Звездни компромати - месец Май'20

• 256 359
  • 2 986
  •   1
Отговори
# 1 200
Риана скъса ли със саудитския билионер   ? Големи провокации с тези снимки по бельо напоследък ? А песни като че ли вече не прави ?

# 1 201
Тоца започва да ми прилича на Луна по неадекватни включвания и търсене на изяви... а и по външност.

# 1 202
Много отдавна скъса Риана с арабина. Точно днес мернах заглавие, че е натрупала сериозна сума от колекцията си бельо, не помня колко милиона. Мина ѝ вече музикалното време, на повечето изпълнители и така актуалността им е десетина години, после идват новите идоли. Били Айлиш явно. Grinning

# 1 203
Wink
https://www.instagram.com/p/CAHmJcOJQxd/?igshid=dq9vy9hz20we Антония има рожден ден днес. Това трябва да се види задължително. Честно казано, много и завиждам за Татенцето. 😀
Тц-тц много малки торбички /малки подаръчета ! Излага се Татенцето ! Grinning

# 1 204
Е, те малките неща са най-скъпи при подаръците.
Тоце, отвори душо, торбичките, че да затапиш глиганчетата.

# 1 205
# 1 206
Софи Търнър с коремче и мъж, не знаех, че е бременна

# 1 207
  • До морето
Е, мило е това клипче на Антония. Ако се абстрахираме от мазния глас и самадоволството, което лъха от видеото, жестът на мъжа й е готин и романтичен.

# 1 208
Точно самодоволство.

# 1 209
  • София
Мишел Пфайфър
Скрит текст:
Джорджина
Скрит текст:
Никол Ш.
Скрит текст:
Ким
Скрит текст:

# 1 210
  • софия
Батинкови ходили в Родопите...
"В сърцето на Родопите! Така семейство Батинкови отпразнувахме световния ден на майката! Поздравяваме всички майки и призоваваме да раждаме децата си по естествен начин! "НЕ" на секциото по избор, а само по медицински причини! Нека да не проявяваме каприз, страх, глезотия, глупост и липса на информираност, когато става въпрос за нещо толкова важно, като даването на живот!"
Скрит текст:
Освен, че "падна" до Родопите, се показва и с небоядисани побелели корени. Цъ-цъ.

# 1 211
В Родопите винаги си струва да ходи човек. А и тя е още толкова млада, как така побелели коси? Flushed

# 1 212
Ти пък Grinning
Аз съм по- млада от Тоци и също имам бели косми, но ги боядисвам. На нея впрочем изобщо не и отива русата перука. Има мазен вид и много изтощен. Едно светло кафяво много ще я подмлади, ама татенцето може да си пада само по руси " мацки" кой знае Rolling Eyes
Като цяло леля Тонка лъха от никаквовкусие от глава до пети!

В Родопите винаги си струва да ходи човек. А и тя е още толкова млада, как така побелели коси? Flushed

# 1 213
Ти пък Grinning
Аз съм по- млада от Тоци и също имам бели косми, но ги боядисвам. На нея впрочем изобщо не и отива русата перука. Има мазен вид и много изтощен. Едно светло кафяво много ще я подмлади, ама татенцето може да си пада само по руси " мацки" кой знае Rolling Eyes
Като цяло леля Тонка лъха от никаквовкусие от глава до пети!

Учудих се просто. А иначе самата прическа не е за нея, още по-длъгнесто прави лицето ѝ в комбинация с това русо.
Дрехите ѝ също са без коментар. Винаги ми е правела впечатление на някаква леля в опит да изглежда фатална жена.

# 1 214
Миро реже дърва. Ама пък му отива! Smiley

Общи условия

Активация на акаунт