Звездни компромати - месец Май'20

• 256 274
  • 2 986
  •   1
Отговори
# 1 320
Добре де, не четете ли темата Thinking Точно тези снимки се публикуваха преди няколко страници.
точно тези не са ... ето ти публикациите Wink не знам кой не чете или е просто за заяждането Wink

Anna Kendrick за InStyle Мексико, април 2020
Скрит текст:

Anna Kendrick за списание Shape, юни 2020
Скрит текст:

# 1 321
Кейтито станала много сладка. Smile
Харесвам G-Eazy, но най му подхождаше Halsey.

# 1 322
GEazy не го харесвам изобщо. Гледах му интервю, в което сваляше водещата... беше много неудобно за гледане, супер мазен и незрял 🙄 парти бой. С Холзи си отиваха много 😁 малко са ми надрусляци и двамата 😁 тя ми харесва де, но сякаш още не са много пораснали.

Дъщерята на Гуен е прекрасна.

Ана Кендрик  са й избрали ужасна снимка за корицата😕 😁

# 1 323
  • София
Векилска определено не е звезда, ама е по разни леки предавания. Слушам я преди малко как обяснява, че си търсела вълнуваща и отговорна  (или нещо такова) и удовлетворяваща работа. Веднага се сетих, че може да се хване доброволка в Пирогов в някое от тежките отделения - хем вълнуващо, хем отговорно, хем удовлетворяващо. Точно изпълнява желанието й.

# 1 324
  • София
Бритнито и гадже добре си живеят.
Скрит текст:

# 1 325
Всевишни сили, моля ви , нека на 70г и аз да изглеждам така както Вера Уанг!!!
Амин!

П.с корекции има ли всъщност ?

# 1 326
Може и да има по лицето и прочее, но по тялото едва ли. То и расата тук си казва думата. Но и тя си спортува видимо.

# 1 327
https://www.instagram.com/p/CAMy9bAg-0m/?utm_source=ig_web_copy_link

Жасмина , дано не заприлича на мъж .

# 1 328
ТЕлото добре, но тя извади кожа и най-вече врат на 20 годишна. Няма как да са такива, да ме извинява госпожата.

# 1 329
Толкова е идеална тази доктор на науките, същинска Бри Вандекамп.

# 1 330
Не знам защо все давате акъли кой да станел доброволец? Ами станете Вие!

# 1 331
  • София
а, чака, не да става доброволец - да се хване на заплата като санитарка, защото няма квалификация за сестра или лекар. Тази работа събира всичко. И дори заплата ще получава.
Аз не обяснявам от телевизора, че си търся вълнуваща, отговорна и важна работа. Аз такава работа си имам вече. Векилска си търси - ето, предлагаме.

# 1 332
Вчера се разискваше развода на Мери Кейт Олсън и Оливие Саркози - днес съдия е отхвърлил нейната молба за спешно разглеждане на делото. Според нея, Саркози й е дал срок да напусне апартамента им до 18 май, което тя не може да направи заради ограничения на пътуванията.

# 1 333
Вера Уанг се е анимирала с разни програмки, ето я реално:

Скрит текст:

В личните инстаграми се пускат само силно обработени снимки. Истината лъсва на някакви публични събития, всички са си нормални хора с бръчки, а повечето са и дебели.

# 1 334
Танцуващият милионер (52) и бременната му приятелка Шарън Фонсека (25)
Скрит текст:

Тя е доста симпатична, но един до друг изглеждат като баща и дъщеря.

И да добавя по темата с Вера Уанг:
Скрит текст:
Достатъчно добре изглежда за годините си, няма нужда да си обработва снимките. Но спортният стил е прекалено младежки за нея, не и отива.

Последна редакция: пт, 15 май 2020, 13:46 от MPB314

Общи условия

Активация на акаунт