Звездни компромати - месец Май'20

• 256 313
  • 2 986
  •   1
Отговори
# 1 290
Дъщерята на Дженифър Лопез (12г) написала книга. Предполагам, че  Венетиния син я е редактирал.
Eee тя пък Дженката да не види нещо.

# 1 291
  • Пазарджик/Лондон
От тези с големите вежди много ми харесва Лили Колинс. И си ги имаше преди да станат модерни:).

# 1 292
  • Пловдив
Симона на Гло и гадже.
Скрит текст:
И бисери от Ни Ло..."Ники, защо мъжете изневеряват?", попита я друг фен. "Не може да ядеш само ризото с трюфел, понякога ти се яде и пиле с ориз по селски”, отвърна Николета, визирайки, че тя е трюфел, а жените, с които й изневеряват са по-простовати и по селски."

# 1 293
  • Варна
Гръцката моделка разби представите ми за красота и нежност. Брутална е! Знам какво е микроблейдинг, при тази Рене не е това, определено. Неслихан я харесвам, стоят и, на Берен Саат също, но и при тях няма изпилени носове и надути като стряха джуки. С две думи- личат си много корекциите на Борисова, някои не в нейна полза.

# 1 294
Хайде, хайде, видяхме й на Николета и обноските, и умствения багаж, и възпитанието. Всичко от класа. Такива като нея бързо забравят от къде са тръгнали.

Емилия Кларк:
https://www.instagram.com/p/CAK0Apdl0qu/

Ким К (май придобива нормални човешки размери)
https://www.instagram.com/p/CAIlRumg3Mu/

# 1 295
Книгата на дъщерята на ДжейЛо е някаква религиозна, казва се "Боже, помогни ми: Вдъхновяващи молитви за всеки ден" и била за деца от 3 до 7 години.

Скрит текст:

Не съм си мислела, че ще го напиша, но предпочитам на Патрик писанията.

# 1 296
  • Viena
Има и процедура по присаждане на вежди, в Турция много я практикуват.

# 1 297

И бисери от Ни Ло..."Ники, защо мъжете изневеряват?", попита я друг фен. "Не може да ядеш само ризото с трюфел, понякога ти се яде и пиле с ориз по селски”, отвърна Николета, визирайки, че тя е трюфел, а жените, с които й изневеряват са по-простовати и по селски."

Да каже, че е прасе, което намира пачкосани трюфели е по-достоверно.

# 1 298
Като Трабант я определи малката перука преди години

# 1 299
Като Трабант я определи малката перука преди години
И после си я прибра. Trollface

# 1 300
# 1 301
Горните две са нищо в сравнение с тези на тази... моделка - https://ladyzone.bg/krasota/gracki-model-s-edna-vezhda-razbi-ste … e-za-krasota.html На Ирена-Рене за мен са си ок.

На тази са  ала Фрида Кало

Деми Мур
Скрит текст:

# 1 302
  • софия
След Черешката на тортата Симона на Глория ми е много симпатично същество. Много е хубаво, че изглежда щастлива.
Найлона защо забравя, че е трабант?

# 1 303
Симонка вече така ли изглежда? Дано!
Какво държи в подноса Деми?

# 1 304
Валери Божинов е обявил, че ще дари заплатата си от Италия на Левски! Може да е всякакъв, но има голямо сърце!

Общи условия

Активация на акаунт