Звездни компромати - месец Май'20

• 255 983
  • 2 986
  •   1
Отговори
# 240
Случайно попаднах на някакво предаване по Канал3 .
Та какъв е проблемът на личността Беновска ... едното око е затворено,  изглежда като цяло изкривена във фейс?!

# 241
От два станали обществено извести случая съм с впечатлението, че Беноска като човек е пълна отврат, та може характера да й се е изписал на лицето...

# 242
Случайно попаднах на някакво предаване по Канал3 .
Та какъв е проблемът на личността Беновска ... едното око е затворено,  изглежда като цяло изкривена във фейс?!

На фациалис прилича, само че тя от доста години е така, а фациалисът май е лечим, та не знам. Все пак като медийна личност има повече достъп до специалисти, щеше да го е излекувала, ако беше лечимо, а то сякаш се влошава. Или следствие от инсулт и пр. да е.

# 243
Показах ви мъжете,сега жените- изиграли прекрасно мъжки роли:
Скрит текст:
,,,,,,,,,
Смятам,че Упи,Сюзън,Кейт и Мерил са неузнаваеми.

# 244
Глен Клоуз много прилича на Робин Уилямс.

# 245
  • Варна
Беновска май е преживяла тежка катастрофа и едвам са я спасили. Аз мислех, че е инсулт, но не е.

# 246
Противна безпардонна жена, професионално близки хора имаха бая неприятности с нея. Явно наистина с годините ти се изписва душата на фейса.

# 247
Мисля, че окото ѝ е изкуствено. Не знам подробности, но ми е антипатична.

# 248
Противна безпардонна жена, професионално близки хора имаха бая неприятности с нея. Явно наистина с годините ти се изписва душата на фейса.
Да, точно такова излъчване има - нагла,  безпардонна личност!

# 249
В момента гледам Беновска по Канал 3.
Останах със зяпнала уста, като и видях аутфита!
Циганките от махалата изглеждат по-добре от нея. Пълно ку-ку!

# 250

Да бе, изписва се, таратанци. Сигурно и катастрофата ѝ се е случила, защото не е с приятен характер, един вид възмездие за греховете ѝ.

# 251
Ми не знам, масово гадовете остаряват кофти, както и обратното. Така че аз лично наистина вярвам в това с изписването. И да, нещата не ни се случват случайно.

# 252
От катастрофата е такова лицето ѝ. Аз не знам как води предаване като половината и повече думи едва ѝ се разбират. Поне аз не ѝ разбирам...

# 253
  • Варна
Неприятна женица е Беновка. Опитва се да заеме позата на "журналистическо острие", а всъщност е страшно сервилна и мазна. Още от случката с "ябълката" ми се  наби в очи и оттогава не я понасям.

# 254
Тя ли беше хванала Бойко под ръчичка на някакъв ивент?

Общи условия

Активация на акаунт