ZARA и всичко останало от INDITEX - пазаруване онлайн. Тема IV

• 234 793
  • 3 406
  •   1
Отговори
# 3 105
Ох, от снощи пет поръчки пуснах за една вечер Grinning Дано да не ги намалят нещата още повече, че да не ме е яд хахах

# 3 106
Ще ги намалят още няколко пъти до края на намалението. Дали ще са налични, е друг въпрос.

# 3 107
Да, точно това имах предвид.

Нали, които пише, че не са налични на склад, пак изскачат понякога?

И моля мнение за якето от изкуствена кожа топли ли за пролет есен 12-13 градуса или не?

# 3 108
  • София

Да. Даже сега погледнах една риза-рокля, дето я нямаше на склад, е "изскочила" , но не в нужния ми размер Simple Smile

# 3 109
  • София
Да, точно това имах предвид.

И моля мнение за якето от изкуствена кожа топли ли за пролет есен 12-13 градуса или не?
Тези якета се носят април, май та чак до юни на по-високи температури.

# 3 110
Може малко повечко да се постараят Масимо Дути при опаковане на покупките преди изпращане по пощата. Стандартният плик и вътре даже не е опакована, а леко обвита в тънка хартия.
Даже не е сложена дрехата и в чанта.
Все пак не купува човек дреха на килограм.
В това отношение ДИКА правят много приятно впечатление.
Все пак удоволствието от покупката трябва да е и в детайлите.

# 3 111
На масимо дути винаги са били такива опаковките. За да е в плик, значи е било нещо дребно, за повече от едно нещо ползват кутии. Имат всякакви размери. Маниера е като при Зара, само кутиите имат дръжка и се отварят по друг начин.
Не намирам проблем в техните опаковки, какво повече да се опакова, че да имам повече за хвърляне. Предпочитам увиването в хартия, отколкото найлоните.

# 3 112
Не искам да влизам в безпредметен спор, но някога един пуловер струва повече от едно палто, та кое е "дребно" , не мога да определя. Отдавна целият им бранд не използва найлон при продажбите, но всяко нещо радва повече човек, когато е красиво и подходящо поднесено и купено.
От кафето до якето!
Но кой както го разбира 😉😉😉

Последна редакция: сб, 08 яну 2022, 13:59 от Tony Maria 22

# 3 113
Очарователно. А как да стане с покупка по интернет?
Артикулът в "чанта"?!?, увита в хартия, поставен в кутия? И после найлонов плик от куриера да не се омаже кутията?
И малко лавандулови стръкове?

# 3 114
Не искам да влизам в безпредметен спор, но някога един пуловер струва повече от едно палто, та кое е "дребно" , не мога да определя. Отдавна целият им бранд не използва найлон при продажбите, но всяко нещо радва повече човек, когато е красиво и подходящо поднесено и купено.
От кафето до якето!
Но кой както го разбира 😉😉😉
Дребно на размер, досега поръчка от масимо в плик не ми е идвала.
Добре е да направиш разлика между поръчки и подаръци.
Не пазарувайте от масимо, щом не те кефят, не е задължително.
Противник съм на излишен амбалаж.

# 3 115
Да не видя и аз нещо от Stefina, поръчах костюмчето и ризата, уцелих я в XS размер.

# 3 116
Търся тази рокля в размер S.

# 3 117
Момичета, харесах обувки от Зара за дъщеря ми, но тъй като скоро не сме купували обувки на марката, срещам затруднение с номерацията.
38- ми номер на колко см дължина на стъпалото отговаря?

# 3 118
Отговарят си на стандартния 38- ми номер. ( Имам предвид маратонки, кецове, боти; за моделите на токчета нямам идея как е номерацията.)

Последна редакция: вт, 11 яну 2022, 10:25 от SomewhereOverTheRainbow

# 3 119
  • София
Момичета, харесах обувки от Зара за дъщеря ми, но тъй като скоро не сме купували обувки на марката, срещам затруднение с номерацията.
38- ми номер на колко см дължина на стъпалото отговаря?

бих препоръчала да поръчате едновременни 37 и 38 номер (стига да има наличности) и да върнете излишния после- аз нося твърд 38, но от zara имам кецове и от двата номера, а за боти съм 37

Общи условия

Активация на акаунт