Звездни компромати - месец Май'20

• 256 226
  • 2 986
  •   1
Отговори
# 1 455
Явно иска да покаже, че я подкрепя и е зад нея, но тя се излага пред цяла България и не само. Явно чакат да й мине. Тежък пубертет, кво да правиш.

# 1 456
  • Rock & Roll feeling ...
Парасарка е реална дума?! Обогатих се за пореден пьт от темата, благодаря!

То хубаво, но къде се ползва  думата?! Додето намерим къде да я употребим и току виж сме я забравили вече..Sweat Smile
Налага се да следим темата доживотно...покрай тая Жени израстваме и ние.
Реална... колкото жаргоните са си реални думи Simple Smile Използва се еквивалентно на "през просото", когато някой действа/говори без да мисли или без да е запознат и наясно...

Приятелката на Сами Хосни :
Скрит текст:

Двамата заедно :
Скрит текст:

# 1 457
# 1 458
# 1 459
Така се е замазала, че носът и се е изкривил като счупен.

# 1 460
  • софия
Аз пък съм в потрес от тоалета й , хич не ми харесва.

# 1 461
Така ходят доста от мадамите в Столипиново. Животинският принт определено сваля от класата. А това ансамбълче направо си изглежда евтинджос. В комплект с позата на дама.
Скрит текст:

# 1 462
Гледах това чучело Сузанита... не изгледах цялото интервю де. Изобщо не ми пука, че тук някои от вас скачат, че била дете и как може да я обиждаме. Не, не е дете. Това жив пример за уайт траш. И не, Сузано, не всички девойки взимат. Убедена съм в това.

# 1 463
Както и от позата. Flushed

# 1 464
  • софия
Да,да. Не знам каква й е била идеята, ама цялата снимка изглежда леко безумно.

# 1 465
  • София
Като е дете да си стои вкъщи и да си учи уроците. На колко каза тя че е, на 17 ли? А от колко годишна е в тези среди и по клипове и сцени - сигурно от 13-14-годишна поне. Нещо не ми се вярва и за тормоза в училище - кое е това училище, в което е учила и родителите й са оставили да я тормозят и да й вземат парите? Ако е на 17, значи все още е в гимназия.

Не съм в час с чалгата, но се сещам за дъщерята на Глория. Поне не съм чула момичето да се изявява от ранна възраст в бранша, дори доста консервативно отношение демонстрира майката. за дъщеря й чух, когато се явяваше в Гласът на България, и то чак после разбрах, че е дъщеря на Глория.

# 1 466
  • Dope Reach
Гледах това чучело Сузанита... не изгледах цялото интервю де. Изобщо не ми пука, че тук някои от вас скачат, че била дете и как може да я обиждаме. Не, не е дете. Това жив пример за уайт траш. И не, Сузано, не всички девойки взимат. Убедена съм в това.
Мен това ме скандализира: "На 27 се виждам с две деца. Мога да имам деца и пак да си чекна задника пред камерата и да не ми пука." Възпитание и чудо.

# 1 467
  • Sofia
И на тях няма да им пука, защото няма да са по-умни от майка си.  Weary

# 1 468
Сузанита прилича на 40 годишна пенсионирана жрица с тежък и порочен живот. Изобщо не мога да съжалявам такива нагли и жадни за внимание боклуци.

# 1 469
Сузанита е съвременен прототип на фолкаджийка.
И ако онези не се друсаха, защото израснаха в комунизъм, тази расте в "свободно време". Но заявката на лека жена, корекциите, лекия манталитет и изпаряващата се мисъл са налични.
Гади ми се не просто от нея, а от този гледна точка за съществуване.

Общи условия

Активация на акаунт