Звездни компромати - месец Май'20

• 256 198
  • 2 986
  •   1
Отговори
# 1 575
Гледам го, не е лош, но го няма ефекта уау.

# 1 576
На мен не ми хареса филма.

# 1 577
  • София
на мен взе да ми харесва. Малко ми е мудничък, ама те съвременните нашенски филми са все такива, мудни, нещо не им се получава добре диалогът на "младите". Преди малко само за десет секунди имаше реплики "майката", и си пролича старата школа.
В последната сцена доста добре показаха как се случват нещата с роднините.

# 1 578
На мен не ми хареса филма.
Не смея да кажа колко безинтересно ми беше. 😳

# 1 579
Мда трудно е и за пресъздаване и за гледане.
Трудна е темата.
Жалко, че Весела не можа да види филма.

# 1 580
Мда трудно е и за пресъздаване и за гледане.
Трудна е темата.
Жалко, че Весела не можа да види филма.
Гледала го е, дъщеря и сподели в едно от интервютата. За жалост не е могла да дочака появата на внучката си.

# 1 581
  • София
На моменти се отплесват, но като цяло филмът върви добре, реалистично звучи.

# 1 582
Четохте ли за нещата, които разкрива бившия съдружник на Божков - имал е 70 жени на повикване. Това са сигурно все онези инстаграмърки, които се снимат по луксозни дестинации самички и всички се чудим откъде този стандарт... Но явно която си легне с него, нататък все добре си урежда живота, съдейки по Лилана, Зара, Аксиния и т.н.

# 1 583
Четохте ли за нещата, които разкрива бившия съдружник на Божков - имал е 70 жени на повикване. Това са сигурно все онези инстаграмърки, които се снимат по луксозни дестинации самички и всички се чудим откъде този стандарт... Но явно която си легне с него, нататък все добре си урежда живота, съдейки по Лилана, Зара, Аксиния и т.н.

Стрина също.

# 1 584
Не ме изненадва , мъжете с толкова пари могат да си позволят да бъдат адски , до болка, извратени и долни с жените .
Очевидно сега излезе и наяве това .
вероятно има доза истина , но някъде скрита там .

А и  фетиш за много от женския пол, така че не се и съмнявам че са се връзвали на акъла  му  .

# 1 585
Как не ги е било страх от него? Има налудничав вид. Не изглежда нормален. А вече кой дърт, плешив, дебел ясно че никой не го бърка. Но тая налудничавост е плашеща. И за живота си ли не помислят тия дами. Та той не струва нищо за подобен човек.

# 1 586
Като се заговори за този човек, все се чудя снаха му знаела ли е поне нещо от това, което се пише в момента ( което сигурно има доза истина).

# 1 587
Аз се чудя семейството на Лилана как е приело през годините такава афера...Със сигурност са знаели.

# 1 588
Като се заговори за този човек, все се чудя снаха му знаела ли е поне нещо от това, което се пише в момента ( което сигурно има доза истина).

А дали сина му не пада по-далеч от дървото ?
Всъщност семейството им  с Ива изглежда прекалено щастливо и перфектно .
Със сигурност не всичко е такова каквото е в реалността  .

# 1 589
Един съвременен харем, на един български "шейх".

Андреа си е качила клипове, как върви подпийнала по улиците (съдя по неадекватната походка), вдига си фустата и се дупи на камерата.
https://www.instagram.com/p/CATZXczjOBV/
https://www.instagram.com/p/CATZySHD64s/
А публикациите от днес са свалени.

Последна редакция: пн, 18 май 2020, 01:06 от Меmento

Общи условия

Активация на акаунт