ZARA и всичко останало от INDITEX - пазаруване онлайн. Тема IV

• 234 790
  • 3 406
  •   1
Отговори
# 3 120
Момичета, харесах обувки от Зара за дъщеря ми, но тъй като скоро не сме купували обувки на марката, срещам затруднение с номерацията.
38- ми номер на колко см дължина на стъпалото отговаря?
Ако е от детската секция 38 е една идея по-малък от дамската. Дъщеря ми има ботуши 38 от детската секция, аз съм 38(24,5см) и ми късеят.

# 3 121
Както каза tcveteto по-горе, на сигурно 90% от марките, детското върви с няколко см. по-малко от дамското.

# 3 122
Благодаря ви за информацията, момичета!

# 3 123
  • Бургас

Купувах на предишни намаления якето. Беше намалено на 20 лв. Еми носих го макс 2 сезона. Нацепи се и замина в коша. Сега от Манго хванах на 79 лв естествена кожа, така че с ментаците от еко кожа на Зара приключвам. Иначе направих няколко поръчки да не съм валат по тези намаления Simple Smile

# 3 124
.....Сега от Манго хванах на 79 лв естествена кожа, така че с ментаците от еко кожа на Зара приключвам. Иначе направих няколко поръчки да не съм валат по тези намаления Simple Smile
А може ли линк към коженото яке на Манго?

# 3 125
# 3 126
Здравейте !

Случвало ли се е да Ви липсва някой артикул от поръчката като пристигне и я разопаковате ?

Преди седмица получих поръчка от Зара и липсваше една тениска .

Писах веднага мейл на contact.bg@zara.com , но вече мина седмица и нямам никакъв отговор .

# 3 127
  • София
Най-ниската цена на това яке, което видях е 89,99лв. Сигурна ли си, че е било под тази цена? На толкова го купих аз от съфорумка.

# 3 128
Здравейте !

Случвало ли се е да Ви липсва някой артикул от поръчката като пристигне и я разопаковате ?

Писах веднага мейл на contact.bg@zara.com , но вече мина седмица и нямам никакъв отговор .
Препоръчвам да им звъннете (безплатен е телефонът). Миналата година имах забавяне при връщане на пари и само така реших проблема. Не бих чакала изобщо.

# 3 129
  • София
Отчитам се от намалението с две рокли :

https://www.zara.com/bg/bg/%D1%89%D0%B0%D0%BC%D0%BF%D0%BE%D0%B2% … html?v1=132811258

https://www.zara.com/bg/bg/%D1%80%D0%BE%D0%BA%D0%BB%D1%8F-%D1%81 … 42&v2=1971615

Първата е страхотна сатенирана материя! Влюбена съм в нея!
Втората е много свежа.. Доволна съм Simple Smile

# 3 130
Аз вчера писнах 2 поръчки, пмюс една още в мен, но ще връщам част от нея.
Нямам търпение да дойдат новите неща. 💕

# 3 131
Здравейте !

Препоръчвам да им звъннете (безплатен е телефонът). Миналата година имах забавяне при връщане на пари и само така реших проблема. Не бих чакала изобщо.

Благодаря за отговора 💐

Телефон не открих в приложението , но копирах имейла си и го пратих на фейсбук страницата им ZaraCare.

Получих отговор след около 15 Мин .

Последна редакция: ср, 12 яну 2022, 15:57 от Radani

# 3 132
Да, сега и аз видях, че няма вече телефон. Много лошо. Пестят и те колкото могат повече.

# 3 133
Ще ме светнете ли за връщането в Зара , не съм връщала до сега , нямат като в ХМ лист за връщане , тоест как стават нещата

# 3 134
  • софия
В сайта е описано доста нагледно и стегнато.

Общи условия

Активация на акаунт