Звездни компромати - месец Май'20

• 256 262
  • 2 986
  •   1
Отговори
# 1 350
  • софия
Само аз ли виждам, че цифрата на тортата е направена от 8-ца на 6-ца?
Скрит текст:
Скрит текст:
Хахахаххахахха! Вярно е така. Заради ИП е, не е имало налична 6-ца.
Защо всички, които надписват торти, са толкова нЕграмотни? Или се хабИ много матрял за една запетайка?

# 1 351
Неграмотни са, за съжаление.
Редакция: Аре, и аз ще издребнея - кво е тва СЧРД? С дне(две точки отгоре)м рождения не е, тогава?

# 1 352
Неграмотни са, за съжаление.
Редакция: Аре, и аз ще издребнея - кво е тва СЧРД? С дне(две точки отгоре)м рождения не е, тогава?

Май това е просто едно ченгелче ... не е буква.

# 1 353
  • Варна
Явно считат браковете си за огромно постижение, щом толкова натъртват на фамилията. На мен пък това с осмицата, преправена на шестица ми е тъпо. Не ми харесва.

Последна редакция: пт, 15 май 2020, 15:20 от Месечинка виторога

# 1 354
  • До сърцето...
И аз не сдържам да изкоментирам - защо само една корона, защо такава скромност!?
Другото от украсата не ми стигна артистизма да го разбера ... Но аз просто завиждам, нали си знаете...

# 1 355
А според мен Тоца си е на 38. По някое време се е сетила, че пред простолюдието се представя за 36-годишна и е преправила свещичката за публичните снимки.

# 1 356
  • София
Леле, ама Тони Стораро като го гледам до Мария, и той е запъртък! Този ще ми стигне до рамото сигурно.

# 1 357
Леле, ама Тони Стораро като го гледам до Мария, и той е запъртък! Този ще ми стигне до рамото сигурно.
Добре, че каза, че се замислих тоя кой е сега - Тони, Фики, брат му ☻ Те нали всички се правят, че могат да пеят (издислав) 😆

# 1 358
И аз не сдържам да изкоментирам - защо само една корона, защо такава скромност!?
Другото от украсата не ми стигна артистизма да го разбера ... Но аз просто завиждам, нали си знаете...

Украсата ми прилича на някакви купички/шолички и в тях копчета и зърна от кафе. Търся замисъла?

# 1 359
Добре, че каза, че се замислих тоя кой е сега - Тони, Фики, брат му ☻ Те нали всички се правят, че могат да пеят (издислав) 😆

може да правят музика в кофти жанр, обаче определено могат да пеят. нямах впечатления от Фики, но много ми хареса в капките.

# 1 360
Глас имат, спор няма. Вече стилът дали ти харесва е друго.

# 1 361
Paris Hilton за списание Rollacoaster, пролет/лято 2020
Скрит текст:

# 1 362
  • софия

може да правят музика в кофти жанр, обаче определено могат да пеят. нямах впечатления от Фики, но много ми хареса в капките.
И има възпитание. Поне това, което показват. Иначе преди и аз се подигравах на Издислав.

# 1 363
чувала съм разкази на познати, които са ги засичали с баща му тук-там. всички твърдят, че и двамата са много възпитани и се държат добре. ако е така - браво. наистина много добро впечатление ми направи момчето в капките.

# 1 364
Да, така е. Били са ми клиенти в един хотел. Тони е рядко възпитан човек, а при нас отсядаха доста фолк звезди. И не е толкова нисък около 175 см, доколкото помня Фики е по-нисък.

Общи условия

Активация на акаунт