Звездни компромати - месец Май'20

• 256 285
  • 2 986
  •   1
Отговори
# 1 275
От пет години били женени Мери-Кейт Олсън и Оливие Саркози.
В "Индипендънт" пише, че тя е подала молба за развод още през април, но съдът не я е задвижил заради коронавирусната обстановка, затова сега била подала молба за разглеждане по спешност.

# 1 276
Брей, явно той е сгазил Лука по френски .

Дано го изцеди тоя !!!!

# 1 277
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Имат 17 години разлика.

На мен ми изглеждаха ужасна  двойка , честно казано. Той като някакъв висок, съсухрен вампир се извисява над нея, тя , русичка, бледа и изнурена...

# 1 278
Не, че ми е толкова важно, ама в името на истината - оплакването от този Бедуин на предните страници звучи като съшито с бели конци. Първо - ужасно неграмотно написано, чак смисъла се губи на места. И по-важното - ще падне дете от 4 метра и нещата ще приключат само с молба "да си приберат стълбата" Shocked   Това е сериозно нещо, не вярвам да не се разтръбят нещата, колко по-малки бели слушаме разказани и преразказани по ТВ всеки ден, това не ми се вярва така да се е потулило, че нищо да не се чуе. Та с две думи - намирисва ми на нещо друго, но не и на това, за което е представено.

# 1 279
  • Пловдив
Сестрата на Саня Борисова...
Скрит текст:

Нина Добрев се боядисала в лилаво...
Скрит текст:

# 1 280
  • Варна
Добре де, тези вежди присаждат ли ги? Не вярвам това нежно лице да има такова чудо на лицето си. Направо ми бодат очите всеки път при тази Рене.

# 1 281
Добре де, тези вежди присаждат ли ги? Не вярвам това нежно лице да има такова чудо на лицето си. Направо ми бодат очите всеки път при тази Рене.
Моето лице е малко и нежно, по тялото си почти нямам косми (ако имам са светли), но ела да ми видиш веждите в оригинал Joy На половината ми чело са, едни черни, големи, космати.

# 1 282
  • У Диспансера ...♥♥♥
Има една турска актриса и тя е така, нежно лице със същия веждак.
Скрит текст:

# 1 283
  • In The Middle Of Nowhere
Горните две са нищо в сравнение с тези на тази... моделка - https://ladyzone.bg/krasota/gracki-model-s-edna-vezhda-razbi-ste … e-za-krasota.html На Ирена-Рене за мен са си ок.

# 1 284
Микроблейдинг се казва процедурата
https://www.elle.bg/a/kakvo-e-mikrobleiding

Преди години много жени си оскубаха веждите, сега си ги присаждат или правят перманентен грим.
Същото е с трайното обезкосмяване.
С татусите. С нечуваните подмладящи процедури по лицето.
Бизнес!
Чакам да отмине модата на татусите. Тогава ще е интересно.

# 1 285
Все се сещам за вица. Днес си нарисувах мустаци и отидох на работа. Колежките с нарисуваните вежди много ми се смяха.

# 1 286
Рали, на мен Бедуин също не ми харесва. Нямам чак такива наблюдения, само сме пили кафе там.
Аз просто не обичам такива обстановки и изкуствени превземки.
И да, прекалено скъпо е за това, което предлагат.

Но това е мое мнение. Имам познати, на които им допада.

# 1 287
Аз като човек с татуси и микроблейдинг да се включа. Микроблейдингът след 1-2 години избледнява и изчезва, а когато е направен добре, си е чудесен за определени случаи. При мен веждите бяха много тънки, а на места имаше дупчици и съм много доволна. За татусите, при тях модата не минава и когато човек си я/ги прави с мисъл, желание, няма проблем.   

Друг е въпросът при това момиче Рене, там с веждите е прекалено, но ѝ гледах снимките и мисля, че при нея веждите са повече грим отколкото микроблейдинг. Като изключим това, на мен като цяло ми е нежна и красива Simple Smile

# 1 288
Дъщерята на Дженифър Лопез (12г) написала книга. Предполагам, че  Венетиния син я е редактирал.

# 1 289
  • Пловдив
Дъщерята на Дженифър Лопез (12г) написала книга. Предполагам, че  Венетиния син я е редактирал.
или поне консултирал...

Общи условия

Активация на акаунт