Искам да кажа ... (170) през май 2020

• 56 827
  • 1 231
  •   1
Отговори
# 1 095
Фонсе, не е тази насоката ѝ. Дори и дума не пожела да се отговори за хуманитарна паралелка, но тя си избираше паралелките според децата, а не според целите си или възможностите си.
Чудя се дали да изляза на това скапао време. След малко очаква сняг....както е тръгнало.

# 1 096
  • на Мелмак
Здравейте,

Мари браво на девойката!
Радвам се, че Марто е добре!

На работа съм този уикенд, даже се радвам, че ще вали. Joy

Трябва да си ушия пердето за кухнята. Но трябва да измия прозорците, а всеки ден вали. И трябва и корниз да се смени. Sunglasses

# 1 097
  • Germany
Ени, само сутрин ли кашля малката? Забелязала ли си дали кашля, като не сте си вкъщи? На алергична кашлица прилича. Може да има някъде мухъл из вас или да е алергия към прах /при нея е типично сутрешното кашляне/.
Фонсе, чак сега разбрах какво сте чакали. Радвам се, че девойката е добре!
Мари, браво на твоето момиче!
Браво и на Марти, че е свалил Т и е добре!

# 1 098
Мони,не сме били другаде,за да направя разлика дали е само вкъщи. Сутрин е само,да. Ако легне на обяд и след това пак подкашля. Изкарва храчка и край. Много е странно,друго нищо й няма.

# 1 099
Ени, да не се стича секрет от носа? Моето чаве е със сопол с неустановен произход, който не изчезва и така подкашля след сън.

Фонс, браво за девойката!

И на Марто браво, че е пушка!

И тук валя град. Дано нямам много поражения в градината... Доматите са с мрежа, но другото. Кот такова, де, нищо не мога да направя.

Ще влизам в една тежка среща, не ми се ходи... 😁

# 1 100
Ети, с новите пердета никой няма да гледа мръсните прозорци.
Ени, дори и да не сте били на друго място, нали излизате на разходки? Проследи дали кашля на открито.

# 1 101
  • Germany
Ени, щом изкарва храчка има секрет и най вероятно не е алергия. Аз на твое място бих пуснала един носен секрет и/или бих завела детето на читав УНГ.

# 1 102
Мари,аз писах-след храчката после и вън,и вътре не кашля.
Али,така каза и лл,че се стича,ама от къде идва и защо го има?
Мони,мерси,ще потърся. 🤗

# 1 103
  • sofia
Здравейте, дами!

Следя ви, ама разни, уж дреболии за оправяне ми изяждат цялото време.

Честити да са рождениците!
И за тях, и за всички останали - никакви болести!

Най-накрая има насрочена дата за великото дело. При иск, подаден на 20.09.2019, датата на първото заседание е 16.06.2020 Joy Това, че официално не съм получила нито отговора на ответника, нито нищо са едни "дребни" детайли. Сега ще видя дали ще получа уведомление за датата на заседанието.
Изпитите на дребното са на 15 и 17.06 и мъжа ми каза "тъкмо няма да се притесняваш за тях" .... шегаджия Satisfied

# 1 104
Али,така каза и лл,че се стича,ама от къде идва и защо го има?

Ени, от носа идва. А защо го има е въпрос за милион долара 😊 Носен секрет ще правят моите гугутки.

Много ме дразни новата котка, на път съм да я закарам в съседното село. До сега запушвах дупки, за да не може да влиза в остъклението,  защото застава на прозореца и крещи. Ама буквално крещи. Аз разбирам, че иска любов, отделям и време, ама не  може така. Накрая ще пусна Бела да я изяде. Много има да работим върху възпитанието...

Няма поражения от градушката, обаче босилекът ми плаваше 😂 Понеже е в тенджера, не в саксия (нямам идея защо) водата не се изтича, та го спасявах. Както го дават да вали сто дни -скептична съм, че ще оцелее 😂

# 1 105
  • на Мелмак
Взех си биричка, излезнах се.
Обаче! Кучето иска навън, а то вали. Тя на дъжд не излиза, защото е принцеса Sunglasses и трябва да излезем и да се приберем. Много често се Идосвам, че не мога да й обясня някои неща Heart Eyes
Получих си нещата от Икея, харесаха ми.
Мари, казах ли браво на щерката? М?
Децата като малки и двамата имаха задна хрема, излекувахме я с хомеопатия.
Али, нали знаеш, че котките ги слушаме и изпълняваме Wink
Наздраве, банда!

# 1 106
Е, разбира се, Ети! Как без подкрепа, 'браво' и награда?

# 1 107
Maри, браво на щерката!
Али, сега и мойте китки ги е наквасило яко, но после ще си ги поливаме, колкото им трябва.
Фонсе, спокойни да сте!
Лека вечер и лека нощ, момичета!

# 1 108
Али, що си го причиняваш зорлем?

Обичам котки, имала съм, но ако изобщо имам отново... спирам, че няма да прозвучи добре.

Мари, браво на детето!
Браво и на адашчето Марти, че вече е добре. Simple Smile

Доста неща пропускам, ще се връщам да чета.

# 1 109
  • Бургас
Аз у нас не давам да се внася никакво животно и по този повод Вики днес си поръча на майка ми коте-робот за 1-ви юни или за края на учебната година /може и да съвпадат празниците, но си се чакат два подаръка/. Пропуснала е обаче факта, че изпълнител на бабините ѝ подаръци съм аз Joy

Досега се занимавах с бюрото на ученичката. Разчистих всичко, оставила съм само учебниците за утре.

Ети, какво поръча от Икеа? Имах някакви точки там, така си и изгоряха май.

Общи условия

Активация на акаунт