Искам да кажа ... (170) през май 2020

• 56 824
  • 1 231
  •   1
Отговори
# 1 110
  • на Мелмак
Селесте, поръчахме си дъбови столове за Банско, но без дамаска. Предпочитам да им сложа възглавници, които периодично да пера. Та възглавници за столовете, 2 вази и един салфетник. Все за апартамента в Банско Grinning Свещи също.

# 1 111
Честито, Ети!
Аз, откакто откриха Пепко и Юск в нашия град, само аксесоари купувам. Ще каже човек, че ще кандидатствам за корица в наш дом;)
Свещи, кашпи, декорации, панерчета, възглавници, някои още не съм измислила за къде са, ама да има;)
Селесте, и аз не давах, ама котанчо си ни намери😘
Маре, да го поздравиш твоето талантливо момиче🤗
Ени, повече промивки със солен разтвор и ще мине.

# 1 112
Мари, браво на щерката. Събирай и стиховете и дай да ги подвържат в ръчно правена/ шита книга.
Ети, честити ти столове

# 1 113
Добро утро!

Лин, аз обожвам котки. Моята Бела си е вътре, но исках за двора, не мога без коте. Тази ми я донесе един приятел, домашна е и щеше да изхвърчи на пътя, ако не я бях взела. Много е миличка, просто е свикнала с хора и иска и тя вътре, което няма как да стане. Сега като вали аз не стоя много на вън и тя за това дава зор, но ще свикне.

Петък е! Че даже и се подава слънчице, дано!

Спорен ден, банда!

# 1 114
  • На брега на реката
Добро утро.

Ети, честити рпидобивки! Със здраве да си ги ползвате!

Аз не знам кога ще стигна до  магазин като Айко или Икея, от който да си накупя разни нещица за украса.  Бях си харесала в един сайт, една кутия за ключове, която да сложа до входната врата, но за жалост я няма, а не мога да си харесам друга.  Та, ми се ще да пообиколя някой път, дано си харесам нещо.

Хубав да ви е петъка, момичета!

# 1 115
  • на Мелмак
Добро утро!

Наспах се рано, рано днес Simple Smile
Даже кафе пия вече.
Ох, имам нужда да сваля едни 3кг. Не са Ич много, но ми се опъват.
Имам нужда и от някои дрехи. Може би утре да отидем до някой МОЛ. Едно ми е странно, след ИП.
Момичета, благодаря ви! Не е нещо изключително, но ме радват. Особено възглавниците, защото мога да ги подменям периодично тях, а не столовете. Салфетника ми е на рози, естествено Wink
Тути, а аз така периодично пазарувам и сменям джунджурийки. Много е готино.

# 1 116
Добро утро.
Заредих преди седмица джунджурии и аз. Сега чакам(както обикновено) ММ да си понамали работата, за да си довърши етажерките в хола, че да си ги наредя.

# 1 117
Добро утро!
Със закъснение честит рожден ден на момчето на ЕлиТ и Свет. Живи и здрави да са.
Честита награда и на момичето на Мари, мисля, че с времето ще намери своето място и призвание.
Радвам се, че Марти вече е добре, а на дъщерята на Фонс пожелавам да няма повече такива здравословни притеснения.
При нас последен учебен ден за първи клас. Ако преди година някой ми беше казал, че първи клас ще започнем със заплахи за изключване от училище, а ще завършим с ДО, много щях да се смея, но ей, на, такъв е животът! В условията на ДО ни се получи много по-добре, отколкото традиционното обучение.
Аз оставам вкъщи поне до 14.06, после зависи и от шефа, но и от състоянието на мъжът ми, защото, ако не е ок, няма да се върна в офиса, че съвсем ще закъсам с времето.
Много искам да си накупя джунджурийки и още цветя, ама няма да е скоро.
Хубав да е денят ви, още повече, че е и петък.

# 1 118
  • Бургас
Наканихме се с децата да отидем на фризьор. Викам си, този път и аз сядам да ме кълцат. Ама тц! Фризьорката ми затворена. Чак в понеделник. Е, това е! Знае, че не обичам.

# 1 119
  • София
Взех удостоверението на малкия ,отивам с Ена,няма на кой да я оставя И ми излиза някаква,не можело с деца,да я оставя отвън сама.Попитах я правилно ме кара да оставя две годишно само да чака отвън.Ебати скандала вдигнах,някаква чистачка ми разви теорията за 10 г.си син,който стоял сам,наврях я на кучето в г,@за.
Ни учебници щях да върна ни тъпото удостоверение да вземе.

# 1 120
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Здравейте, момичета!

Едно пиленце ми каза, че имам тук поздрави и честитки за РД, та дойдох да си ги взема и да ви благодаря.
Толкова сте мили, че сте се сетили за мен и сте ми изпратили такива хубви пожелания и поздравления!
От сърце ви благодаря! Много се трогнах, че не сте ме забравили - такава  мързелива и небрежна персона като мен.
Не пиша вече отдавна във форума, новата версия не можа да ме спечели, някак неуютна ми е и не свикнах с нея. И животът ми се промени, откакто съм сама - няма много за споделяне и разказване или по-скоро все едно и също е.
Малчуганите растат, да са живи и здрави, те са ми радостта. Някои от вас може би помнят, че Мая се роди на моя РД, та скромнчко празнувахме оня ден с нея у нас, по роднински само. Тя чака с нетърпение хубавото време, че да празнува с дечица на открито, нали в клубовете не може сега.
Изолацията ми действа доста потискащо, щото вкъщи съм сама.
Иначе се разнообразявах с туризъм и гимнастика и си намерих там приятелки и съмишленички, но гадният ковид отряза това единствено удоволствие.
Останете си със здраве, все така съпричастни и мили!
 Много ми беше приятно с вас, но вече нямам ищах за писане.
Но знае ли човек, може пак да ме споходи...Simple Smile

И онези симпатични емотикончета ги няма, за жалост. Особено любимо ми беше това с прегръдката и онова, дето се търкаля от смях.

# 1 121
  • Canada
Наминавам да кажа, че току що звъннаха на девойката. Негативен е теста.

# 1 122
Бравоо! 🤗 Отдъхнете си.
Аз днес се отървах от готвене. ММ взел китайско,а мислех да си правя сладко-кисело пиле,но той ме улесни. 😃
Дребната издивя вкъщи,но с това време не можем да излизаме. През 5 мин се мени обстановката.
Мид,и тая е била луда,как ще оставиш детето само навън?! 🙄 Акъл да искаш от някои... Добре си я нахранила. 😃
Карзче,ей го де е понеделник! 🤪 Ще стане от втори опит.
Хубава вечер! 🤗🌺

# 1 123
Браво, Фонсе, наливай се! И без това е петък.
Аз се занимавам с реанимирането на едно бебе котенце. Лекар го видя и заключи че е измръзнало. Топлим го със сешоар, бутилка с вода, получи си и антибиотик, витамини..... Дано да оцелее.
Свет, идвай по- често.
Съни, зарастването на ръката върви ли както трябва? Честито завършване на момчето ти, на Павката и Викчи....има ли още?

Последна редакция: пт, 29 май 2020, 22:27 от mariat

# 1 124
  • на Мелмак
Фонс, чудесно!
Мид, не ти завиждам Hug
Садих домати днес, ама не ми се копаше и в саксии. И моркови ръснАх, за четвърти път сигурно. Ако и сега не станат повече няма да купувам. Божура ми е страхотен Heart Подправки имам да ръсвам също, но утре или вдругиден.
Съни, как сте?

Общи условия

Активация на акаунт