Звездни компромати - месец Май'20

• 256 158
  • 2 986
  •   1
Отговори
# 1 695
  • Rock & Roll feeling ...
Не вярвам на Андреа, че сега е разбрала. Не помните ли снимката на Пулев с момиче, докато пазаруват в един мол. Дори в темата потребителка разказа, че това му е сериозно гадже. Въобще не вярвам Андреа да не е злаела. По-скоро вярвам, че не е пускала Пулев със заплахи, че ще се си посегне и пр. .

# 1 696
Аз бях чела даже миналата година, че Пулев си има гадже гимнастичка , някаква 18 годишна изглеждаше ми като достоверна информация, но можем само да гадаем.

# 1 697
  • Dope Reach
Един бърз Google сърч на името показва, че въпросната Розали, е управител на фирма за посредничество при сключване на имотни сделки.

# 1 698
И аз да допринесат за пушилката около Пулев и ексПулевица:
Ами ако е разбрала, че са си направили, евентуално, бебе?!
Това също може да е причина така да подивее.
Това е най-логичната причина за изпушването й, която прочетох.
Много неща е знаела, но сега целта сякаш е да излезне от връзката с определена позиция. Иначе какво би било - пак се разделят тихо-мълком и той до няколко месеца с по-млада, слаба и бременна жена...
Сега пак ще са разделени, но той говедо, а тя жална жертва.
Само бременност ми пасва като причина за този цирк.

# 1 699
Aко е caмо поcредник, ще фигурирa ли кaто купувaч? Не cъм зaпознaтa 🤔

Може и дa cе е доcещaлa, но жените кaто cме много влюбени зaете кaк е, леcно живеем в илюзиорен cвят...  нормaлно е дa е ядоcaнa, помогнaлa му е в кaриерaтa, билa му е вярнa, кой знaе колко възможноcти е пропуcнaлa...  a той cи е прaвил кaквото cи иcкa през цялото време...  тия cлухове, че връзкaтa им е caмо зa пред медиите, може и дa идвaт от товa, че е кaзвaл тaкa нa любовниците cи...  Но  двaмaтa брaтя ca отврaт

# 1 700
Доста илюзорно ще да е било ,над 10 години се е илюзирала ей така, без брак, защото.....нямам отговор.
Но Розалии някакви, а защо не и други Есмералди, през това време къща си купили, сигурно и кола и т.н.  всичко необходимо.
Голям илюзионист излезе от Пулев.

# 1 701
И според мен това са само излишни панаири.
Че изневерявал, че я зарязал......тя нали първа скромница и първа в света, дето ѝ се случват тия неща ..
Вместо да си седне на задника и да не го разголва повече, тя прави обратното. Жертва, та жертва.
И със сегашното поведение едва ли ще привлече някой по-различен от Кубрат, то цялото ѝ поведение е толкова предизвикателно, че мъж с нормално мислене не би откликнал по никой начин.  Подобни мъже си вървят с екстрите. Както Златка Черната се е фиксирала в един типаж, така и Андреа ....гравитация около всеки известен ммускул.

Изтъркан номер е тая натрапена голота, с която иска да впечатли ....Мадона отдавна е използвала скандала с тоя номер да върви напред, но трябва да си мега талантлив или мега интелигентен за да съумееш да превърнеш тоя ход в печеливш. Мадона блесна с безинтересната си като четиво книга, но пълна с голотиите ѝ плюс самата корица, където върви гола по магистрала.
Пък била аморална, разюздана, неталантлива и тн..Всеки ход на Мадона е с положителна парична рефлексия.
Двете тук с Наоми- винаги абонирани за скандала.
Скрит текст:

Идеята ми е, че такива чекни са оправдани с някоя грандиозна цел и биография. А просто ей така да си поднесеш разголения задник е най-малкото глупаво и пошло.
Впрочем аз не зная творчеството на Андрея, позната ми е единствено от скандалните хроники.

# 1 702
Ивет Лалова вчера станала на 36 Simple Smile
Скрит текст:

Цици ли е сложила?
Няма лошо, ама не й ли пречат на спортните постижения?

# 1 703
Тези Андреа и Кубрат само да не вземат да се съберат пак както Петканови, и да се оженят в биг брадър...

# 1 704
И Кубрат и Тервел са един дол дренки. Искат една жена, която да е вярна и да имат деца от нея и още 100 за развлечение. Само, че Тервел е уцелил със скромна и тъпа женица дето си натиска парцалките и си гледа децата, а Андрейчето е само тъпа, но в малко по друг смисъл Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 19 май 2020, 13:10 от Velinova85

# 1 705
Изобщо не разбирам жените, които едва ли не я обвиняват Андреа, че Пульо я молил за деца, пък тя не искала...Длъжна ли е непременно с деца да засвидетелства една жена чувствата и сериозността си? Андреа ако има малко акъл, един ден ще се радва, че не е стигнала по-далеч с този простак.

# 1 706
  • Варна
Никой не я обвинява за това точно. Но единият от двамата ако не иска деца, а другият иска връзката е обречена, това е. И никой няма право да се сърди.

# 1 707
Разбира се, че не е длъжна, животът ѝ е един и си е неин. Тя си решава. Едно дете е немалка отговорност и изисква доста повече жерви от майката, отколко от бащата.
Съгласна съм, че Андреа не се вписва в патриархалните разбирания на Кубрат да стои вкъщи и да му гледа децата, докато той си прави каквото иска. Има глупави изцепки, но все пак това е чалга звезда. Аз не знам защо се очаква от нея да се държи благоприлично и да не си показва това-онова, при положение, че скандалът и голотията продават.

# 1 708
Андреа сега се колебае какъв имидж да си изгради - на кучка или на жертва и в крайна сметка демонстрира евтината комбинация от двете неща. Сигурно ще я видим при Монди скоро.

# 1 709
  • София
Кейти Пери
Скрит текст:
Адриана Лима
Скрит текст:
Мел Гибсън с гаджето и детето.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт