Звездни компромати - месец Май'20

• 256 051
  • 2 986
  •   1
Отговори
# 2 085
  • Sofia
Дениз ли е победителката в  конкурса "Левски Г"?

# 2 086
Нямaм възможноcт дa гледaм, кaкво знaчи, че й е уcетил хaрaктерa? 🤔🤣

# 2 087
Изобщо няма да съм изненадана ако сега я е ударил, както и не мисля, че й го е спестявал и преди.
Много кофти.

Тес, наистина ли вярваш, че Кубрат може да я удари? Той е машина за убиване с огромна сила на удара, така че от един подобен от Андреа ще остане само клипът с голия ѝ задник. Не розова точица на устната и опушен грим около устните както пак  е решила да се изтипоса Зарязаната булка.
Наистина е готова вече да ѝ предложат роля с многострадален сюжет.
А иначе чак на мен ми се приисква да я напердаша по голия задник. Рови и рови, няма спирка...каквото било, било.Наказва ли ги по тоя нелеп начин или вече почнаха да ѝ плащат таблоидите за всяка порция кирливи ризи?!
Пък ако имаха дете...
Както казах, изобщо не бих се изненадала. Не всеки обект срещу него е Джошуа и има си хас професионален боксьор да не може да контролира силата на шамарите си.
Дано не е така.

# 2 088
Скрит текст:
Изобщо няма да съм изненадана ако сега я е ударил, както и не мисля, че й го е спестявал и преди.
Много кофти.

Тес, наистина ли вярваш, че Кубрат може да я удари? Той е машина за убиване с огромна сила на удара, така че от един подобен от Андреа ще остане само клипът с голия ѝ задник. Не розова точица на устната и опушен грим около устните както пак  е решила да се изтипоса Зарязаната булка.
Наистина е готова вече да ѝ предложат роля с многострадален сюжет.
А иначе чак на мен ми се приисква да я напердаша по голия задник. Рови и рови, няма спирка...каквото било, било.Наказва ли ги по тоя нелеп начин или вече почнаха да ѝ плащат таблоидите за всяка порция кирливи ризи?!
Пък ако имаха дете...
Както казах, изобщо не бих се изненадала. Не всеки обект срещу него е Джошуа и има си хас професионален боксьор да не може да контролира силата на шамарите си.
Дано не е така.

Ами на курс ходи по превъзпитание той в Америка. Плати стотици  хиляди долара на Сушито за една почти взаимна целувка, ако сега прояви и минимално насилие спрямо някого, тая кариера дали няма да литне завинаги. 
Не вярвам на Андрея от момента, в който включи и голия си г** в битката. Тя е неадекватна и абсолютно непоследователна.

# 2 089
Е то никой не й вярва, може всеки да се възползва. Все пак биячи бол, криза е.

# 2 090
Според мен, ако Кубрат я беше удрял тя нямаше да се тръшка така след раздялата, а поведението ѝ сега прилича на поведение на отчаяна жена. Всеки ден качва супер пошли снимки и клипове на увисналите си вимета и голия си задник и не знам защо близките ѝ не се намесят, за да ѝ се помогне, защото си личи, че не е много ок.

# 2 091
Да му литне кариерата заради шамар в България? Как не Simple Smile
Пък и тя ходи без сутиен.

# 2 092
Кубрат е боклук и винаги е бил. Това, че е наюмручил други на ринга, не го прави велик българин. Кубрат и компанията му не еднократно, да не кажа непрекъснато са тормозили (и вероятно още го правят) обикновени хора по дискотеките. И преди съм писала, че ми е жал за Андреа (ок, тъпа е, проста е, чалгаджийка е), но тя е развалина само заради това, че е влязла в капана на мъжът до нея.
Историята на тормоза е класическа, като по учебник!
Моля, не се връзвайте на това "Булгар! България над всичко, мачкаме, продължаваме" и прочие нагли тъпотии!

И сега за да не кажете, че съм завиждащ глиган в анцуг - Гришо, Ивет, златните момичета и една камара други българи могат да бъдат наречени успешни и велики!

Тоз същия Кубрат не развяваше ли Андреа при Суши скандала? Май се правеше на благоверен и добричък до "своята изгора". Явно за пореден път е мислил само за имиджа си. Защо не е излязал още тогава с Розали.
А пък тази Розалия ли е, каква е там... Дано да има стабилно семейство и приятели и да я измъкнат на време. Горката...

# 2 093
Качва снимки, маха снимки..... Пулев явно е бил прав за психичното и състояние. И няма значение колко време са били заедно, никой на никого не е длъжен. Ако беше зрял човек щеше да го приеме, а не да го играе зарязана, отчаяна и излагаща се.

# 2 094
Ice, не знам защо, но съм склонна да ти вярвам. Дано никоя жена не пада в тия капани.

# 2 095
Ice, не знам защо, но съм склонна да ти вярвам. Дано никоя жена не пада в тия капани.
Класика!
Единствената разлика е, че в случая са известни. Но без значение от известността, обикновено жената е лудата и пропадналата.
Дано някой им обясни на тези момичета (и то на време), че не е нужно да търпят психически и физически тормоз.

Иначе и аз не харесвам публичните разправии, но ги разбирам донякъде. Вероятно имат нужда да крещят...

# 2 096
Тя не го играе, има нужда от помощ - приятелска, роднинска, някаква. Просто да говори с някого, да споделя. Да си направи и тук профил, има групи за какво ли не. Колкото и да съм язвителна, ми е жал. Определено е необходимо да пренадочи енергията си в нещо градивно. Погледът назад само копае дупки в душата. Взорът нека е напред, млади сме още, животът предстои 🙂

# 2 097
Разбира се. Само напред трябва да се гледа винаги. То след развод с малки деца е реално доста по-трудно. И пак се справяме, без да се побъркаме. Андреа ни деца има, ни брак, за какво има да страда. Я да си живее живота, от мъже няма да се отърве, нито от купони.

# 2 098
Изобщо не коментираме и оправдаваме Кубрат. Това е работа на фенките и феновете му.
Става дума, че Андрея излага цялата женска гилдия с тая роля. Ту качва снимки, ту ги сваля/ толкова скоростно, че всички успяват ги копнат и разпространят/...
Ту разплакано лице, ту щастлив задник ...е, на кое да хване човек вяра?! Освен да си направи изводите сам.
Нелогично, неадекватно и непечелившо поведение.

# 2 099
И aз точно товa cи миcля, Кубрaт е виновен, игрaл cи е c пcихикaтa й години нaред, докaто я докaрa до товa cъcтояние...  От другa cтрaнa, грешкaтa е нейнa, че не cи е тръгнaлa когaто е било време

Общи условия

Активация на акаунт