Звездни компромати - месец Май'20

• 254 509
  • 2 986
  •   1
Отговори
# 2 625
Кога стана такава леля Яна Маринова? Уж много секси го раздаваше до скоро...

Аз по принцип я харесвам визуално, но на последък има вид на парцалана, не мита, мърлява, повлякана….Уж има възможности, не е от липса на пари, но занемарена някаква.

# 2 626
Преслава преди не беше зле, но просто си имаше едно такова селско излъчване, от което няма как да се избяга и с естетични корекции. То идва дълбоко отвътре. Същото е и с Галена.

# 2 627
  • Sofia
Яна Маринова стои добре на екран, но има нещо ненаред в поведението и, тругно ми е да определя какво.

# 2 628
Яна Маринова стои добре на екран
Да, има харизмата на иглолистно дърво 😆

# 2 629
Джесика Симпсън се е преобразила, очевидно тренира.
Скрит текст:

# 2 630
  • In The Middle Of Nowhere
Преслава имала ли е тв интервюта или участия от както се оперира, или аз не се сещам в момента? Не говоря за клипове и концерти.

# 2 631
  • Rock & Roll feeling ...
Значи не само на мен ми се струва, че Яна Маринова се е състарила сякаш. И то скорострелно. Преди въпреки 35+ беше някак свежарка. Иначе винаги си е била хахо. В момента искрено ме радва как сбъдва мечтите и проектите си. Пише сценарии, намира спонсори, реализира, лансира и прави съвсем не лоши неща. Особено в съпоставка с напъните на Ники Илиев или като цяло българската кино действителност.

# 2 632
Е ти като сравняваш двама некадърници, шедьовър ли очакваш?!?

# 2 633
Яна Маринова я харесвах, че е екстраординарна, леко своенравна, сега леко на бърнаут ми бие, нещо прегаря от свръхамбиции, пуска се на всичко и то с някаква лудава страст. А и нещо не може да намери себе си в личния живот. Това се отразява неминуемо и на лицето.

# 2 634
В лицето и тялото е екстра.

# 2 635
  • Rock & Roll feeling ...
Е ти като сравняваш двама некадърници, шедьовър ли очакваш?!?
За мен некадърник е само Ники Илиев. Яна не е, просто е посредствена.

# 2 636
  • Dope Reach
Джесика Симпсън се е преобразила, очевидно тренира.
Скрит текст:
Имайки предвид какви килограми кача при всяка една бременност, това си е супер похвално.

Скрит текст:

Никога няма да има онова тяло, когато беше девойче, много ясно... Но е супер, аз много я харесвам.

Скрит текст:

# 2 637
  • Варна
И тя, и Бритни влязоха във форма, но им се образуваха ужасни прасци, широки, мускулести. Правят ги да изглеждат набити.

# 2 638
  • Dope Reach
Дам, така си е. Макар че Бритни също тренира редовно, уж. Това са най-честите постове, които публикува в Инстаграм, нали и гаджалъка се занимава с фитнес. Е, за нейните почти 40 години си е добре. Но това набитото няма как да се избегне, такава конструкция има.
Освен това има някаква кофти промяна в погледа, захлупиха й се очите, изглежда перманентно изморена. Плюс промяната в джуките, която не й позволява да прави някои мимики. Но пък мисля, че има и бутано в усмивката, сякаш има един луфт в предните зъби, който го нямаше преди? Thinking

Скрит текст:

# 2 639
  • София
Брад Пит
Скрит текст:

Все едно са господата работници от строежа на блок до нас 🙄

Общи условия

Активация на акаунт