Звездни компромати - месец Май'20

• 256 230
  • 2 986
  •   1
Отговори
# 1 410
Сузанита по нова тв,излязла от клиника за наркозависими.
Страшно е
Изобщо не мога да ѝ повярвам.
Срещали ли сте зависими.
Па макар и след лечение в клиника.

# 1 411
  • София
Точно като клонинг на Мария е, дори в първия момент се припознах. Тази девойка, ако е била само месец в клиника, сега ще изконсумира медийното внимание, по случай липсата на концерти се е кротнала, но след месеци ще започне отново. Месец в клиника и три седмици извън клиника са микроскопично време за един зависим. Така, както тя го разказва за родителите и как седнала и как т.н. ми изглежда украсено в посока да е по-положително.
Пубер, напомпан с голямо самочувствие.

# 1 412
Извинете, но не е ли Щаба който дава указания на болниците относно тестовете и плановия прием в състояние на епидемиологична криза и извънредно положение?
Не, болниците са или частни, или ведомствени, или подчинени на Министерство на здравеопазването. Щабът дава препоръки, а съответното министерство издава заповеди и въвежда мерки. Нито една мярка не е била въведена еднолично от Щаба през тези 2 месеца. Той не може да забрани на болниците нищо и се опита да ѝ го обясни по много начини. Може само за ВМА да говори. Тя обаче си драпа за МВР болница да говорят.
Изключително тъпа и пример за платена журналистка.
С имиджа, който се опитва да прави, бих казала да си бе останала таксиджия.
Сега става едно от многото като Сашо Диков и сие - бездарни журналистчета търсещи сензацията и скандала. Вредна журналистика!!

# 1 413
  • Бургас
Добре де, къде са родителите на Сузанита, научила се от приятеля си да казва извинявай, благодаря, моля, потрес съм.

# 1 414
  • Пловдив
Калканджиева и тя щяла да пише книга.
Мухахаххаа сигурно ще пише рецепти за коктейли.

# 1 415
Майка и в едно видео по тв въртеше безцелно с колата и безвъзмездно возеше хора из Сф. ПР от всякъде. Добре, че е приятеля на Сузанита да я научи на важните думички, родителите явно са били заети с друго.

# 1 416
Пиар, никаква клиника, толкова изфабрику
ван разкаказ за реклама. Който се хване.. Хване.. 🤣🤣

# 1 417
Абсолютно, реклама е и за мен.
Маниерът с ръкомахането й е толкова просташки - вее, сочи, размахва малки ръце с огромни ноктища, за да подчертае казаното с огромно самочувствие. Много неприятно и фалшиво момиче.

# 1 418
Калканджиева и тя щяла да пише книга.
Мухахаххаа сигурно ще пише рецепти за коктейли.

Е, що така подценявате Женито? Книгата ще е сексуално-образователна най-вероятно. 18+
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 16 май 2020, 10:04 от Walnuss

# 1 419
И аз бих гледала като Кали.
Нито го знам третия, камо ли да ми се е случвал.

# 1 420
И аз бих гледала като Кали.
Нито го знам третия, камо ли да ми се е случвал.

Ето, колко празни ниши има на книжния пазар за сексуална образованост....Simple Smile
В интерес на истината и аз цял живот съм си била проста, но вече знам  тая дума. Sweat Smile
Ще пише Жени и още как..

# 1 421
  • София
Като е толкова сексуално задоволена и свършваща по сто начина, защо е такава истерична и нервна?

# 1 422
  • София
Гледахте ли Ивайло Пенчев в онлайн включване по бтв?
Не мога да кача линк, но беше адски нагъл отново. Смених канала, когато каза, че "пикае и има ерекция". На някои хора, Господ като е дал пари, си е взел акъла и най-вече човечността.
Не го бях чувала този милионер до случката с даренията, може да е добър бизнесмен, но се оказва много ниска топка като човек.

# 1 423
Изгледах го интервюто на Бенатова с генерала. И в двамата имаше грешки. Кофти монтаж, много рязко прекъсваше, та наистина човек си мисли какво ли са си казали в изрязаното. Разминаваше се видеото с аудиото и изглеждаше сякаш генералът говори нещо, което обаче не съвпада с това, което зрителите чуват. Бенатова после с тия писмени изявления за таксито като провокация също мисля, че сбърка. Ако толкова ѝ е било важно и обидно, са е оставила репликата при монтажа и да реагира своевременно. Генералът доста нервен. Огромна грешка според мен да прави тълкувания и "превод" на въпросите, които му задават, особено с такъв груб език. Дори и да открива такъв подтекст, той лично за себе си, на въпроси, които може да се тълкуват различно, не трябва да реагира така. Щото накрая става, ама тя нещо съвсем невинно го попита, пък той...

# 1 424
Трябва да си самоогранича гледането на тв! То е ужас, някакъв кошмар - едната селска пръчка интервюира другата селска пръчка, майкоуууу... За Жени Марчева и онзи, оперирания имам предвид.

Общи условия

Активация на акаунт