Звездни компромати - месец Май'20

• 256 186
  • 2 986
  •   1
Отговори
# 1 605
  • София
О, да. Той ако не беше психопат, нямаше да е това, което е. За Ирина не знам, тя ми е твърде нарцисистична натура. Онази, Елена Динева също няма излъчване на добър човек.

# 1 606
Самият факт, че е имал ден за изращения с мъже ми се повдига. Участвал ли е, гледал ли е- не знам, ама пак си е гнусничко.

# 1 607
Вие защо смятате, че всичко това за извращения е вярно?
За какво му е да плаща по 5 000 евро на месец на всяка, ако може да си поръчва различни за много по-малко пари от каталозите на агенциите?

# 1 608
Хора всякакви има.
И да си поръчваш убийства не е нормално, ама ей на....

# 1 609
  • Rock & Roll feeling ...
Не мога да видя клипчетата, защото отдавна ме е блокирала.
Не изпускаш много, но все пак ето видеото
Според мен това не е поведение на нормален човек.

Ден за мъже ?! Защо се вярва на всичко, което се чуе ?!  Няколко човека са решили да премахнат от сцената друг и ползват всички средства. И другия понеже не ползва методите на орезиляване и лалане, стои си окалян... засега.
Добре го е казала Алина Дуартэ за реално случващото се в тази сага и кой-кой е.

Скрит текст:
Цитат
1 февруари ·
“Каквото прави дясната ръка, лявата не трябва да знае..”

Ето че отново съм тук, за да ви разкажа една “ притча “ с неизвестен край. За една започната война между два свята. Единият свят е на добрият “пастир”на име Васил, който се грижеше за “стадото” си в Долината на възможностите. Стадото бе добре обгрижвано и обичаше своят пастир. Тази симбиоза беше толкова силна, че привличаше всички погледи и слух. Други стада чуваха за това и също поискаха да се присъединят към задружието. След това , започнаха да се присъединяват всякакви “животни”, нещо като ковчегът на Ной, сещате се, но там е друга история. Та , в един момент толкова разнородни същества се обединиха, че се получи една огромна империя. Империя, начело на която стои непоклатимата фигура на нашия положителен герой, с която започнах разказа. Полека-лека , за тази Долина започна да се разчува- през девет планини в десета, през 20 долини в 100. Скоро всички дървета по света знаеха за това приказно явление. Всяка тревичка дошушкваше , че иска да бъде тъпкана само от ходилата на този Пастир. Всяка пчеличка и мушичка мечтаеше жужейки, че един ден ще кацне на тази благодатна земя в Долината.
Но , какво е една приказка без злодеи в нея?

Тук започва разказът на втория свят- светът на злото. Светът на злото- начело на който стои пройдохата-пакостник Бойчо, задно със своите другари по вражда- Ваньо,Вальо,Дилян и братята Цеко и Бою -Намерени. Бойчо и Дилян имаха по едно дребно измъчено стадо по наследство и само събираха плодовете на труда на животните си, без да ги еня. Гледаха си само собствения кеф и обичаха да живеят на гърба на другите. Ваньо и Вальо бяха двата кърлежа в групата, които старателно смучеха кръвта на всяко същество- както се казва “малък и вреден”. Братята Намерени, бяха интригантите в селото. Животът им се състоеше само в това да пускат слухове,да мамят и изнудват съселяните си, да крадат и да клеветят.
Светът на злото дочу за Васил и люта жлъч се разнесе по телата им- о ,това беше завист!
Такава жестока завист, която разяждаше и без това коравите им сърца. Завист като сярна киселина. Не се търпи.
Те се събрали на седянка, и започнали да къдрят пъклен план срещу Пастира.
Умували, умували,къдрили-къдрили , зели че закъдрили - ше пуснем слухове и клевети, след това ще го оберем и накрая ще му изсмучем кръвта. Било ги шубе и цели няколко месеца се настройвали и подклаждали омразата си.
Така един ден те осъществили замисленото.

To be continued...

Само да вметна някои неща , които малко от вас знаят за Васил Божков:

1. Това е най-умният човек в тази държава.
2. Това е най- спокойният човек в тази държава.
3. Това е човекът ДЪРЖАВА!

Васил Божков осигурява стотици хора ежемесечно,прави дарения в размер на милиярди, НЕ САМО ЗА ФУТБОЛНИ КЛУБОВЕ но и за деца сираци от десетилетия и никъде не споменава за това, защото “каквото прави дясната ръка- лявата не трябва да знае”.

# 1 610
И аз смятам, че показанията и медиините изяви на въпросния съдружник са ту мач. Заприлича ми на публично отмъщение и клюкарщина - какво бил чул, какво бил свидетелствал. Колко години поред са правили бизнес заедно, сега се сетил да оповести официално клюки, които да го изобличат. Ако не беше получил заплаха за живота си сигурно нямаше и да чуем за Черепа.

# 1 611
  • София
Аз вярвам на повечето казано. Това, че нещо не било нужно да го плаща скъпо, като може евтино, или да изнасилва, като можел да получи секс доброволно, не значи, че не го прави.

# 1 612
А братята изобщо не са участвали в това...
Въобще не вярвам на хора, който режат ръката, която ги е хранила толкова години.

# 1 613
И аз не вярвам на бившия съдружник на Божков, по-скоро той ми изглежда като пълно ха-ху. Стои ми много изкуствен при отправяне на всички обвинения.

# 1 614
Не мога да повярвам, селската пръчка Джугани е качила стори на бебето си чисто голо и се оплаква, че е опикало нея и дивана. Няма да го кача, само от уважение към бебето, което за съжаление не може да си избира родителите, но съм наистина възмутена...

# 1 615
Каква простотия.....Джугани само предни гърди може да си имплантира, но не и някоя мозъчна клетка, за съжаление. Тя какво очаква от едно бебе?

# 1 616
Тоя сладунко съдружничето дали няма артериална хипертония? Хубаво е да се следи често, че много главоболия около него.

# 1 617
  • Sofia
Ама някои наистина вярват в приказки.
Аз пък съм чувала хора, които се ужасяват да работят с този човек
и са склонни да му продадат бизнеса си пред перспективата да бъдат поръчани.

# 1 618
  • Пловдив
Пиърс Броснан горд с порасналия си син Дилън...
Скрит текст:

Ева Мендез...
Скрит текст:

# 1 619
  • Countryside
Ауу, малкия Пиърс какъв девствен мустак извади и каква е тази метъл коса...хубави черти има, на татко си прилича, ако се пооправи ще стане хубавец.

Общи условия

Активация на акаунт