал за по-лесно раждане), пробиотика и понеже 2 пъти получих проблеми с уринирането като задържане на урина по 1,2 седмици и ме пренебрегнаха.. Направиха ми тест и уж нямало бактерия ,дори не се свързаха с мен повече , за да ми кажат какво да правя и сама отидох в аптеката и си купих добавка с червена боровинка, която никак не е евтина.. но е напълно безвредна и след като се оправих продължих да си вземам по 1 профилактично и от тогава да чукна на дърво проблеми не съм имала.
Преди няколко дена ми взеха кръв за желязото , щом не ме е потърсила значи всичко е наред 😁.
 Хапвайте сурови ядки всичките съдържат желязо,също и сушени плодове ,но те пък са пълни със захар..Аз даже май прекалявам ама тук не са скъпи и вкъщи винаги имам кашу,бадеми,пекан или бразилски орех,сушени кайсии,сливи и червена боровинка( помагат ми и с тоалетната сутрин). Целувки и прекрасен и успешен ден ,момичетаа 🥰🤩

# 517
Има ли августинки от Варна?

Аз, но само ви чета. Blush
И аз съм от Варна

# 518
Момичета,някоя от вас усеща ли дискомфорт като е седнала ... аз лично не мога да седя повече от 20 минутки 😔

# 519
Няма да качат цените те, те са производител Wink оф, тия нощници много грозни. Знам , че са за ден два носене ама много бабешки Sad днес даже жената в магазина каза, че 56 размер няма да ми стане Sad все едно съм майка свинка.. хората не ми казват " честито" за бременността, казват ми " успех". Явно съм много , много бременна в горските очи.. та, доста се двпресирах тия дни

# 520
Няма да качат цените те, те са производител Wink оф, тия нощници много грозни. Знам , че са за ден два носене ама много бабешки Sad днес даже жената в магазина каза, че 56 размер няма да ми стане Sad все едно съм майка свинка.. хората не ми казват " честито" за бременността, казват ми " успех". Явно съм много , много бременна в горските очи.. та, доста се двпресирах тия дни
Хахаха. Най- добре погледни в ХМ там имат секция за бременни и жени с наднормено тегло и предполагам може да се намери нещо.
Сутрин като стана съм със съвсем незабележим корем, обаче хапна ли ставам като слоница.

@Янна777, предполагам че при повечето го има този проблем. На мен ми подпира там където е жлъчката и то не само при седене, ами и при лежане на страни независимо на коя страна съм легнала.

@ Паола Георгиева, дай си адреса кога да ти изпратя Прегнакеър макс. Пробвах го 2-3 дена но не ми понесе на стомаха.

# 521
Аз дрехи за бременни имам бол ама не разбирам защо изглеждам толкова страшна и измъчена в техните очи Wink хубаво си седях у дома и никой не ме виждаше, що ми беше да излизам?

# 522
  • Denmark
Аз дрехи за бременни имам бол ама не разбирам защо изглеждам толкова страшна и измъчена в техните очи Wink хубаво си седях у дома и никой не ме виждаше, що ми беше да излизам?
Стига сега, хората пожелават успех с друга мисъл. След раждането и аз ще пожелавам успех на бременните. 😅 Ти измъчена ли се чувстваш? Simple Smile

Като седя и мен ме ръчка много високо бебето. Не е особено комфортно, но 24/7 лежане по гръб няма как. 😅

На различни места различно пише кога започва 3тия триместър, но би трябвало да е дата на термина 3 месеца по-рано нали? 😅 Не остана време. 😳

Последна редакция: вт, 19 май 2020, 09:02 от Marayah

# 523

На различни места различно пише кога започва 3тия триместър, но би трябвало да е дата на термина 3 месеца по-рано нали? 😅 Не остана време. 😳

В 27-ма седмица влизаме в 3-ти триместър. На мен ми се пада този петък, но вече усещам, че ми се връща сънливостта. Едни 15 мин през деня си ги вземам. Flushed

# 524
Аз поне час и половина правя през деня. Задължително!!! Ставам много рано и не мога да продължа да функционирам до края на деня ако не спя

Общи условия

Активация на акаунт