Звездни компромати - месец Май'20

• 256 280
  • 2 986
  •   1
Отговори
# 1 245
  • София
Въй леле майко, а ние ССФ тулупите спим до обяд и следобед само седим на диваните и си чешем клавиатурите. Ние на нашите деца внимание не обръщаме , а и нищо не разбираме от тези нАуки, добре че са Банова и Сие да обясняват.

# 1 246
Е! Бай Злати, естествено.
Евала, как пък я познахте..и то в гръб Grinning

# 1 247
Веднага я познах и аз, няма талия тя това съм запомнила.
Милош (информирам за неговите почитателки) ще бъде  онлайн при Цитиридис.

Последна редакция: ср, 13 май 2020, 22:27 от *Амбър*

# 1 248
Бай Злати има пищов в гащите отзад (татуировка). По това я познах аз.
И един компромат - същата особа, заедно с приятелка, хипермаркет, скандал, див селски скандал... заради нежеланието им да сложат маски. Mask Flushed

# 1 249
На мен все ми беше загадка, какво точно прави в тоя фитнес, Златка, освен парички, че ни талия, ни гръб, ни гъз може да различи човек по нея, а тя явно си се подпира по лостовете.
На това изчистено от всякакви мазнини тяло, и при тези уж тренировки, които прави, всеки релеф, всяка извивка, всяка вена, трябваше да  са изпъкнали досега, а то, само силикона стърчи.

# 1 250
И един компромат - същата особа, заедно с приятелка, хипермаркет, скандал, див селски скандал... заради нежеланието им да сложат маски. Mask Flushed
Тя сега в Бургас ли е тая овца ?

# 1 251
Не беше според нашите очаквания,хигиената беше под всякаква критика,готвенето се извършваше от гаджето на собственика,във всяко ястие,салата дори десерт присъстваше яко мента и босилек.Дори бяхме поръчали за една от вечерите агне,толкова подправки имаше,че вкуса на това силно месо не се усещаше.Бяха ни препоръчали по телефона още нещо подобие на джакузи,което ще ни очаква затоплено,когато пристигнем....нищо общо ,беше едно дървено буре,на третия ден чак го приготвиха с указанието да го ползваме след 23,часа,а тмпературата колкото да ни свали кожата!!!Нито един ден не ни смениха,хавлиите,чаршафите,шампоаните да не говорим че нямаха тоалетна хартия:(По телефона ни казаха,че АТВ ще ни очаква,естествено като отидохме се оказа счупено и е на ремонт.И това цялото удоволствие ни струваше 800лв на вечер,плюс 3000лв за храна общо за 4нощувки(ние преспахме 3).

# 1 252
При Злати е така - първо го чуваш, после го виждаш.

# 1 253
Поредната изцепка на Ивайло Пенчев-на втория ден от операцията на гръбначния стълб е вече на крака и призовава хората спокойно да чупели гръбнаци.

# 1 254
  • София
Грам смирение няма у този Пенчев. Все по-нагъл и неприятен.

# 1 255
Има и по-подходящи начини да каже, че имаме лекари магьосници.

# 1 256
Да, много неприятно човече.

# 1 257
Скрит текст:
Aми май да, аз съм я срещала стотици пъти - в кварталния парк(детска площадка), в кварталния хипермаркет, в каврталния ни мед.център... явно живее някъде около мен и ... ме преследва. Joy

# 1 258
Грам смирение няма у този Пенчев. Все по-нагъл и неприятен.
Едва ли осъзнава колко се е о.кал.

Katleya888, това си е чисто обирджийство! 800 лв за нощувка за колко човека?

# 1 259
  • бургас
Скрит текст:
Aми май да, аз съм я срещала стотици пъти - в кварталния парк(детска площадка), в кварталния хипермаркет, в каврталния ни мед.център... явно живее някъде около мен и ... ме преследва. Joy

Майка и живее в 16 блок.

Общи условия

Активация на акаунт