Отговори
# 3 285
  • Агент под прикритие
Е, те ако всички са в един лагер, няма да е интересно. Трябва и опозиция. Joy

# 3 286
ти си моа ангел ти си моа бок ти си моа демон силен и жесток ти владееш зная моята доша ти си болка ти си сатана

# 3 287
Естествено, че съм ангел. То си ми и личи Grinning

# 3 288
Паднал ангел заради баластите. Grinning

# 3 289
ангел ама провокиращ дяволско желание. не знам какво става изтръпвам онемявам не знам какво става но неприлични мисли в мен горят

# 3 290
Аре Братан не ме е виждал каква съм мила и невинна, ама Холдън?! Забравил ли си ме? Grinning

# 3 291
  • Далече, далече
Аре Братан не ме е виждал каква съм мила и невинна, ама Холдън?! Забравил ли си ме? Grinning

Пролетта е отишла при него.

# 3 292

за теб съм писал по-горе уе

# 3 293
Мислех, че пееш и реших да не чета Grinning

# 3 294
Яяя, аз съм Богиня. Браво, браво, удовлетворява ме, слуги мои! Joy

Добро утро. Тука се мъчи да пече. Сутринта беше хладничко, сега малко се постопли.

Ох, тая домакинска работа край няма - пери, готви, чисти, сменяй спално бельо, сгъвай пране, простирай. Пф. Искам на почивкаааа. Мая пък се опитва да докопа една щипка на простора, ама не я достига, въпреки това не спира да опитва периодично. Grinning

Та, такива ми ти работи, народе. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 3 295
Аз съм доволна откъм съотношението работа в къщи и почивка на работа. Всяко дежурство поемам в почивни дни. Само това ИП ми обърка леко графика със затворените училища и университети, ама и те ще отворят все някога...

# 3 296
Аз съм между Бога и Сатаната подредена, ма съм Ангел. Дали? Grinning
Джасте, домакинската рабута гледам да я пробутам между другото, та да не ми тежи толкоз много. Само с готвенето не ми се получава винаги, че то много често се повтаря и понявгаш изисква времи. Grinning Ся ше ви метна и сайт за 1 торта дет искам да правя утре или днес, или понеделник най-късно.
http://lussisworldofartcraft.blogspot.com/2015/11/chocolate-balls-cake.html
Пуснах си таймера и решавах първата част от матурата по математика за 7 клас от 2019, на порции де, между клиентите и стоката. Мноу успокояващо ми действат задачите, бре ... само кат си помисля, че ще решавам задачи и ... все едно отивам в рая. Ми ... явно това е една от лудостите ми. Joy И сега толкоз мирно и смирено, и търпеливо обслужвам клиенти, че ... не вярвам, че съм аз. Grinning Почти съм кат ангел. Joy

# 3 297
  • Euskal Herria
Добро утро!

# 3 298
Аз няма да се самоопределям. Всички знаете, че съм прекрасна.

Исе, съчувствам! И мен това ме чака в близките седмици.

# 3 299
Да налея маааалко масло в огъня, като тръгна на някъде, само една раничка Grin

Общи условия

Активация на акаунт