Отговори
# 3 300
Напазарувах си за душата. Половината дето го пробвах, го върнах. Първо ще смъквам мръвката и после пак турне по магазините.
Щастие ми донесе един маслено зелен летен панталон, който благоволи да ми залепне на д-то. Grinning
Яд ме е, че не си купих еспадрили, ама и вдругиден е ден. Satisfied

# 3 301
Как така само с една раничка?! Само в една раничка козметиката не ми се събира даже.

# 3 302
Ми, аз имам един крем и толкоз, мноо па си специална, Арио Joy

# 3 303
И за мен една раница е достатъчна, даже досега не съм доплащала за багаж по самолети. Остава и на почивка да отида и по един час да губя с дилемата какво да облека. Абсурд! Grinning

# 3 304
  • Euskal Herria
Спец съм в събирането на максимум количество багаж в минимум място. Simple Smile
Без значение дали с кола или самолет пътуваме.

# 3 305
Един крем?! Един крем не съм имала от 15 години 😂 Нося всякакви неща, за да не се стига до драмата искам да си облека еди си кое точно сега, а не го нося. Случвало ми се...

# 3 306
Чакай да те довърша. Преди море се лакирам и си нося само този лак за редакции като се излюпи. Крем мисля, че никога не съм си носила, само слънцезащита за изгарящия нос Grinning

# 3 307
  • Euskal Herria
Арче, еНо кратко списъче какво включва чантата ти за козметика? Wink

# 3 308
Ааа, лакове си имам аз, седят  си на морето. Арио, аз едно време взимах много дрехи, точнп с твоята идея и н на брой пъти не ги пипвах, а въртях няколко потника и къси гаще

# 3 309
  • над кукувичето гнездо
Като ергенка се събирах в раница и то с доволно количество парцали. Сега е страшно.

# 3 310
  • София
Оллее, до 10 без 15 спах днес.
Направих на злите сили закуска, сготвих за обяд, изчистих, измих, перални, чудеса.
Хванах ги малките да избършат вратите, докато измия банята.
Много съм доволна.
Мисля да гледам Паркът на чудесата.

# 3 311
Янче, ми кво. Крем два броя, серуми два броя, нещата ми за почисване на лице, околоочен и това е грижата. От там нататък е мейк ъп, зависи къде отивам и в какво настроение съм. Спирала, очна линия и пудра задължително се носят. Сенки и четки не винаги.

# 3 312
  • На Марс
Мъж към жена си:
- Нали знаеш, че не можеш да построиш твоето щастие върху чуждото нещастие?!?!
- А бе, не съм ти пипала шишето с ракията, бе!

# 3 313
  • София
Коригирали са ми сметката за тока. Много съм щастлива. Даже си я платих. Др месец ще ми е към 15 лв😁

# 3 314
  • Далече, далече
С какво се отоплявахте досега?

Общи условия

Активация на акаунт