Звездни компромати - месец Май'20

• 256 149
  • 2 986
  •   1
Отговори
# 1 725
  • БГ
Madison De La Garza изиграла ролята на Хуанита - дъщерята на Габи(Ева Лонгория) в "Отчаяни съпруги".
Скрит текст:

# 1 726
Е, до септември може да има повече материал за изплакване по телевизията - да са изкарани наяве 1-2 тайни деца, завлечени пари и имоти, нещо друго...

# 1 727
Съгласна съм, че при нас има полова дискриминация. Само се замислете, ако той и беше верен 13 години, а тя имаше паралелни връзки с мъже + секс + купуване на имоти с любовници... Същата ли щеше да бъде реакцията на обществото?

# 1 728
Аааа Хуанита каква красавица е станала. А Силия каква ли е?
Опра разпродава гардероба си. Какви парцаляци на какви безумни пари Joy

# 1 729
  • БГ
Ето ги двечките Simple Smile
Скрит текст:
и само тя Daniella Baltodano
Скрит текст:

# 1 730
Дами,колко от вас ще стоят във връзка 13г.без да има някакво развитие?

# 1 731
Зависи какво се разбира под развитие. Дали брак, дали деца, дали общо куче. Много хора не искат ни едно от тези неща и във връзки от по 15 години. Предпочитат да пътуват, работят и така. Важното е да са на една вълна.
Развитие за някои е да чакаш партньорът ти са спре да хойка, да те бие или да пие. И това си е вълна, ама там се давиш.
Най-неуспешните връзки около мен са тези бързооборотните, за пет години всичко - брак, пътешествия, мечтан дом, две деца, бизнес. И, бааам, мазен, грозен развод. Че за мен развитието е точно в хармонията между двамата, па дали има подписи, бебета и други - без значение, щом хората са щастливи.

Последна редакция: вт, 19 май 2020, 15:05 от mi6ka.p

# 1 732
Какви хубави коси имат и двете.
Латиноамериканският ген си казва думата. Много смешни ми бяха сериите с Хуанита.

# 1 733
Ще се изненадаш колко сме много. Зависи от житейския етап, на който се намира човек.

# 1 734
Хуанита е сестра на Деми Ловато

# 1 735
  • София
Аз пък никога не съм разбирала тези въпроси, за какво развитие говорим? Така преди години хора, които в рамките на година се запознаха, ожениха и си родиха дете, ме питаха какво сме правили 10 години заедно преди да имаме дете 😳

# 1 736
  • София
Аз пък знам, че е сестра на Селена Гомес. Ще ходя да ровя.

# 1 737
Ще се изненадаш колко сме много. Зависи от житейския етап, на който се намира човек.
Така е ,но несъотвестията в очакванията ,рано или късно водят  до раздяла.

# 1 738
Аз пък знам, че е сестра на Селена Гомес. Ще ходя да ровя.
На Деми е.
https://en.wikipedia.org/wiki/Madison_De_La_Garza

Скрит текст:

# 1 739
Нищо де, нека порови Joy

Общи условия

Активация на акаунт