Звездни компромати - месец Май'20

• 256 280
  • 2 986
  •   1
Отговори
# 1 260
  • Варна
Дъщерята на JLo и МА е издала книга  с молитви- Lord help me.
Скрит текст:

# 1 261
Бяхме две семейства,разполагат с 3 спални а по тела ни казаха,че къщата има 4 стай.Четвъртата се оказа под покрива,трябва с една стълба да се покатериш да стигнеш.Във въпросната спалня няма легло има един матрак и като легнеш разстоянието от матрака до покрива е половин метър.На децата има беше много интересно да се катерят и крият там докато едното не падна на земята (от 4м височина) и естествено им казахме да приберат стълбата.Та така подлъгахме се по едни снимки за съжаление:(

# 1 262
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Въй леле майко, а ние ССФ тулупите спим до обяд и следобед само седим на диваните и си чешем клавиатурите. Ние на нашите деца внимание не обръщаме , а и нищо не разбираме от тези нАуки, добре че са Банова и Сие да обясняват.

Това предполагам е реплика, към журалистите на Флагман

# 1 263
Бай Злати има пищов в гащите отзад (татуировка). По това я познах аз.
И един компромат - същата особа, заедно с приятелка, хипермаркет, скандал, див селски скандал... заради нежеланието им да сложат маски. Mask Flushed
Селото няма да излезе от нея явно и това е за цял живот!!
За какви се мислят тези като са ги давали няколко пъти по телевизора 😃

# 1 264
Не беше според нашите очаквания,хигиената беше под всякаква критика,готвенето се извършваше от гаджето на собственика,във всяко ястие,салата дори десерт присъстваше яко мента и босилек.Дори бяхме поръчали за една от вечерите агне,толкова подправки имаше,че вкуса на това силно месо не се усещаше.Бяха ни препоръчали по телефона още нещо подобие на джакузи,което ще ни очаква затоплено,когато пристигнем....нищо общо ,беше едно дървено буре,на третия ден чак го приготвиха с указанието да го ползваме след 23,часа,а тмпературата колкото да ни свали кожата!!!Нито един ден не ни смениха,хавлиите,чаршафите,шампоаните да не говорим че нямаха тоалетна хартия:(По телефона ни казаха,че АТВ ще ни очаква,естествено като отидохме се оказа счупено и е на ремонт.И това цялото удоволствие ни струваше 800лв на вечер,плюс 3000лв за храна общо за 4нощувки(ние преспахме 3).
Това е ужасно
Мисля, че Николета не е стъпвала там освен за рекламни фотосесии

# 1 265
Аз отдавна съм му хвърлила око на Бедиун, даже искахме да си организираме сватбата там, миналата година, но стана така, че я направихме в София.  На снимки изглежда наистина вълшебно, особено сърничката Мими.. Няколко пъти имах желание да отидем дори само за уикенда, обаче ме отказа изискването да се наеме цялата "вила". По телефона бяха много любезни, не мога да си изкривя душата, но ще е тъжно ако наистина има такова разминаване между красивите снимки и реалността...
А "рекламата" с НайЛона я смятам абсолютно за дъно...

# 1 266
  • София
Салма Хайек
Скрит текст:
Кая Гербер явно си е сменила цвета на косата.
Скрит текст:
Сиара
Скрит текст:
Роби Уилямс и Айда
Скрит текст:
Мери-Кейт Олсън и Оливие Саркози се развеждат, явно по грозния начин.
Скрит текст:

# 1 267
Уау, защо се развеждат пък тези ?

# 1 268
  • София
Ох, добре, че разбрахме за Банова, ама генерал президентшата много ми е залипсвала, особено в  тия смутни времена как още не е излязла нещо да ни се скара?? Ми притеснено ми е.

# 1 269
  • София

Не разбрах каква е причината, но той я бил изгонил още миналия месец от апартамента. Тя обаче помолила да остане още, че заради коронавируса не могла да се изнесе.

# 1 270
  • В големите очи на малчо, а географски - София.

Моя въпрос е как изобщо се събраха, че и брак имат? Този е на годините на баща и, вероятно.

# 1 271
  • София
Имат 17 години разлика.

# 1 272
Френска работа, намерил си е друга и тази облещената му е излишна вече.
Грубиян, да гони женичката по време на чума! Всичко да му вземе дано!!!!

# 1 273
Anna Kendrick за списание Shape, юни 2020
Скрит текст:

# 1 274
  • DE
Добре де, не четете ли темата Thinking Точно тези снимки се публикуваха преди няколко страници.

Общи условия

Активация на акаунт