Звездни компромати - месец Май'20

• 256 187
  • 2 986
  •   1
Отговори
# 1 590
Андреа доказва неуравновесеността си. Падение.

# 1 591
Като се заговори за този човек, все се чудя снаха му знаела ли е поне нещо от това, което се пише в момента ( което сигурно има доза истина).

А дали сина му не пада по-далеч от дървото ?
Всъщност семейството им  с Ива изглежда прекалено щастливо и перфектно .
Със сигурност не всичко е такова каквото е в реалността  .
Такова е наистина.
Може да са от онези деца, които всячески бягат от лошия пример на родителите си.

# 1 592
Защо ли не мога да приема Андреа за жертва?!
Те с Кубрат са разделени от доста време, а тя периодично си прави ПР с тази раздяла. Постоянно си снима фотошопираните задник и ци*и в отвратителни пози, но иначе другите са все виновни за нейните провали в кариерата и личен план. Все пак е певица ( друг е въпроса дали става за това ) , а за нейна песен не се е чувало от години. Само някакъв жалък ПР за внимание и фотошоп. Как иска да и потръгне отново в живота, като тя разчита единствено на скандали с продуценти, Кубрат, Суши и колежки?!
Не мога да изпитвам жал към такова долнопробно поведение. Никакво достойнство не виждамв нея.

# 1 593
  • София
Get a life, Андреа! Явно карантината не й е повлияла никак добре. Не мога да видя клипчетата, защото отдавна ме е блокирала.
Андреа нито е първата, нито ще е последната зарязана жена след дългогодишна връзка. Тя поне деца няма, а какво да кажат обикновените женици, бивайки зарязвани с деца и едва свързвайки двата края и правейки невъзможното да ги отглеждат и обгрижват. А тази орева света и не спря да се изживава като жертва. Да й се чуди човек на акъла.

# 1 594
Какъв акъл очаквате от певачка и боксьор?

# 1 595
И Венетка яхна вълната на Андреа. Ето пак се говори за нея

# 1 596
Божков все пак изглежда(ше)  добре. И харесваше умни момичета, затова им “помагаше”. Шиши само купува парцалки и клипове плаща..)

# 1 597
Божков все пак изглежда(ше)  добре. И харесваше умни момичета, затова им “помагаше”. Шиши само купува парцалки и клипове плаща..)

За умни не знам, но определено ги харесва гъвкави. И Лилана, и Зара, и Аксиния имаха такива данни.

Андреа е отслабнала видимо.

# 1 598
Шиши изглежда по-добродушен все пак Simple Smile

# 1 599
За Аксиния дори не бях чувала, че е била от любовниците на Божков.
Зара и с него и с Ицо 100-те манекенки, все по любов бе, какъв университетски стаж е навъртяла!
А жененият любовник, от когото стрина е правила аборт (по данни от старите й писаници тук), Божков ли е или няма информация?

Последна редакция: пн, 18 май 2020, 10:16 от Tess d`Urberville

# 1 600
Къде и стрина в списъка на Божков,  струва ми се, че не е негов тип.

# 1 601
  • София
Имаше предположения, че е Божков, защото е работила като негова пиарка по това време, когато е правила аборта, бил е неин шеф. Нещо такова беше. Но в прав текст не е казвала, че е от него.

# 1 602
Сега се сещам, че никога не съм виждала обща снимка на Цветелина Янева и Дебелян.
Андреа е ужасна, на клипа е като момиче от улицата и се държи като такава.

# 1 603
Няма и да видим такава снимка. Е@ти за едните Шанели да те опипва това гнусотилище. Бляк...
Не че тая има и някакъв избор вече де, докато не му омръзне на него.

# 1 604
Божков като лицеизраз ми е страшен. Има нещо студено, хладнокръвно, жестоко изписано на лицето му. Ирина като жена би ми стояла по-добре до него, ако ги сравняваме с Иван. Тя е също толкова безчувствена и безизразна като него. Миглена Ангелова го беше казала преди време “Ирина не изпитва чувства, тя ги имитира”. Абе, психота с две думи 😂

Общи условия

Активация на акаунт