Звездни компромати - месец Май'20

• 255 977
  • 2 986
  •   1
Отговори
# 225
Той да. Не  помня колко излязоха на яве 1или 2

# 226
Не можах да се стърпя, наш Ким-чо:
Скрит текст:

# 227
Кимчо е имал горе-долу нормално детство в швейцарски колеж заедно със сестра си и сигурно затова марихуаната не му е чужда. Съучениците му твърдят, че той бил регистриран под чуждо име и не бил добър ученик.
За хипстърската прическа се бил инспирирал от Брад Пит.

Последна редакция: нд, 03 май 2020, 13:21 от Dress as Princess

# 228
Божичко, Брад Пит ще припадне, ако чуе че в нечии очи прическата му изглежда така... Sweat Smile

Ей го и нашенският Ким Чен, Георги Симеонов от Капките Money -
Скрит текст:
Скрит текст:

# 229
# 230
  • Sofia
Посмях се на някои от забраните на Ким Joy като т.25 Dizzy Face
Относно забраната на бикини,сигурно си носят дълбоки гащи,тип кюлоти...

# 231
Аз пък мисля, че умишлено не са забранени наркотиците и вероятно са евтини, като вид държавна политика. Мрат от глад, забранено им е почти всичко, ограничени са им всякакви свободи. Сигурно надрусването е единственото, което ги държи да не бягат.

# 232
Относно забраната на бикини,сигурно си носят дълбоки гащи,тип кюлоти...
И аз това си помислих. Но е по-интересно кой контролира спазването на този закон и има ли изневиделични проверки Thinking

# 233
Имам колега кореец, за първа година в живот на човек се смятала датата на раждане. Що за тъпотия. Раждаш се и си вече на една година.  Когато трябва да си на една, ти броят втори рожден ден. Шантави хора и те.

# 234
  • Lost in a fairytale ...
Мисля, че под "бикини" се разбира по-скоро бански. Може би е грешка в превода Simple Smile

# 235
Поразгледах малко снимки и първите на които попаднах, подкрепят мнението, че става дума за бикини на плажа, ето как ходят -
Скрит текст:

Скрит текст:
обаче после видях и тази -
Скрит текст:
Айде де? Може само на млади хубавици до 50 кг. и до 25 години да им е разрешено да са с бикини на плажа? Лична карта, кантар и айде, бикините са твои!:grinn:

# 236
  • София
Много мерак имам да отида при Ким-чо и да видя на живо какво се случва в тази страна.

# 237
Тия последните са Пхенянски лични бръмчалки! Или са се снимали на фототапет. Sunglasses

# 238
  • София
В някои от законите намирам някаква извратена логика, но защо под ягодите жените трябва да раждат сам сами ?
Много ми е жал за хората там. Няма ли кой да го премахне тоя...

Това с раждането на жените сами ми се струва напълно абсурдно и невъзможно. Да не говорим, че това застрашава и прираста на населението им.

# 239
И на мен ми се струва, че някои от точките са градски митове и легенди. Здравеопазването и образованието там са безплатни, като във всяка комунистическа страна. Тук доста разводнихме темата със Северна Корея, затова да питам - има ли активна тема за азиатските държави (не за филми)? Като гледам, не само на мен ми стана интересно.

Общи условия

Активация на акаунт