Пролет слънчева е вече, все по-силно рита Августинското човече! <3 Тема 5

• 18 615
  • 729
  •   1
Отговори
# 630
Искам да попитам мамчетата, до тук колко килограма сте качили? Аз съм с термин 17.08 и съм качила 10-11кг.

аз съм + 12 , клонящи към 13 вече... вървях много добре до 6ти месец ( само 3 кг отгоре ) и изведнъж за 2 седмици 5 кг - диабет и после се започна бързото качване, всичко ми се лепи на бедрата и дупето... надявам се някога да имам отново колене...Sad

# 631
До тук съм +3кг и най- големия ми проблем са ми сутиените! На чашка съм само 2 размера на горе, обаче подгръдната обиколка на никой от сутиените не ми става. Купих си удължител за да мога да си ги нося. Магазините ни все още са затворени и не мога да си купя никакви дрехи и по цял ден се мъкна с две долници на анцуг!

# 632
10 кила отгоре съм, но всички казват, че не ми личи да съм качила толкова много. Аз обаче си ги усещам. Равномерно са разпределени и особено по дрехите много добре ги виждам къде са. Още 3 месеца не знам на какво ще заприличам.

# 633
  • София
Аз съм +7 засега, но май започнах да качвам по-бързо. Pensive Засега АГ не ми казва нищо за килограмите, а знам, че ги следи, защото още първия път като ме видя каза, че ми разрешава да кача максимум 12кг.

# 634
Килограмите не ме притесняват от гледна точка на това как ще ги свалям, но ме притесняват от гледна точка на това, дали ако кача много няма да ме хване дископатията и тогава не знам какво ще правя. За това и внимавам как се храня и на ден вървя по 10 км задължително.

# 635
  • София
Аз съм +8, като миналата седмица бях +9, но откакто съм на диета съм свалила един килограм Confused

А бебочко на последния преглед в 25-та седмица беше 860 гр и докторката каза, че върви големичък.

Момичета, и аз съм толкова "редовна" колкото Пийк Grinning Тоест, не помня кога последно съм ходила Joy Нищо не ми помага, и пробиотик пия, и кафе пия, и кисело мляко ям... греда.

В момента се мажа с олиото на Mustela, понеже ми е лесно за разнасяне и не оставя гаден лепкав слой по ръцете после. Ама ме заинтригувахте с Елансил Blush

Марая, благодаря за интересните рецепти!

Паола, и твоите бонбони ще бъдат изпробвани почти моментално Grinning

# 636
Аз съм 9+ и на мен казват,че само в корема личи,но аз си усещам и виждам и дупето и бедрата наедряли,висока съм и сигурно затова трудно се забелязва. Аз да ви питам вашите коремчета как са,моят е остър като все едно имам буквално топка в корема..🤣

# 637
Сутрин корема ми е почти незабележим, обаче като хапна и ставам като балон Simple Smile. Почва от гърдите и стига до долу Simple Smile.

# 638
Тъкмо това си мислех преди малко. От днес твърдо съм +7кг, които не чувствам особено. Познати се шегуват, че даже и бременността не ме е накарала да напълнея. Според BMI ми е позволено да кача макс 14кг, така че да видим... Не се ограничавам с храната, но като цяло винаги съм гледала и какво ям. Определено избягвам празните калории Simple Smile

# 639
не знам как го правите.... аз съм гладна попти през цялото време, ограничила съм се до 3 хранения на ден, плод ям 1 път седмично, тесто и разни сладки не консумирам изобщо, газирано не пия, наблягам на салати и нискомаслени млечни, яйца и рядко месо и просто на 2- 3 дни съм с 1 кг отгоре...от няколко дни започнаха и глезените да се подуват, левия спада, но десния - край било квото било...вече ми тежи доста, задъхвам се, усещам се дебела и подпухнала

# 640
+6кг съм за момента, добре ми е и гледам да не не прекалявам с храната, до края би следвало да кача още макс 6 кг, пък да видим.

