Звездни компромати - месец Май'20

• 256 337
  • 2 986
  •   1
Отговори
# 960
  • До морето
По-скоро се мисли за толкова важна, че някой да смята за голяма придобивка да й купи дрехата.

Ей тука е ключа за палатката. Пъне се да покаже, че тя едва ли не услуга прави на някоя от нас.

# 961
  • София
И срещу солена цена, естествено. Не че зная колко иска, но предполагам, че е солена.

# 962
Ох, тамън бях посърнала с бизнесмена и ме разведрихте с тази бизнесуоман👍😆

# 963
То уоман, то бизнес, то тяло, то чудо! Smile

# 964
И срещу солена цена, естествено. Не че зная колко иска, но предполагам, че е солена.
Тя е написала. От 280лв е свалила на 160лв.
Дори 50% са й се досвидили.

# 965
Оф, тая жена не я ли е срам? Коя би облякла дрехи, носени от нея? Joy
Някоя дебела жена.
м размер е за дебела жена?

# 966
Ми на кинта и пийсе М е много.

# 967
Може сега и да ги няма обичайните "дарители", нали доскоро бяха под карантина, а кръвта се тества.

О, там са си, даже визитки раздават. Вярно за сто лв не можеш да купиш, но това в случая не е проблем. На интересен ли се прави селският бек?

Ама представям си как някой от тези, решили да му дарят безвъзмездно, се заразява с коронавирус, докато чака да дари кръв (там се навъртат много хора и рискът е значителен) и после се налага да ползва апаратура, дарена от Пенчев, за да го лекуват, но се появява някой по-близък на Пенчев, който е с предимство.

# 968
Можеше и да преговарям за костюмчето в лила, но щом Шушон ме нарече дебела ще пасувам.

# 969
Тоя овчи мозък ако се напъха в 38, ще купя всичките му боклуци и ще ги запаля ритуално.

# 970
  • София
Кейти Пери
Скрит текст:
Кийра Найтли
Скрит текст:
Дженифър Лопес и деца
Скрит текст:

# 971
  • София
Голямо напъване от Нели да покаже, че е  М размер. И аз се изненадвам впрочем, че влиза в него, доста пищна мацка е. Аз при височина 170 см съм S-M, а тя май е около 160 см. Често я засичах преди по Графа, отдавна не е с манекенски мерки.

# 972
  • Murcia, Spain/Ruse
Кийра бременна ли е?!В противен случай е меко казано облечена ужасно🙄

# 973
И на мен ми седи бременна!

# 974
  • София
Тя роди септември второто се дете. Не съм прочела да е бременна.

Общи условия

Активация на акаунт