Искам да кажа ... (170) през май 2020

• 56 946
  • 1 231
  •   1
Отговори
# 1 080
Елит, честит да е младежа.
Днес хич не ми се работеше, а то работа след работа. От два дни сме почти без нет и беше много тегаво. Уж го оправиха, до следващият дъжд. За тази вечер зелен боб с моркови и хръпкав бекон отгоре. За утре крем супа от грах ще е.
Болните да се оправят, а Фонсе да се връща на работа.

# 1 081
  • На брега на реката
Добро утро.

Много обичам, като стана и да има много отговори за четене. Супер ми дойдоха! Blush

Да са честити, младежа на Ели и милата Светълчо! Здрави и щастливи да са!

Карзче, стискам палци, скора да се оправят нещата! Hands Pray

Ето, че забравих повечето неща.

Марто да е пушка вече!

Вчера си уредихме среща, няколко жени от зумбата. Много готино беше! Инструкторката ни е бременна и няма как да подновим тренировките, та ще се виждаме само на  кафе.  

Последен ден днес, че утре съм в отпуск.

Хубав де е, момичета!

# 1 082
Добро утро!

Честито да е момчето на Ели!

Фонс, и аз мисля,  че щом не са се обадили всичко е наред! Девойката, надявам се, е добре.

Матро да е пушка вече!

Карзче, стискам палци да се наредят нещата с работата.

И аз загледах вчера цени в Старосел, еми... не са особено намалени предвид ситуацията. Ясно, че всички искат да наваксат загубите,  но пък не отчитат факта, че и доста хора са с намалени или направо липсващи доходи.  Не, че лично аз ще видя почивка скоро де 😁

И аз забравих какво четох вчера, че много на педал. Но ще кажа, че умиргам от студ! Пуснала съм си печицата още от понеделник.  Вчера се въздържах, но днес може и да обуя боти...
Поне заваля и в наше село, да ми полее зелениите и да ми се напълни кладенеца. Но като гледам прогнозата за времето се депресирвам.

Спорен ден, банда!

# 1 083
Добро утро. Да се похваля, че щерката е спечелила една от двете специални награди на националния конкурс, който организира училището ѝ и общината ни със стихотворението, което написа миналата седица. Много е радостна. Дано да се мотивира и за други конкурси.
Али, ти поне знаеш какво ще обуеш на това време, а мен ме е страх да отворя прозореца и сама да проверя какво е. Ще си изпия кафето в неведение, вместо да се разочаровам.

# 1 084
  • София
мари, браво на детето, вече си имаме и поетеса в темата, още много конкурси да спечели Grinning

# 1 085
А, Бъни, тя и други награди има спечелени с писане.

Последна редакция: чт, 28 май 2020, 13:07 от mariat

# 1 086
  • югозапад, под "Марков камък"
Мари, браво на детето!
Много е студено, протестирам!
Бях в неведение, че днес е петък докато не прочетох Бубето....
Но пък видях в календара, че е Спасовден, та ако има празнуващи да са живи и здрави.
Селесте, да се похвали със здрав Марто.
Успешен ден!

# 1 087
Добро утро!
Мари, браво на детето! Още много конкурси да спечели и много поводи за гордост да имате!
Селесте, надявам се Марти вече е добре.
Дъщеря ми всеки ден има тестове - изходни нива, в понеделник, 1. юни, ще е последният. Вижда му се краят. Обаче ако на баща им отменят хоум офиса, не знам какво ще правим. Друга година ходят малко (до рождения ден на дъщеря ми) на лятна занималня, след това ги изпращах при майка ми и баща ми, ама сега ...

Хубав ден!

# 1 088
  • дядовата ръкавичка
Мари, браво на девойката!

Никитка, четвъртък е днес, уви Wink

# 1 089
  • някъде ... тук ...
Благодаря ви за прекрасните пожелания, момичета!

Мари, браво на щерката! Все така да обича да пише и да печели награди!

Лек ден, банда!

# 1 090
  • На брега на реката
Да, да, четвъртък е, ама утре съм в отпуск, та затуй ми е петък, на мен!

Много е студено при нас. Бъррр!

Мари, поздрави щерката от мен. Желая й, още много награди и все по-големи постижения!

# 1 091
Мари, браво на девойката! Още много награди ѝ пожелавам

Тути, заради теб съм си поръчала за обяд супа топчета, е добавих и порция кюфтета с гарнитура Joy

Снощи род.среща мина добре. ММ каза, че врещим като кози и единственото, което се е чувало в продължение на един час било само "кръчми" Joy
Ми така де, уговаряхме завършването на децата Whistling

# 1 092
  • Бургас
Марѝ, браво на момичето ти! С кеф да се явява на други конкурси и с лекота да ги печели!

Сутринта ходих до Лидл увита с шал, сега играхме навън по тениски, следобед сигурно ще сме с гумени ботуши. Луда работа.

Мартичко е добре, благодаря ви. Повече не е вдигал Т, нито се е появило друго оплакване.

# 1 093
Браво на Марти! И на момичето на Мари! 🤗
Ние ходихме до личната за кашлицата,но както предполагах,нищо не установи. В чуденка съм дали нещо секрет да пуснем,какво ли...
Тук се скъса да вали,ту дъжд из ведро,ту градушка,ту слънце. Луда работа!

# 1 094
  • Canada
Мари, честито, браво на детето! В тази насока ли мисли да се развива?

Добре е моята девойка, няма симптоми. Но последно четох, че тези, които го карат със слаби симптоми или асимптоматично били и по слабо заразни. Явно така се е получило и при нас - бащата на приятелката й го кара леко, тя почти без симптоми и до нашето маймунче изобщо не е стигнало.

Жалко, че не е петък, изморена съм, нищо, че в понеделник не работих.

Общи условия

Активация на акаунт