Звездни компромати - месец Май'20

• 257 309
  • 2 986
  •   1
Отговори
# 435
Защо тази журналистка вече работи в някаква си медия Глас.бг? Тя беше един от най-добрите разследващи журналисти в Нова. Цензура?

Адел е готина, но май се е преместила да живее за постоянно в Щатите, от което англичаните хич не са доволни.

# 436
  • Sofia
Не знам колко ще ги задържи, диетата е брутална.  Колко време човек може да кара само на плодове и салата.

# 437
  • София
Защо тази журналистка вече работи в някаква си медия Глас.бг? Тя беше един от най-добрите разследващи журналисти в Нова. Цензура?

Адел е готина, но май се е преместила да живее за постоянно в Щатите, от което англичаните хич не са доволни.
Мисля, че работи на няколко места. В трафик, Нова и в Глас. В Нова обаче има репортажи недостатъчно често и сигурно ѝ плащат на материал, първо одобрен и тн. Пък в Глас може да си пуска каквото иска.

# 438

Нямам думи. Каквото и да каже човек, ще бъде малко, наистина - жалко единствено за детето.

# 439
Жени според мен се докара в това състояние, точно от липса на пари. И много и знае устата ама си забравя, че вече не е под крилото на Маргини Close

# 440
  • София
Има ли снимки на Адел по-отблизо?
Иска ми се да я видя в лице как изглежда.

Последна редакция: ср, 06 май 2020, 18:48 от Lana

# 441
Скандалджии са Жени и Тачо, но наистина не са мръсници. Грешката на Тачо е, че се е оставил да бъде предизвикан от онзи, който изглежда супер мръсник впрочем.
Аз харесвам Жени Калканджиева, въпреки изцепките й.

# 442
Има ли снимки на Адел по-отблизо?
Иска ми се даця видя в лице как изглежда.
Тук има няколко снимки след трансформацията. Хубава е, но просто вече не е тя.

https://www.news.com.au/entertainment/celebrity-life/adele-flaun … 5bafe368489463b69

# 443
  • София
Да, благодаря! Тези съм ги виждала.
Така е, хубава е, но не е тя. Но ще свикнем. Да видим новият албум как ще е.

# 444
Напомня ми малко на Анелия така отслабнала Адел. Иначе ми харесва, просто сме свикнали с първоначалния й образ и изглежда шокиращо.
За нещастие имам подобни съседи като Жени и Тачо, поради което в момента не живея в този апартамент. Децата стават същите и когато родителите ги няма се държат по аналогичен начин. Неспасяемо е положението. Нито полиция помага, нито нищо, за магия не се бях сещала, но човек в отчаянието си е готов на всякакви глупости Sad

# 445
Аз също харесвам Жени и като външност, и като характер. Но алкохолът не прощава. Жалко за детето, за нея.. за семейството ѝ.

# 446
Да, благодаря! Тези съм ги виждала.
Така е, хубава е, но не е тя. Но ще свикнем. Да видим новият албум как ще е.
Има голяма вероятност, когато отново се влюби безпаметно и стане щастлива да се отпусне и да си върне килограмите с лихва. Ще видим. Simple Smile

# 447
И аз мисля, че Адел може да си стане предишната Адел с една нова любов.

# 448
Адел на каква диета е? Определено огромна промяна!
Жени... тъжно ми стана за нея. Изгледах видеото, държи се неадекватно. Явно нещо се случва с нея.

# 449
Случва се, ама отдавна. Алкохолът не прощава. Ако към това има и нещо бело, съвсем.

Общи условия

Активация на акаунт