Звездни компромати - месец Май'20

• 256 370
  • 2 986
  •   1
Отговори
# 1 140
Е ти какво очакваше? Ако не е гръмко значи някой друг го и писал.

# 1 141
Това момиче защо е вечно толкова депресирано? Едно сиво, меланхолично .. Виктория Георгиева
Скрит текст:

# 1 142
Права си, целият ѝ профил само с меланхолични снимки. А толкова е красива, млада, талантлива... какво искат едни деца и те не знаят Simple Smile

# 1 143
  • където ми харесва
Тя си е такава още от Х фактор...

# 1 144
Не сте в главата на някого да знаете какво му е.

# 1 145
Да де, но тогава беше пухкава, свита още никому неизвестна, още не осъзнала таланта си.. но сега не е така.

# 1 146

Какво се случва с носа на тази особа. Нещо прегънат ми се вижда...

# 1 147
Хилариа Болдуин качила даже снимка на бебето от водеозон.. 4D. Мисля, че има хора, които живеят в ИГ и искат всичко да е на показ.

# 1 148
Аз се чудя докога ще качват снимки с филтри? Мислят си, че хората не ги знаят какво представляват ли? Винаги се появява видео, където истината излиза наяве.
Чудя се и когато инстаграма "остарее" какво ще се появи като канал за споделяне? Фейсбука е с единия крак в гроба, ютуба и той почва да омръзва с тези изкуствени инфлута, то не остана нищо интересно. Всичко е предвидимо. Въртят се едни и същи неща от различни хора.

# 1 149
Кулагин може само да ближе подметките на Жени К. И то, ако тя има настроение за това.
Е, поне се чу за него отново и за кратко.

# 1 150
  • На морето!
Тоцито ми е като безалкохолно шампанско до кака си Жени.
Обаче не мога да не призная, че родният гений роди супер готини мемета по повод Кърканджиева и другата тежка драма- Тити Папазов, Чери и DHL.

# 1 151
Иво Аръков играе лошо момче в новата песен на Галена. Много ми е секси на мен. Един от най-красивите млади актьори.
https://youtu.be/8_1tInR59DQ

# 1 152
Кулагинчо стана ли ясно как точно се издържа в лъскавия Дубай, защото само с гримиране и предвид конкуренцията гримьори, едва ли е само по този път...

# 1 153
  • София
Карбовски гадже на плеймейтката Дениз, той не е ли женен?

Не знам дали е за тази тема, но чух, че от Нова тв /Домусчиев/ има масови уволнения, 30% от служителите.

# 1 154
Така е, ама иначе дарява или поне така се пише, че то нали и пеевски дарява. И джипигрупа и те все храмове строят, добре, че червеите не питат...

Общи условия

Активация на акаунт