Искам да кажа ... (170) през май 2020

• 56 818
  • 1 231
  •   1
Отговори
# 1 125
Свет, споменаваме те честичко, когато ти е самотно тук сме. Аз пък с тази версия на форума свикнах най-бързо. Липсват ми само старите икони.

Фонс, браво, не съм се и съмнявала.

Мид, добре си я овикала.
И аз имам нужда да спретна скандал на някого, ей тъй, да ми олекне, та чак малко ти завидях 😂

# 1 126
  • някъде ... тук ...
Свет Hug Като ти се допише, тук сме Heart Eyes

Фонс, може да си отдъхнете.

Последна редакция: пт, 29 май 2020, 21:17 от ЕлиТ

# 1 127
Ели, как е майка ти?

Прибрах се, направих един боб, слагах, вдигах маса и дойде и моето време;)
Много ме боли главата, тези дни се схванах, от крака тръгна към кръста, врата и от днес и главата. Плача си за масаж, ама девойката при която ходя, нещо ме отсвири и не ми върна обаждане. Не лягам при всеки за масаж и не ми се експериментира, но ако продължава да ме боли, утре ще мисля варианти.

Фонс🤗

Руми, ходи направи няколко кръгчета с колата, все ще имаш повод да повикаш;)

# 1 128
  • Бургас
Свет, радвам се, че намина. Да е честита на патерица Майското цвете! Здрава и усмихната да расте!

Фонс, супер новини са това. Хубаво е, че са се обадили все пак, а не са ви оставили да си гадаете и притеснявате.

Съни, дано възстановяването при тм върви по план! Весело и безгрижно лято на бъдещия второкласник!

Много странен последен учебен ден имахме. Някак странно прекъсна сутринта часът, докато си пишеха упражнението и повече нищо. Чак се притесних за госпожата.

Мид, тази госпожа се е пообъркала нещо, ама и на грешния човек попаднала Simple Smile На Павката весело лято!

В последно време, ако мм излезе с нас в парка, играем федербал. После с часове ми тупкат краката, обаче сме много добри и е голяма веселба. И Викче има желание, та може и отборно да цъкаме.

Сложих тортата да стяга в хладилника. Половин буркан Нутела замина, та в следващите дни трябва да зачестим с федербала.

Ети, много ме радваш с тези градинарски мераци Flowers Rose Flowers Leaves

# 1 129
  • някъде ... тук ...
Тути, ще видим. Не знам. Важното е, че тя се бори и има желание да се бори.
Скрит текст:
От последния няколкомесечен курс химия не стига, че няма файда, ами разсейките са повече, а и страничните ефекти са гадни. Миналата седмица, след последния скенер, ходи във Варна на консултация. В понеделник е на пет-скенер и дано става чернодробните разсейки да ги горят.

# 1 130
  • Euskal Herria
ЕлиТ, дано имате добри новини!
При нас е жега, така ще е до неделя. После почват дъждовете, но няма да падат драстично температурите.

# 1 131
  • на Мелмак
Елит Hug
Толкова е гадно това през, което преминавате.

Блек ангъс бургери купих от Лидъл, това ни беше и вечерята, сосче, картофки, питки, ами чудно!
Щерката всичко си изяде, но иначе не го одобри самия бургер.
Малкия съвсем го удари през просото накрая с училището, гледа да хване джойстика и това е!
Селесте, градинарствам почти за първи път в живота си. Ново ми е и интересно. Имах алергия към прашеца на цветята, тази година ми подариха разкошни цветя, хора, които не знаят за това. И аз установих, че вече не ме дразни цъфтежа. Та сега си садя, купувам си вази, ей таквиз неща. Може да се каже, че избивам стрес, трупан десетилетия. Толкова да съм харесвала цветя и не можех да ги приближа. А сега за мен всичко е ново с тези цветя в живота ми.
ММ ще трябва пак да се научи да ми подарява, последно ми подари разкошен букет като родих каката, от който пък аз се разстроих Simple Smile
Пийнахме си биричка и сме по леглата Wink

# 1 132
Ели, стискам палци за добри резултати      вече!

# 1 133
  • Бургас
Ели, дано имате добри новини скоро! Hug

Пропуснах одеве и други завършили вече дечица: на Карз, Елени, Катето, бургаската Лина, Рир, Сесил. Много игри им пожелавам през лятото и с желание да си прочетат книжките от летния списък Simple Smile

Последна редакция: пт, 29 май 2020, 22:51 от selleste

# 1 134
Добро утро.
Момичета,  засега зараства добре ръката, но е още много подута. Той обаче се поизнерви, та се изпокараха с родителите му, а аз освен всичко друго, го играя и успокоител на всички. Леко почва да ми писва.
Весело лято на всички деца. Аз ще го сметна успешно, ако детето не се пребие, а прави ежедневни опити.
В тази кал навън, тревата расте, а няма как да си почистя цветята.
ЕлиТ,  дано крайният резултат е добър. Щом се бори, има надежда.
Хубав да е денят ви,  ако може и с малко повече слънце.

# 1 135
  • На брега на реката
Добро утро.

Фонсче, радвам са за добрите резултати.

Светълчо, ще се радваме, да появяваш, когато си решиш.

Ели, прегръдки. От сърце ви желая, да може да получи помощ.

Ние сме на София. Оставихме колата на сервиз, че нали ни удариха февруари, ама предвид положението, нямаше как да дойдем да я оставим в сервиз. Сега се надяваме да стане по-бързо. Питахме де, ама не ни дадоха никакъв ориентировъчен срок. Та днес ще се прибираме с Хавтобус. Като знам какви бусчета пускат, ще ни друса 4 часа, ама ще го преживеем.

Честито, на всички завършили ученици и родители. Това беше изпитание за всички! Весело и щастливо лято желая!

Хубав ден, момичета!

# 1 136
Добро утро!

Ели 🤗 Дано има решение на проблема и тя да е добре!

Съни, да му минава вече и да се успокоява.  Ще има ли втора операция?

Бубе,  да не го усетите пътя  и да ви оправят колата бързо!

Ети, браво! Да ти стане чудна градинката, всичко да ти се хване!

Моето чаве е с бактерия в носа... Очаквано. Сега си чакат антибиограмата.

Аз съм наспана и доволна. Събудих се в 5, ама жомах, жомах и съм заспала пак, та до преди малко.  Показва се слънчице, та има надежба днес да поседим по двора.

Чуден ден, банда!

# 1 137
Добро да е утрото.
Сутринта мислех, че бебето коте няма да е живо, но ме изнада приятно. Очаквам да стане по- приличен час и да звъня на вет.
Съни, на ТМ ваксината за короната не му ли помага малко да поотпусне нервите? Ние го играем трезвеници, мислех вчера да си купя вино и да пийна, но след котешките проблеми щеше да ми влезе в гърба.

# 1 138
Али, засега няма да има втора операция. Вчера му махнаха гипса и му казаха седмици да не движи ръката, което ми се струва абсурдно.
Мари, нищо не помага. Ще взема аз да се ваксинирам редовно, че ми идва да хвана гората.

# 1 139
Съни, и това ще мине 🙂

Ели 🤗

Аааа,честито на завършилите. Моите сега ги почват, вчера едната две оценки, другата три. На седмокласничката тестове, пробни, абе навлизаме на финалната права. Обещала съм да се изръся за какъвто телефон желае, при резултат на нво-то над 90 точки, и двете 😁
Кой друг ще се пържи с нас? Весито, има седмокласник, друг 🤔

Общи условия

Активация на акаунт