Искам да кажа ... (170) през май 2020

• 56 947
  • 1 231
  •   1
Отговори
# 1 065
Мари, страхотен цвят си докарала с къната.
Честити да бъдат рождениците! Живи и здрави!

Последна редакция: ср, 27 май 2020, 14:42 от Анонимен

# 1 066
Я дайте на мен такива коси, думичка няма да кажа;)
Втори ден съм отпуск, по-добре да си ходя на работа.
Но за двата дни натиск, имаме две шестици, явно не се справя сама и без висене на главата.
Правя пица, за вечеря варя и супа топчета. Някой ако иска нещо, да казва, че до днес съм на разположение;)
Честито на рождениците, да са здрави!

# 1 067
Мари, благодаря! За такава коса мога само да си мечтая.
С екстеншъни може и да стане, обаче нямам смелост да сложа и да си поразя моята коса.

Тути, прияде ми се супа топчета.

# 1 068
  • София
Честит рожден ден на Светълчо!! Много ми се иска пак да започне да пише тук, липсва ми!
Честит да е и младежа на Елит! Да успява във всичко!
Карс, не е ли възможно да си покриваш разноските с парите от борсата? Нали знаеш, че и аз съм без работа, но в момента не се предлагат подходящи позиции и не бързам.
Мариат, хубава ти е косата, но предишната подстрижка е по-добра, необходимо е малко да те дооформят.
Умирам от студ, увила съм с одеала и ще гледам Историята на прислужницата. Направо съм погълната от този филм, но вече не го гледам вечер късно, защото се сбогувам със съня после.
Лек ден на всички!

# 1 069
  • Canada
Добре сме, Мари, благодаря! Нямаме резултат от теста, приемам че това означава, че не се е сдобила с... корона девойката. Ще е прекалено безотговорно след три дни чакане да звъннат и да кажат, че е положителен.

35 градуса днес при нас.

# 1 070
Фонс, тя нали няма симптоми, така че Whistling

Тути, за мен супичка, моля Blush

Още малко и си тръгвам от работа. Представям си как си взимам горещ душ и се увивам като пашкул блажено на дивана и ... сетих, че имаме онлайн род.среща. Пак и отново. Как да не се пропие човек. АкО пък не си купя бяло винце, ей ме нА Smiling Imp

# 1 071
Идвайте, в бурканчета ще ви сложа и за вкъщи. Че готвя в голяма тенджера;)

Свърши учебният ден, ще излизаме, дано не ни вдигне вятърът;)

# 1 072
Идваме, но някои с големи буркани, туршиени Simple Smile

Руми, ако трябваше да ходя на онлайн срещи, отдавна да съм пропила отново... че и пропушила.

Моята девойка днес е ходила в училище да си освободи шкафчето и да върне ключа. На мен ми стана тъжно. На нея не й пука и по-добре.

# 1 073
  • Germany
Елит, честит да е младежа. Здрав и щастлив да бъде!
Вчера бяхме на очен лекар и малкият също е за очила. Очаквах го при положение, че всички сме със, но ми стана криво, а той се разплака... Сега ходихме да поръчаме нови очила и на двамата. Луднах от претенции, но успяхме накрая да изберем. Времето е чудесно, дано така да задържи.
Хубава вечер!

# 1 074
  • Бургас
Ние шкафчето го изчистихме преди две седмици, по-скоро госпожата или някоя от лелките, на нас отвън само ни предадоха пълните торби. Другият петък ще ходим да връщаме учебниците и да вземем свидетелствата.

Марто днес ми вдигна 38 градуса Т, никакви други оплаквания, поспа едно хубаво, изпоти се и сега уж няма нищо. Със свито сърце му проверявам гърлото постоянно. То да не смее човек да кихне в това коронено време.

Руми, сИпи си. Само изключвай камерата, когато отпиваш Simple Smile

# 1 075
На нас ни върнаха нещата от градината,но са ни загубили пижамата. 🙄 Някой си я е харесал,че ги бяха наредили и всеки си взима “неговата”...
Руми,сипвай! 😃
Тук се лее дъжд,малко градушка валя,гърми и има светкавици. 😣
Хапнахме. Сега ще играем. 😃
Марто да се оправя!
Аз трябва да я водя за тази сутрешна кашлица,не минава.. 🥺

# 1 076
Марто да се стяга и да му е инало вече!
Тути, добре си се спавила днес. Заслужаваш чипс.
И аз готвя- за днес за вечеря и за утре, че момчето ще има два теста и трябва да паза тишина. Та...пека бутчета, пържа млади картофки( искрено се надавам вече да им писват), гриловах тиквички и задуших кайма за спагети болонезе за утре на обяд. В магазина докато чаках да ми приготвях каймата си казах, че ако излезе повечко ще си направя супа топчета. Обожавам супи.
Руми, съветвам се директно да седнеш пред компа с чашка и мезенца.

# 1 077
  • Варна
Selleste, това да е и чао на болестта!
Честито на Ели и Свет! Нека да е здраве!
Днес закривах сметка на починал титуляр-все едно сключвахме сделката на века, толкова документи, подписи. Имахме късмет, че получихме разрешение бързо, само за 1 час. Обикновено минавали 2-3дни. Общо 2,30 часа в банката само за това. Angry
Нали, да се има предвид, че всички наследници трябва да сме там, а работят до 17 ч. тези дни.

# 1 078
  • на Мелмак
Стейси, и аз това упражнение го правих, гуш Hug

Да се оправя бързо Марти!

На другите наздраве.

Гостито ни се размина. Освен наличното ядене в къщи, щерката си пържи яйца, малкия не е измислил вечеря.
Вали и не ми се излиза, а кучето си чака.
Наздраве на всички Beers

# 1 079
  • София
Фонсе, не знаех, че имаш такива тревоги, дано всичко размине! Абе всички болни да се оправят!

Общи условия

Активация на акаунт