Звездни компромати - месец Май'20

• 255 968
  • 2 986
  •   1
Отговори
# 195
Този въз дълъг панталон токчета ли крие? Вдъхнових се от данните за средния ръст.
И прическата не е случайна...
Прилича на анимационен герой.

# 196
  • DE
То това е обществена тайна там. Вече не е толкова зле, най-успешните са си милионери.

# 197
Очарователна пижамка има Ким.

# 198
  • София
А той и жена имал...да чакаме малко ново Кимче значи.
Те имат деца. По неофициална информация са 2, но никой не знае точната бройка, защото е тайна.

Прическата му е единствена в С.Корея. Никой няма право да носи такава прическа освен лидерът.

# 199
И по-добре. 😂

# 200
Мамин сладък Ким-чо Heart Eyes

# 201
  • София
За нула време се ограмотих за Кимчо и родата 😂. Тази тема винаги е била безценна!

😂😂😂😂

# 202
  • София
😂😂😂 Щерката много му се "кефи" - искала да го заклещи и да го щипка по бузките.😆

# 203
И Шанел-и пазарува, сигурна съм! Че и млад, само на 36! Кво толко й се стресна на тая Корона... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 204
  • София
И Шанел-и пазарува, сигурна съм! Че и млад, само на 36! Кво толко й се стресна на тая Корона... Stuck Out Tongue Winking Eye
Има слухове, че отдавна е с разклатено здраве и болно сърце. Иначе е м/у 36-38г., никой не знае точната възраст. И това се пази в тайна.Satisfied

# 205
😂😂😂 Щерката много му се "кефи" - искала да го заклещи и да го щипка по бузките.😆

Да го заклещи 😂😂😂 

Ааааа, не! Жена му сигурно знае кунг фу или поне карате, сигурно много желаещи има да го заклещят.
 Пък и по-щедър от наш Шиши няма!

# 206
Шубе, като всички мъже! Лили трябваше да се барикадира в на Бен Ладен пещерата по тая логика, до следващия Милениум.

# 207
Има слухове, че отдавна е с разклатено здраве и болно сърце.
Изпивал по 10 бутилки вино с обяда.

# 208
  • София
Скрит текст:
Има слухове, че отдавна е с разклатено здраве и болно сърце.
Изпивал по 10 бутилки вино с обяда.
Личи му.Smile

# 209
Завиждате му за формите! И за бронирания трен дето го гарира пред бутика на ЛВ и слиза с церемониална стъпка и си купува балтонче 😂

Общи условия

Активация на акаунт