Относно протеина - моята АГ ми препоръча по 2 мерителни лъжици на ден суроватъчен пречистен протеин, след като на последните кръвни белтъкът ми беше на долната граница. Аз лично пия ИСО100, тъй като е пречистен от лактоза и захари. Бях си взимала и Прегнако, който е специално за бременни, но ми е безумно сладък и не мога да го пия.

За тоалетната нямам препоръки аз, тегаво ми е, а от както ми включиха и желязо да пия, очаквам още по-зле да станат нещата. С повече салати, супи и т.н понякога се получава, но не с пълен успех Rolling Eyes

В началото се мазах с мустела, от 5ти месец насам с Елансил и много повече ми допада като аромат и попиване, мисля с него да съм до края. Етерични масла не смея в момента - знам, че са силен алерген и не минсе рискува.

ebk_kbe, пускала ли си скоро урина да провериш за белтък? Тъй като съм с висок риск от прееклампсия следя за симптоми, а знам, че това е един от тях. Разбира се абсолютно е възможно да е просто от жегите Simple Smile

daiana66, и моето коремче е компактно и ниско - доста напомня глътната топка Grinning

# 641
  • София
Аз съм +7кг в момента, 27 гс, сутиените от 75 В са на 85С ( е, с малко аванс още), очаквам след раждането 85Д. Поне предния път беше така. Но вече се чувствам като пингвин и кръста ме боли, виждам и килограмите къде са ми. На 26ти ще ходя на 3та ФМ и ще видим докъде сме, може и още да съм се нагрухала. Миналата бременност -20 кг, после цяла година ги свалях остатъците от тях. Сега преди да забременея и аз се пазех от захар и въглехидрати и ходех на фитнес 4 пъти в седмицата - бях в супер форма, за съжаление сега с това ИП поизпуснах нещата, но се надявам този път по-бързо да възстановя. Grin

# 642
  • София
Аз съм + 12 кг,хапвам си всичко ,което ми се дояде, не се ограничавам,но забелязвам ,че много от малко се засищам напоследък,явно защото няма много място вече. В началото си бях взела Био ойл,като ме увериха ,че не мазнее,попива бързо ,и е много хубаво. Е намазах се веднъж и повече не повторих. Ужасно мазно и мирише силно.  Не беше моето. Тогава си взех Елансил,препоръчан тук във форума,и само него ползвам,не ми се рискува с нищо друго. И е чудесен,нежен,попива бързо ,не мазнее, и ухае чудесно.

# 643
+6кг съм за момента, добре ми е и гледам да не не прекалявам с храната, до края би следвало да кача още макс 6 кг, пък да видим.

Относно протеина - моята АГ ми препоръча по 2 мерителни лъжици на ден суроватъчен пречистен протеин, след като на последните кръвни белтъкът ми беше на долната граница. Аз лично пия ИСО100, тъй като е пречистен от лактоза и захари. Бях си взимала и Прегнако, който е специално за бременни, но ми е безумно сладък и не мога да го пия.

За тоалетната нямам препоръки аз, тегаво ми е, а от както ми включиха и желязо да пия, очаквам още по-зле да станат нещата. С повече салати, супи и т.н понякога се получава, но не с пълен успех Rolling Eyes

В началото се мазах с мустела, от 5ти месец насам с Елансил и много повече ми допада като аромат и попиване, мисля с него да съм до края. Етерични масла не смея в момента - знам, че са силен алерген и не минсе рискува.

ebk_kbe, пускала ли си скоро урина да провериш за белтък? Тъй като съм с висок риск от прееклампсия следя за симптоми, а знам, че това е един от тях. Разбира се абсолютно е възможно да е просто от жегите Simple Smile

daiana66, и моето коремче е компактно и ниско - доста напомня глътната топка Grinning

кръвното ми е ниско но и мен това ме посъветваха, и в понеделник ще пускам урина и разни други неща да видим какво се случва

# 644
  • Sofia
Аз съм +2кг, но преди имах мускули, бях стегната, а сега само сланинки и се отпуснах. Това, което ме успокоява е, че нямам зверски глад, а пък бебето си расте добре. В 27гс беше 930 гр. Confused

Общи условия

Активация на акаунт