ZARA и всичко останало от INDITEX - пазаруване онлайн. Тема IV

• 231 829
  • 3 406
  •   1
Отговори
# 3 285
Колко време можеше да престои пратка в магазина?
И мен ме нави интересува същият въпрос, някой дали знае?
15 дни, така пишеше за моята доставка.

# 3 286
  • sofia
Аз съм ги надвишила тези 15 дни. Трябва спешно да отида значи.
Колко време можеше да престои пратка в магазина?
И мен ме нави интересува същият въпрос, някой дали знае?
15 дни, така пишеше за моята доставка.

# 3 287
Ако сте си купили костюм, моля, споделете да се ориентирам какво да следя. Решила съм това да ми е покупката от намалението.

# 3 288
Здравейте!
Току що за първи път заявих връщане въобще към Зара, но имаше само магазин и адрес. Въведох адреса на който получих поръчката тоест офиса на Спийди и сега получих мейл че куриер ще мине да вземе пратката от този адрес. Сгрешилали съм или така стават нещата?
Моля помогнете какво трябва да направя, защото имам още 4 поръчки за връщане да не ги направя грешно всичките.
Благодаря предварително!

Ако си изберете от адрес, трябва да посочите вашия адрес. Иначе може да се пробвате да се обадите на спийди и да им обясните ситуацията - ако предпочитате да си я занесете до техен офис, предполагам че няма да имат проблем, просто им кажете номер на товарителницата.

# 3 289
Здравейте,
Моля, за съвет мами, а именно: кога според вас е следващото намаление на сегашната нова колекция, която е в момента?
Случвало ли Ви се е да си харесате нещо на нова колекция и да си го вземете на намаление?

# 3 290
Здравейте,
Моля, за съвет мами, а именно: кога според вас е следващото намаление на сегашната нова колекция, която е в момента?
Случвало ли Ви се е да си харесате нещо на нова колекция и да си го вземете на намаление?

Новата колекция отива към летните намаления през юни и то не цялата.

# 3 291
Аз си мислех, че сегашните палта ще ги намалят Февруари или Март, дали?

# 3 292
Едва ли. 
Не прибавят нови артикули. С каквото е почнало намалениерто като стока, това е до края...

# 3 293
  • Варна
Здравейте,
Случвало ми се е аз да се ровя в намалението един час, а на касата да видя, че мъжът ми е уважил смело новата колекция Laughing

# 3 294
Защо не ми дава да разплатя поръчка в сайта на Зара?
Случвало ли ви се е това?

# 3 295
Здравейте,някой връщал ли е поръчка от pull and bear? Направих заявка за връщане от сайта и пише,че ще получа имейл с адрес на който да върна поръчката,а такъв имейл няма вече една седмица.

Да, аз съм връщала. Изпращат ви pdf формат етикет с код на ел.поща, който разпечатвате и залепяте на вашия пакет и носите в офис на спиди.
А след колко дена получихте имейл, защото при мен мина седмица от както направих заявка за връщане и няма никакъв имейл от тях?

# 3 296
Защо не ми дава да разплатя поръчка в сайта на Зара?
Случвало ли ви се е това?
Да не би да се заради новия ъпдейт? Настройки или нещо подобно...

# 3 297
Оказа се от браузъра... опитвах да направя поръчката през Опера, след като опитах през Гугъл Хром и стана. Явно тези неща оказват значение при онлайн поръчка. Благодаря ви все пак. Лека  Simple Smile

# 3 298
https://www.zara.com/bg/en/share/-p04060250.html?utm_campaign=pr … &v1=113708190
Дали имате реални впечатления от тези дънки, на снимка изглеждат много добре?

# 3 299
Sonadora, преди няколко поста се жалвах от същото и ме светнаха да цъкам стрелката нас дрехите от любими. Пак е по-досадно, но поне бива.

Общи условия

Активация на акаунт