Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през май

• 84 398
  • 2 920
  •   1
Отговори
# 180
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
И мен ме кефи роклето, но се притеснявам, че няма да ми стане и ще трябва да го върна ... Нещо - по описание би трябвало да е добре, ама ... да видим Simple Smile
Уф, децата трябваше да са ми донесли лаптопа в 21 Simple Smile Гледат филмче ... подозирам, че са си пуснали и второ и кротуват да видят кога ще отида в стаята ... А тази вечер не искам да съм лоша ...
Отивам ... с усмивка ... Уж ...

# 181
🥃🥃Дзън и от мен, ще олабвам нервите. То това без деца в 21:00не се е случвало поне 5г.
Ако не се обадя след два, три поста ме търсете под масата.. Хич не ме бива вече за купонджийка 🤪🤪

# 182
Аааа, Фокси, под масата или под завивките 🤣😘 пропихме се... Поне е петък, за другите дни... немаме оправдание...
🤣 После, кат тръгнем на работа, ш е тегаво...
🤣 Евее 🤣 обръч 🤣

# 183
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
... бил назад часовника на средната Simple Smile По-абсурдно извинение не бях чувала Simple Smile Но пък била щастлива, че съм й майка Simple Smile Сипвам си втора чаша червено с лимонада и започвам да се гордея със себе си Simple Smile
... и си удържах усивката на устата - двойно по-горда съм Simple Smile
Фокси, те са поспаливи като мен Simple Smile И на обяд спим сите заедно на спалнята, и вечер в 21,30 са заспали, че и лятото ...

# 184
  • Сф
Не е важно да спечелиш битките,а войната! Вижте къде монтирахме спалнята.До диванчето ми,до масата,само да се примъквам.Печката е далеч,но както се вижда " сготвих"!😅

# 185
Pure, щом се се смееш, всичко е наред Blush

Безобидна, засрами се, жено! Ще бастисва виното с лимонада! Кощунство! Да се поправиш веднага!

# 186
Пюрче, ма много уютно, бре... И ени чорапе се скръстили там 🤣
Ооох, да ви имам децата.... Що мойто в 12 заспива.... Много редичко и по-рано, откак сме си дома... 🥳 Купоон...

# 187
  • Оптимист по принуда
Кфс-то го защипваш с палеца и показалеца на крака и само баланс трябва, ама хлъзга се пусто

# 188
Pure, щом се се смееш, всичко е наред Blush

Безобидна, засрами се, жено! Ще бастисва виното с лимонада! Кощунство! Да се поправиш веднага!
О, аз заради вас се припих, лошотии Simple Smile Не съм пияч, а вие все "Наздраве!" ... все лЮкарство ...
Много рядко, може би по веднъж на 2-3 месеца си пийвам 3-4 вечери Сангрия ... друго не мога и не обичам ... Ама сега нямам и се върти една бутилка червено от няколко седмици у дома ... Та, изпратих мъжОто за лимонада и си направих Сангрия Simple Smile
Пюр ето така е най-хубаво - всичко да ти е на една ръка разстояние ... по възможност и някой, който да командориш - идеално!

# 189
Сангрия и аз харесвам в жегите. Ма сега не се обяснявай. Ще те топна на Кантарджиев.

# 190
  • Somewhere in the World
Наздраве, банда.
Аз днес немога да пия, само швепс от нар 😇
ММ сега се прибра от разходка - намръщен като буреносен облак и само тряска вратите!
Ама ха, аз съм превзела дивана и хич ми не  е за неговото настроение, ако иска да ми говори.

# 191
  • Бургас
Аз на бутилката намерих рецепта за коктейл. Идеален е

# 192
  • Сф
Майкооо,аз не пия по принцип,но понякога...като гледам,хич не съм сама! Браво момичета,фронта е наш!

# 193
  • при моите деца .....
Минавам за Наздраве.... С розе.
ММ си е вкъщи и ни глези... За обяд броколи със сметана, шунка, чедър, кашкавал.....
За вечеря - пилешки пържоли със спснак, сметана, домат.....
Ммммм...
Обича да гледа Техсти и да ни готви..... Аз готвя няколко обикновени неща и не обичам да се въртя в кухнята....
Та похвали се...
За се оплача- утре ММ тръгва.
Днес имам неуспешен опит да уча сина ми да кара колело....
Вината е и моя.... Майка орлица съм.... Постоянно над децата и те са плахи.... Та го е страх, въпреки търпението ми....
Искам да се научи...

# 194
  • Бургас
Боби,ти този безценен мъж не го хвали напред-назад в женски форум!
Нашите само цапат и ядат!Да не ти го лапне някоя съфорумка!:smiley:

ММ хептен скъса синджира.Отиде в комшията да пият узо.Виках,кряках...без файда!
При други обстоятелства,не ми пука,а сега така се притеснявам,ама явно на него не му пука.

Общи условия

Активация на акаунт