Отговори
# 3 090
  • Euskal Herria
запретваме ръкави
обличаме дрехите лилави
и тръгваме по витошка да преиграваме
от кафе на кафе
кво ме гледаш бе момче
с желание секаш искаш да имаш от мене дете

Вай, бре Холдъне! Разхлопа ми се сърцето! Ти ли шА раждаш, или момчето?!? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 3 091
един днеска петльо с рус перчем и застанал като точно петльо не ме загледа. защо така не ми се радват петалите. /аа да ви кажа.. едно момченце дойде да ме гушне. голям срам. без причина ей така зави зад ъгъла и ме прегърна. аз му викам Ей кво става - то нищо. зад завоя дойде баба му и вика Я намерил си си батко. кви са тия работи. Господ ми намига че не съм сам или че трябва да ставам петофил

# 3 092
  • На Марс
В подходящата женска компания не съм скучала. Sunglasses

И аз така Simple Smile

# 3 093
маскиран като бедуин
търси да си земе хероин
за да отпразнува хелоин
беден е за кокаин
вече не го хваща и от аулин
тва е най-тъжния господин

# 3 094
В подходящата женска компания не съм скучала. Sunglasses

И аз така Simple Smile
Знаех си, че все по нещо си приличаме. Simple Smile

# 3 095
Въх, каква атмосфера ... Joy
И ДД! Тука гря и духа цял предиобяд, после се смрачи, гърмя, валя не много, после пак грейна, сега облаците се чудят пак ли да се събират, що ли. Grinning
Тия дни сме все на купуване. Дано имаме късмет да са ни здрави покупките. Grinning
Днеска ше се яде фасул. Зрял. Със сушени чучки. Мнооо го обичам, хапвам повече и после ходя кат бременна. Joy Ми, да. Някой ако обича, да заповяда, повечко съм сварила. Joy
Луне, начи, да минавам през вас и да те водя на следващата форумна среща. Joy

# 3 096
  • София
Холдън, малките деца познават добрите хора.

Много ми се хапва бобче, обаче трябва да си го ям сама и не си готвя.

Баси навалицата. Скрих се в метрото преди да завали, тъкмо почваше. Да видим какво сме чака в квартала.

# 3 097
Ако някой иска да види на живо стопоцентов тъпанар, да заповяда в зоомагазин Стефанов в Скай сити. Баси кретена, честно, трети път за една седмица ми прави намеци, че или съм бедна, или искам да си убия котето... Много се ядосах Rage

# 3 098
Холдън, малките деца познават добрите хора.

може но не се отнася за мен. бягаше от баба си а и аз си бях намръщен. такъв и си останах. шашна ме зад завоя не го очаквах. ама ме прегръща ей така смело. почти стиска. не обичам нахални деца. и бабата я-намери-си-батко вместо да му се скара. то не е виновно айде сигурно така го възпитават

# 3 099
Как не се изкрещя... СПАЗВАЙСОЦИАЛНАДИСТАНЦИЯЯЯЯЯЯ

# 3 100
Ако някой иска да види на живо стопоцентов тъпанар, да заповяда в зоомагазин Стефанов в Скай сити. Баси кретена, честно, трети път за една седмица ми прави намеци, че или съм бедна, или искам да си убия котето... Много се ядосах Rage

Какви са твоите контрааргументи, че не е така?
Мен ако ме спре някой на улицата и ми каже, че вселената и ние не сме реални, ще се замисля.

# 3 101
Как не се изкрещя... СПАЗВАЙСОЦИАЛНАДИСТАНЦИЯЯЯЯЯЯ

не крещя на непознати

# 3 102
Виждам го в бъдещето ти

# 3 103
да сме живи и здрави

# 3 104
Инче, с теб навсякъде отивам, даже и на бар. Ако искаш и на басейн може да ме заведеш. Stuck Out Tongue Winking Eye
Сложих картофите във фурната. Пушеният свински бут на резенчета е в очакване да го близне лееееко жегата след картофчетата.
Норче, тоя несретник да не би да е асоциален, пък да гори от желание да те впечатли.. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт